30. jan 2006 22:30
koliko pa stane ta knjizica Kalinka
30. jan 2006 22:30
koliko pa stane ta knjizica Kalinka
31. jan 2006 7:19
Dobro jutro, Kalinka knjigo dobiš v Mertatorjevem kiosku, stane okoli 3.000 sit. Drugo knjigo imam jaz v elektronski obliki, če jo želiš mi pošlji meil, pa ti jo pošljem. Lp tuna
31. jan 2006 7:20
Dobro jutro! Ste pripravljene na vodo danes? Ste si dan zapolnile maksimalno? Bo tale vodni dan minil en dva tri. Kako je z vaganjem? A se bomo vagale po vodnem dnevu, a kot običajno po končanem tednu? Jaz sem včeraj pojedla res ogromno sadja. Zjutraj namočene suhe slive, potem pa 4 mandarine, 2 banani, 2 jabolka, 2 kivija in za zaključek 2 hruški. Sem res jedla na vsaki 2 uri in sploh nisem bila lačna. Sedaj bo pa treba še malo delat. Pozdravček! tejčica
31. jan 2006 8:15
Dobro jutro,jaz sem pripravljena na vodo,a bom pila javorjev sirup,ker mi ga je mal ostal in po njem grem večkrat na wc,pa še bolj hranljiv je . luna1
31. jan 2006 8:52
Dobro jutro..še ena, ki je pripravljena na vodo. Včeraj sem pojedla 2 jabolki, sadno solato (ananas, banana, jabolko in pomaranča), za večerjo pa pečene bučke in solato. Danes me pa čaka ogrooooomna količina vode in predvsem čaja z limono. Tudi jaz se bom tehtala jutri zjutraj, upam, da bo kaj več minusa pokazalo...sploh po grehih, ki sem jih imela ta teden. Sedaj pa veselo na vodo!!!!!!!! claudia12
31. jan 2006 8:58
Dobro jutro! Jaz pa še ne vem kako in kaj bo danes z mano. Po zelo pregrešnem vikendu, mi tudi včerajšnji sadni dan ni uspel. Do 18.00 sem bila še pridna, potem pa so mi spet popustile vse zavore in sem jedla, jedla, jedla. In potem od razočaranja, da sem spet podlegla skušnjavi, sem spet jedla... To je pri meni začarani krog. Pa tudi psihično sem čisto na tleh, tako da res ne vem. Če mi današnja voda ne uspe, bom kar odnehala. Tudi rezultati prvega meseca niso to, kar sem pričakovala. Res je, da bi rada shujšala samo 10 kg, a so zelo trdovratni. Potem pa še pomanjkanje volje in to je to. Dekleta, jaz vas občudujem, da imate tako trdno voljo. Če se spomnim prvega kroga 3md, sem jo tudi jaz imela, in temu primerna je bila izguba teže. Verjetno je krivo tudi to, da sem doma skoraj že dve leti in nič ne izgleda, da bom še kdaj dobila službo. Žal sem doma iz napačnega dela Slovenije. Ima katera na zalogi nekaj pikrih besed, da me še pravi čas postavi nazaj na pravi tir? Bi bilo zelo dobrodošlo. Bodite ponosne nase, saj imate biti za kaj!!!! Upam, da bom jutri zjutraj ponosna tudi jaz. AKNIRAD Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 31. jan 2006 08:59:30
31. jan 2006 9:21
Dobro jutro vsem! Včerajšnji sadni dan mi je kar dobro uspel. Vendar me je pa že začelo zebsti. Ponoči sem imela kar velike probleme, tako da sem si mogla prižgati električno blazino. Bomo videli kako bo uspel današnji vodni dan. Domači mi stojijo ob strani in me podpirajo. Mož bo odšel ven na kosilo, mladi si bodo pripravili kosilo sami, jaz pa bom tako lažje zdržala ob vodi, ker mi ne bo potrebno prestavljati piskrov. Samo za psa bom mogla kaj skuhati. No to pa mislim, da me ne bo premamilo. Zvečer pa čimprej v posteljo, da ne bo skušnjav. Vsem želim, da bi kar se da uspešno prebrodile današnji dan!!!!! Jutri pa tehtanje. Bomo videli kakšen bo uspeh po prvem vodnem dnevu. Najbolje, da vse sporočite podatke, da bo šlo v statistiko. Lep pozdrav! marja
31. jan 2006 9:22
Memmy, saj ne vem, kaj naj ti rečem. Grešila si, kot skoraj vse tukaj kdaj pa kdaj. Toda danes je nov dan in gremo dalje. Danes pa 100% brez greha, velja!? Ali ni škoda, da si se en mesec trudila, zdaj pa bi kar odnehala. Tako ne gre!!! Mogoče si si zastavila malce previsok cilj, pa te je strah, da ga ne boš dosegla? Primerjam se s tabo in se mi zdi, da 58 kg ne bom imela nikoli več, da bi le obdžala sedanjo težo, pa bo. Mogoče bo pa še spomladi in poleti odletel kakšen kilogramček... Pa da ti ne bi slučajno na kraj pameti padlo, da bi tako shujšana lažje dobila službo. Kje pa! Oprosti, če sem malce groba, toda očitno rabiš nekaj za dvig samozavesti. Pojdi ven, na doooooolg sprehod! Pokliči prijateljico, se malo sklepetaj. Naredi inventuro v omari in se malce zamoti. Samo ne s hrano, prosim te!!! Srečno! jankica
31. jan 2006 9:46
Memmy, Ne vem, če bi ti nekaj pikrih kaj pomagalo, ali pač? Od mene jih ne boš slišala. Tudi sama grem namreč čez podobno trnjevo pot kot ti (pa tudi Tuna je tu nekje, čeprav z nekaj manj kg viška), tudi meni ta krog ne ratuje, niti po doslednosti, niti po rezultatih (logično), le kar se tiče miganja, mi kar uspeva (nazadnje 70 minut orbitreka v nedeljo), tretji krog sem začela že nekajkrat lani in odnehala, enkrat po super rezultatih prvih 14 dni. Nisem dovolj natančno analizirala razlogov za neuspeh oz. prekinitev, eden večjih je bil definitvno stresno obdobje, ki bi ga morala najprej prebroditi in se nato lotiti 3md-ja. Kaj bom naredila tokrat, še ne vem. Ubijajo me sadni dnevi čez vikend, pa tale mraz je tudi prispeval nekaj k mojim "pregreham". Zdajle, ko smo praznovali rojstni dan, sem prav uživala v peki in eksperimentiranju za štedilnikom. Med tednom mi za to tako ali tako zmanjka časa in vedno le na hitro kaj pripravim, tako da bom opustila strikten 3md, ker me ta tempo preveč zamori. To pa ni dobro za mojo psiho, ker zdravje je pa le bolj pomembno, pa imeti se moramo rade takšne kot smo, ne takšne kot bomo čez 3 mesece (ko bomo suhe, a ne?). Včeraj sem si tako naredila plan, ki se ga bom skušala držati, časovno ustreza temu krogu, a sem si zaporedje S-B-Š-OH-S naredila za čez teden, vikende pa sem pustila prazne in se bom sproti odločala med B, Š in OH, najbrž bo v soboto B, v nedeljo pa Š ali OH. Enkrat sem že imela tak plan, pa eksperimenta nisem izvedla v praksi. Saj vam tega nisem mislila razlagat, ker ne vem, kaj iz tega sploh bo, ampak vseeno, mi bo lažje, če bom vedela, da navijate zame, tako kot jaz za vas. Pa naj se konča, kakorkoli že! Danes držim pesti za vse, ki ste na vodi, jaz sem bila včeraj do 14-ih, potem pa mi je lepo uspel sadni dan (brez oreškov!), tako da bom najbrž to ponovila tudi danes, le prvi obrok bom imela prej. Včeraj sem pojedla eno pomarančo, dva jabolka, doma pa samo še rdečo grenivko, upam, da tudi danes količinsko ne bom pretiravala, saj je počutje po včerajšnjem dnevu v primerjavi s prejšnjim tednom, ko nisem imela nobenega reda, enkratno. Memmy, imej se rada in delaj v svojo korist! Encijan
31. jan 2006 10:03
Punce, prepricana sem, da vam bo uspelo danes. Moj prvi vodni dan je se dalec, ampak upam, da bom uspela do takrat in da ga bom tudi jaz enkrat imela. Tuna, zelo bi bila vesela, ce mi posljes knjigo v elektronski oblike. Moj naslov je: katja@sanje.org Hvala za prijaznost. Drzim z vami! KalinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Domači Ferrero Rocher