24. feb 2006 9:43
Punce, pa ja ne boste zdaj vse zbolele, kaj je zdaj to? No, sicer pa včasih kar paše malo predahniti in če si sami ne vzamemo časa zase, za to pač poskrbi bolezen. Vsaj jaz sem pri sebi to opazila, zato zadnje čase še posebno pazim, da si vzamem čas tudi zase, pa naj bo to branje knjige, sprehod, ogled filma ali pa samo počitek.
Zaenkrat mi gre pri dieti vse OK, danes je sicer prav 10. dan od zadnjega klika, lahko bi rekla od ponovnega začetka. Včeraj sem imela OH dan in sem si za kosilo privoščila makarone s paradižnikovo omako in mešano solato. Včasih kar težko verjamem, da je nekaj tako preprostega lahko tako dobro. Tudi tu sem opazila spremembo, pred 14 dnevi sem vedno jedla z nekim čudnim občutkom krivde, da to pa ni OK, in tudi še tako okusne jedi mi niso potešile lakote. Za večerjo pa sem po Neninem navdihu spekla zvrnjeno pito, tudi sama sem spekla bolj dietno varianto (pol sladkorja in še to rjavega, moka je bila tokrat kar bela, čeprav sem najprej mislila dati pol polnozrnate), a je bila prav okusna in po njej nisem doživela tistega inzulinskega šoka, ki me je dajal pred časom. Pojedla sem dva kosa in potem počasi polizala še rebro temne čokolade. Prav super sem se počutila. Nobene napinjenosti in tiščanja, juhuhu. In tako je že en teden, počutim se kot prerojena. Zdaj pa držite pesti zame, da bo to trajalo! Imam upanje, saj se sedaj držim reda in praviloma ne spuščam obrokov, pa tudi lačna v glavnem nisem, vsaj ne pretirano. Samo da preguram še te dni do konca meseca, pa sem na konju! Glede sladke večerje na OH dan pa sem se odločila, da bom v glavnem sama pripravljala sladice (trenutno prevsem sladice z jabolki, da se porabi stara zaloga), in da doma res ni zaloge sladkarij. Tudi moj dragi je zadovoljen, da večkrat pečem, čeprav manjše porcije. Zelo prav mi pridejo silikonski pakači, ki sem jih pred kratkim nabavila prek kataloga, saj so vsaj pol manjši od tistega, v katerem ponavadi pečem peciva.
Rožica, na volji ni prav veliko prostora na mailu, če se ne motim 10MB, včeraj sem sicer na hitro pobrisala stare slikce novih članic, ki so sedaj objavljene v albumu, a najbrž ni bilo dovolj. Nena-morje, tvoje slike, ki nam jih je poslala Tuna, sem pustila, ker ne vem, če so vse v albumu. Danes sem nam zato na yahoo-ju naredila nov account, tam imamo na voljo 1GB prostora, tako da mislim, da ga zlepa ne bo zmanjkalo.. Kaj pravite? Nič nisem dala predloga na glasovanje, ker ponavadi ni kakega velikega odziva. Tako, zdaj me pa okregajte, če vam ni všeč!
Opa, tole ne bo aktualno, gmail je v slovenščini, pa še 2.6GB ima prostora (sprememba).
Rožica, lahko prva preizkusiš mail in nam pošlješ tisto, kar si hotela včeraj, vabljeni pa seveda tudi vsi ostali.
Lep dan, Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 24. feb 2006 12:43:05