Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

24. feb 2006 12:36

Ne vem, če je tole zadnja informacija (http://mail.google.com/mail/help/intl/sl/about.html http://mail.google.com/mail/help/about.html). Rožica, najbolje, da poskusiš, jaz pa že brišem zgornje sporočilo. OK? Jankica, pošlji vabilo na hujsarice@volja.net. Sem pisala že Julyj-i, pa še ni prebrala ZS. Za vključitev kot kaže zaenkrat potrebujemo vabilo. Tudi meni je všeč ideja o skupnem naslovu in zbirki zadev, zato sem tudi tako pohitela... Sicer pa važno, da bomo zrihtale. Moram pa reči, da že komaj čakam tale tvoj material, Rožica, ampak kak dan ne bo problema počakat. Čao, Encijan

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

24. feb 2006 12:37

Ja, Rožica, je v slovenščini in v zelo prijazni obliki ter brez vsiljivih reklam. Encijan, ni problema, bom poslala, potem se ti bo pa ista stran na Google odprla v slovenščini. jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 24. feb 2006 12:43:12

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

24. feb 2006 13:16

Punce uredite to PROSIM! Encijan daj ti! Prosim!!!! Da ne bomo zdej odprle več naslovov...... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

24. feb 2006 13:24

Jankica, enostavno označiš maile s kljukicami in pritisneš Arhiviraj. To je vsa umetnost. lp Julija

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

24. feb 2006 13:30

OK, Rožica, že delam! Sebi sem ga že naredila in je šlo 123. Evo, uspelo, naš nov e-mail je 3mdforum@gmail.com Več si preberite na volji. Malo napišite, kaj si mislite o najini akciji z Rožico in o tem, da bi vse aktualne maile prenesli na gmail, voljo pa bi ukinili oz. preusmerili na gmail, če se da (bom preverila). Upam, da ste vsi in vse pridni in ne grešite preveč. Malo me skrbi tale tišina Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 24. feb 2006 13:54:03

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. feb 2006 14:02

Javlja se vam malce pozabljena ribica iz Mb, včeraj sem prepešačila kar precej kilometrov, dopoldan in popoldan, tako da sem zvečer tehtala enako kot zjutraj, kar je zelo redko, nekako se še držim, ampak 2 kg viška bo treba sklatiti, mogoče bom lahko kar plavala po domačem mestu, saj sem se iz trgovine vrnila vsa mokra. Jaz pa sanjam kolesarjenju ob lepem sončnem vremenu, ampak verjamem, da se mi bodo te sanje uresničile, saj se je otoplilo še vsako leto in se bo tudi letos. Za naslednji oz. 3. krog pa ne najdem prave volje, raje skušam biti pozorna sproti vsak dan. Saj me razumete, skušam biti pridna. Lep pozdrav iz Mb riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

24. feb 2006 15:02

Hojla! Ribica,pozdravljena!Ja,vsi komaj čakamo na pomlad,tudi jaz bi šla malo na kolo,ker imam orbija že vrh glave in bi že pasalo malo spremembe.Saj bo kmalu tu pomlad v rožce odeta. Pa kaj mi nekaj zbolevate punce moje.Pa ne no.Želim vam,da čimprej okrevate. Jaz sem danes sadna,sem že pojedla dve jabolki,eno banano,en krof in eno hruško!Najbolj okusen je bil krof,sam nekam me ni spominjal na sadje.Ne vem,kako neki se je znašel v mojih ustih. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

24. feb 2006 16:44

Mene zanima kako,da se priporoča čokolada,zaradi alergije.Kakšna alergija je mišljena? No,gora vprašanj,zdaj pa veselo na delo,pa potem tečt v Tivoli. Že dolgo se nisem tako ukvarjala sama z seboj,njabolj sem pa vesela,da ste tu še ostale. hehe,Marjetka cvetka,jaz sem pa danes malo zamižala v trgovini,ko sem šla mimo krofov,po sadje(jutri sadni dan).Me prav veseli,da so zdaj krofi tud v rangu sadja Sporočilo je spremenil(a) vemves dne 24. feb 2006 16:46:57

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. feb 2006 16:46

Marjetka cvetka, saj v krof prav na debelo namažeš marmelado, ki je iz sadja, no potem je pa te že sadni obrok, če malce zamižimo. Res pa mislim, da ni tako hudo, če si ostala samo pri enem krofu. Saj če bi celo življenje ostajali samo pri enem krofu ali čem drugem podobnem, ne bi bili tu na tem forumu. Sicer bo pa kmalu , takrat pa res ne bomo preveč hujšali, lahko postanemo presuhi. No ja, meni do tega manjka še zelo velikooooo Lp iz Mb riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

24. feb 2006 17:24

Ribica,prav imaš,če bi že prej ostajali pri enem,bi nas danes ne bilo tukaj!Ampak,potem pa spet ne bi spoznala vseh vas in to bi bila spet škoda. Vemves,ne vem kakšna alergija je mišljena,ampak so pa že nekatere,ki niso jedle jedilne čokolade že dobile izpuščajčke,ki so izginili takoj,ko so čokolado začele jesti. Upam,da se bo oglasila katera od njih in ti o tem kaj več povedala. Zraven testenin pa si le brez skrbi privošči čimveč zelenjave,seveda tiste,ki ne spada pod škrob.Jaz si včasih naredim zelenjavno juho z testeninami. Sicer pa se ne sekirat,če se med temi pustno norčavimi dnevi kaj pregrešite(sevreda ne preveč),takoj po pustnem torku nas čaka drugi vodni dan(Velja za vse,ki ste začele tretjega januarja).Saj niste pozabile na to,kajne.Na pepelnično sredo smo na voooooodi.To pa bo pravi post,kajne? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti