22. feb 2006 6:54
Pa še tale misel iz nekega drugega foruma: Najlepša stvar na svetu je da se imamo radi, da se spoštujemo, da živimo življenje in naredimo si lepo okolje kot se le da. Ljubimo se! Lep dan želim! tuna
22. feb 2006 6:54
Pa še tale misel iz nekega drugega foruma: Najlepša stvar na svetu je da se imamo radi, da se spoštujemo, da živimo življenje in naredimo si lepo okolje kot se le da. Ljubimo se! Lep dan želim! tuna
22. feb 2006 8:06
O, Tuna, lep začetek 300. strani! Na tem forumu se kar držimo tega nasveta, se mi zdi. Samo na hitro - moj včerajšnji B dan uspel, zaluštale so se mi ribe in sem si privoščila paniran osličev file, za prilogo pa kuhan brstični ohrovt in seveda skledo solate. Ker je bilo kosilo pozno, sem ostala brez večerje. Danes pa me že čaka jota (zaloga iz skrinje)! Včeraj sem po 9-ih dneh spet zalaufala orbitrek, pa me je kar matralo, sem zdržala 45 minut, ampak povprečni srčni utrip je bil zelo nizek, kar nisem mogla držati običajnega, že osvojenega tempa okoli 20km/h. Ja, je treba vadit redno, če ne, se hitro pozna. Pa še hodim manj te dni, ker se mi kar naprej nekaj mudi. Lep dan vsem, še posebno ta novim in povratnikom. Matjaž, če se ne motim, tečeš 2. krog!? Le glej, da boš priden, ker drugi je še lahek, tretji pa (vsaj meni) dela precej preglavic. Encijan
22. feb 2006 8:49
Hojla vsi novi in stari mački! Meni ratuje držati to neko mesečno dieto, kjer imam za vsak dan točno zapisano, katero stvar lahko jem in mi je to lažje kot 3MD. Rožica, to je dieta, kjer je dopoldne sadje, za kosilo kuhano jajce, kislo mleko, prepečenec; za večerjo pa kakšen mini zrezek, paradižnik ali zelena solata, pomaranča, prepečenec. Ful mi ustreza, čeprav si malo lačen, ampak to je glih zame - ni kruha, ni sladkarij, ni škodljive hrane. Kao začela sem misliti na svoje telo in dušo in živeti zdravo. Zraven pa še aerobika, AbkingPro in ples. Preberem tudi veliko knjig o zdravi prehrani in gibanju, če me pa trese, se pa še zavijem v deko in pogledam kakšen dober DVD iz knjižnice. Vse se da z voljo - ful sem odločna postala, kar me veseli. Poročam o izgubljenih kilcah. Važen je KLIK v glavi in slikce na hladilniku, ko sem bila suha... Se slišimo! Goga GOGA VRHOVŠEK
22. feb 2006 9:53
haj Danes spet nikakav dan mislim vremensko slabo to se pri meni zelo pozna.Nimam takšne motivacije rajši imam sonček ampak bom že prežvela.Danes imam škrob in nevem kaj bi si privoščila ima katera kakšen predlog. Sedaj sem šele zasledila kje imate srečanje v Trzinu pri ORHIDEJI zelo dobro poznam lastnika tega gostišča in moram reči da je zelo prijetno in tudi postrežba v redu.Nasploh so moje izkušnje v tem gostišču zelo pozitivne. Clavdia 12 ali si ti to organizirala ? Si potem mogoče iz Trzina. Teta Fani 58 ker sem jaz iz Domžal sva potem skoraj sosedi.Če ti je preveč nerodno se mi lahko javiš na zasebni pošti in se malo pomeniva. Marjetka Cvetka imaš čisto prav glede tvojega mnenja o nas .Res nas je toliko da se sploh tudi jaz ne morem vseh zapomniti .Sploh če ne berem sproti in hočem kakšni kaj povedat v momentu pozabim,ker sem z mislimi že naprej. LP
22. feb 2006 10:50
evo še jaz sem od danes. Sem že enkrat začela, pa se mi ni izšlo. Vendar sedaj imam trden namen zdržat vseh 90 dni. tejča
22. feb 2006 11:21
Lepo pozdravljene še od moje malenkosti (ha, ha, ha....), vidim, da je forum malo oživel - prav je tako. Spet sem se nasmejala Marjetki Cvetki - res imaš duhovit način pisanja, ki ti vlije veliko volje in pozitivne energije. Teta Fani, kar pogumno naprej - tu gor nas je veliko takšnih, ki imamo veliko več kot 60kg in smo tudi že v najboljših letih (po 40). Jaz trenutno nimam nobenega nasveta glede hujšanja, zato se tudi ne javljam pogosto. Sem že 2 meseca na vzdrževanju in se trudim, da se ne zredim. Zaenkrat mi uspeva obdržati ravnovesje med vikendi in tednom - torej kar za vikend pridobim (cca. 1-2kg), se potem matram od ponedeljka do petka, da zgubim. Zaenkrat mi uspeva, če je pa to pravi način, pa nisem prepričana. Psihično se pripravljam na 2. krog diete enkrat marca 2006 - pa še čakam na klik. Upam, da me bo pomladansko vreme s sončkom malo zmotiviralo, da končam preden gremo na dopust in v kopalke. Po planu moram zgubiti še 10kg do konca leta in upam, da bo ratalo. V letu 2005 mi je uspelo in z 10 kg manj se že veliko boljše počutim. Celjanke, kako je s srečanjem v petek v Santani? Ali gre mogoče katera na srečanje 10. marca mimo Žalca in bi bila pripravljena me vzeti s seboj? Lepo se imejte in pridne bodite, SMILE28
22. feb 2006 11:39
Smile jaz še imam prostor v avtu. Lp tuna
22. feb 2006 11:46
Hvala Tuna, potem se pa jaz tudi prijavljam na srečanje - Clavdija 12 vpiši me. Lep dan, SMILE28
22. feb 2006 11:50
Evo,moj prvi dan. tikva,res bom morala videti,kako bo hudo.Danej je prav fajn.Pomaranče za zajtrk,za kosilo me čaka velik zrezek in skleda solate,.....njami,še vedno razmišljam,če je to prava dieta,kar preveč dobrih jedi je vemves ps claudija,sem nekje zasledila,da si imela marelične cmoke-v kateri dan to paše,da si lahko dopišem Sporočilo je spremenil(a) vemves dne 22. feb 2006 12:16:02
22. feb 2006 12:44
Ojla! Pri meni nič novega, razen to da sem tretji dan na sadju in zelenjavi. Vagam se ne, naj malo še počaka, saj jaz tudi da pokaže manj in noče, se ji maščujem Encijan, se popolnoma strinjam s teboj glede telovadbe. Me je prejšnji teden vse tako peklo da je bilo joj. Sedaj si pa zopet ne morem vzeti časa za telovadbo, saj imam vsak dan kakšno obveznost, orbitrek pa kar čaka in čaka. Saj bo dočakal Lepo se imejte in pridne bodite !! Se vidimo! bebaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Srbski pasulj