31. jan 2006 20:09
Dober večer, moje ljube prijateljice!
Je že res, da se malokdaj oglasim, kar pa ne pomeni, da vas ne preberem. Resda se mi včasih nabere po 10 strani skupaj za prebrati, za odgovore mi tako ali tako zmanjka časa, če pa bi želela kateri odgovoriti nekako ne zmorem, ker zmanjka časa, ker kdo stoji za hrbtom, ker...
Naša družinica postaja že prava, velika družina. Veliko je novih in to mi je všeč.
Od sredine novembra do konca januarja sem si dala malo duška s prehranjevanjem. Zjutraj kruh za zajtrk (to bo zanimalo verjetno Lanes), pa še kdaj za kosilo, pa popoldan kaj sladkega. Oh kako je bilo lepo! Po mesecu in pol sem začela opažati, da se mi hoče kolobar špehca, ki ga imam okoli pasu, nekako malo bolj napenjati. In tako sem sklenila, da je bil mesec dni in pol dovolj za razno razne prehranjevalne eksperimente. In ker je moja sodelavka štartala istočasno z mnogo vami to dieto, sem zaradi solidarnosti do nje (ha, ha, a ni dober izgovor) tudi jaz bila včeraj na sadju in danes sem z vami na vodi (oz. čaju). Sem mislila, da bo huje zdržati, pa kar gre.
Pozdravljam Majdo in upam, da je njena operacija uspela. Tejčica, napiši nam, kaj je z Majdo, ko boš
kaj izvedela.
Tudi tebe Tejčica pozdravljam in upam, da si po dolgem času dobro štartala v službi.
Marjetka Cvetka, ti pa si nas malo hotela pohecati, ko si napisala, da imaš nekakšno krizo. Pa kakšno krizo? Ti si naš steber diete, daj no! Vedno si pripravljena nuditi odgovor, ko me ostale stare dietašice zatajimo.
Helena, a si res tekla tudi ko je bilo -18? Jaz bi te dala za primer vztrajnosti na Oprah show. Čudovita si!
Jaca, vsakdo ima lahko kdaj slab trenutek. Upam, da bo tvoj in tudi Marjančin hitro minil.
Marjanca, daj no, samo en stavek nam napiši, toliko da vemo, da smo še skupaj!
Lanes čestitam ti za takšno dobro voljo pri vzdrževalnem delu diete in kapo dol.
Luna12, evo vsaka čast za takšen uspeh. Zdaj pa bo tvoj moral malo bolj gledati kod hodiš, ko si takšna postavna punčka postala.
Tuna, ti skrbiš za moje trebušne mišice. Evo, vidiš pa mi zopet ni potrebno telovaditi. Samo, ko vidim da je Tuna nekaj napisala, mi gra na smeh. In pomislim na njene orgazmično preživete trenutke z Nutello, s čokolado... Pa kdo rabi telovadbo?
Marina 45, tudi ti si malo predahnila? A se pripravljaš za februarski podvig? Si kupila vse potrebno?
Ja, Encijan - saj nimam besed. Še kar 70 minut na orbiju? Nepojmljivo čudovito.
Robida, kaj je zdaj to? Roka še kar nagaja, ali kaj? No pozdravi se hitro. Potem pa se malo oglasi.
Drage moje, grem gledat Preverjeno potem pa spančkat. Lahko noč!
bonaca