31. jan 2006 20:48
Pozdravljene! Pravkar sem se vrnila iz službe. Kar nekaj časa se že nisem javila.Včeraj zvečer sem komaj uspela prebrati vse kar ste napisale. Moj največji sovražnik je poleg teže očitno čas. Zdi se mi, da je dan prekratek-vsaj tisti trenutki, ko sem prosta.Ali ima še katera podobne težave? Encijan, popolnoma te podpiram v tvojem načrtu-zdravje je res na prvem mestu!!! Važno je, da se držiš določenega načrta in da se ne spustiš z vejati. To sem storila jaz pred leti in zopet sem na začetku začrtane poti. Popolnoma ti zaupam, da boš ti to zmogla,kajti, če kljub celodnevni odsotnosti lahko zvečer več kot eno uro ubijaš orbitrek, ni vrag, da se ne bi držala načrta, ki si si ga zastavila!!!!!!!!!!!! Občudujem te glede miganja, sama sem glede tega pravi "gnoj". Marjetka cvetka, že ko te preberem mi ni nič težko, toliko pozitivne energije je v tebi!!!!!!!!! Le kaj bi mi brez tebe?! Moje prehranjevanje poteka po planu, le na kilogramih se bolj malo pozna. Veliko bolj se opazi na hlačah-vsaj nekaj. Sicer bom pa videla kako bo jutri zjutraj na tehtnici po današnjem nalivanju z vodo. Imam srečo, da sem bila cel dan v službi in nisem imela časa misliti na hrano. Uspela sem spiti 3 litre vode. Zdi se mi, da so me že čudno gledali ker sem bila kar naprej na wc-ju. Ne smejo me premamiti skušnjave v zadnjem trenutku!!!!!!!! ZDRŽIMO DO KONCA VODENKE!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav Marina 45