22. feb 2006 15:12
Hojla! Smie28,jaz se pridem v petek v Santano.So že punce rekle,da gredo v kino,tako da v petek bom sigurno v Celju. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
22. feb 2006 15:12
Hojla! Smie28,jaz se pridem v petek v Santano.So že punce rekle,da gredo v kino,tako da v petek bom sigurno v Celju. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
22. feb 2006 16:10
Živjo punce! Kristina nisem iz Trzina, sem pa blizu tam doma in poznam lokal ter lastnika, zato vem, da se ni problem zmenit kaj bi jedle in kako naj nam pripravi. Vemves cmoke sem jedla na oh dan namesto sladice. Matjaž in ostale nove lepo pozdravljeni. Lepo se imejte in uživajte na dieti. claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 22. feb 2006 16:11:14
22. feb 2006 18:21
Pozdravljene! Kako je kaj vam potekal škrobni dan? Jaz sem danes naredila prebranec in rdečo peso. Delala sem po receptu iz Rinine knjižice in mi je zelo dobro uspel. Bil je tudi kar okusen. Ravno sedaj sem zmazala še ostanek od kosila. Jutri pa veselo v OH dan, vendar pa še na vem kaj bo na sporedu. Lep pozdrav in ne obupati! marja
22. feb 2006 18:48
Pozdravljeni, moj sadni dan lepo uspel; pojedla sem 2 mandarini, 1banano, 1hruško 1kivi in 1 jabolko, vitaminov dovolj, zakaj pa potem tako smrkam? Od včeraj se mi je razvil zoprn nahod, spila bom še čaj z limono, pa spat. Marjetka cvetka v kateri Santani se pa dobite? V Centru Interspar? Jaz bi pritekla pogledat okrog 19ih, če boste slučajno še tam. Ja, Tikva, tisti krof včeraj sem res zmazala, kljub vsemu. Saj se držimo pravil diete, a ne?! Kako je pa tebi šlo danes? Še malo, pa bova imeli prvi vodni dan, odločila sem se, da se do takrat nič več ne tehtam. Teta Fani, kakšno razmišljanje pa je zdaj to? Poglej, Tuna in Smile28 sta ti že vse tako lepo napisali, da se lahko samo strinjam z njima; čestitke pa tudi za vse -kg! Saj smo skupaj v tem "projektu" in v slogi je moč!! Se vidimo v Trzinu, kajne? Tejcica, kje si pa ti? Ponavadi vsak dan kaj napišeš, vse ok? Vsem želim veliko vsega lepega in lahko noč! Lp darkad
22. feb 2006 18:53
Mene pa zanima še nekaj.Zjutraj prvo zelo rada popijem kavo.Jo zdaj lahko pred ali po sadju? Pa še to,kdaj bi naj bila časovno večerja,je kaka omejitev,ker meni bi pasalo jesti malo pozneje,glede na to,da sem jedla kosilo ob 15 uri. hvala moj prvi dan vemves
22. feb 2006 19:29
Vemves, sem ljubiteljica kave, zato jo tudi jaz spijem zjutraj, po sadju. Ne seveda takoj, ampak ko se mi sadje malo "uleže". Večerja naj bi bila nekje do 20ih, čeprav jaz večkrat jem še malo kasneje, ne pa po 21 uri. Če imam zelo pozno kosilo, pa večerjo preskočim, čeprav to ni pogosto. Kako je šlo prvi dan? Jutri ti bom poslala literaturo, danes sem bila prepozna, pa boš lahko še več prebrala. Veliko uspeha! Lp darkad
22. feb 2006 20:00
Pozdravljeni! Jaz sem danes pridna.Pojedla sem eno jabolko in še nekaj bom sedaj,potem pa spat. Res bo kmalu vodni dan,moj že drugi.Mislim,da ga bom naredila malo prej (na luno 28.)-tehtam se pa jutri. Vemves jaz pijem kavo večkrat na dan ,ampak brez sladkorja(vsemu se pa res ne mislim odpovedati). . Lep sadni pozdrav! tikva
22. feb 2006 21:55
Halo Halo! Samo, da se pofočkam. Danes je bil pa ubijalski dan. Me boli po celem telesu in roki in nogi in vse. Mislim, da se me nekaj loteva. Nekaj prehladnega - upam da ne ravno na *tadabeli četrtek*. Bodite pridne! Jana janadr
22. feb 2006 22:45
Pozdravljeni! Kar nekaj časa se nisem javila. Vidim, da se nam jih je kar nekaj pridružilo-dobrodošli v naši družbi! Med vikendom sem bila na regati v Biogradu. Povem vam, da sem tako grešila da me je kar sram. Ko sem videla in zavohala vse dobrote iz podpeke se enostavno nisem mogla upreti. Zdelo se mi je, da se mi sline cedijo do tal! Trenutno sem "kazensko" sadna. Problemov nimam, ampak upam, da bo tudi tehtnica usmiljena. Ko sem prišla domov in se stehtala me je dobesedno skoraj kap. Nisem mogla verjeti, da se moje "žretje" tako pozna. No potolažila sem se tudi s tem, da je drugi mesec najtežji in grem seveda dalje novim zmagam nasproti. Kdor ima čas, v petek se dobimo v Merkatorju(Celje) v Santani. Kolikor vem ob 17-ih - mar ne? Lep pozdrav Marina 45
22. feb 2006 22:46
HOjla, še jaz se malo javim. Poskušam vas vsak dan na hitro prebrati, a mi zmanjka časa, da bi še kaj napisala. Še vedno pridno jedm sadje do kosila in ločujem znotraj obrokov. Zaenkrat mi še uspeva. Mogoče vas pridem v Mercatorjevo Santano pozdravit, bolj na hitro. Pa še sin pride v petek domov iz šole v naravi in bom verjetno ves popoldan prala, sušila in likala njegova oblačila, da jih bom lahko ponovno spakirala, ker gremo naslednji dan na smučanje za en teden. Upam, da mi bo uspelo in se vidimo. Zdaj pa se poslavljam, ker moram še nakja pripravit za službo. Lepo se imejte. Nočko. Aha, Claudia, da ne pozabim. 10. marca sem v Ljubljani na drugem srečanju. Mogoče vas bom uspela vsaj pozdravit, zato je lepo, da si me zabeležila in dodala ??, ker ne vem, če bom prišla. Hvala. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 22. feb 2006 22:50:26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Piščančja juha s tortelini