Ločevanje živil 90. dni - 5. del

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

31. jan 2006 14:30

Tudi meni ne gre. Voda danes sicer do sedaj zelo uspešno, ne vem pa kako bo popoldne. Tudi včerajšnji sadni dan mi je uspel, sicer ob pomoči oreščkov. Ampak glede na oblačila ni šlo dol nič. In tudi eno vmesno tehtanje je pokazalo, da je tista prva izguba kg skočila nazaj na začetek. Sem pa začela pri sebi analizirat zakaj ne gre in sem ugotovila, da kljub ločevanju pojem preveč in tudi razmaki med obroki niso O.K. Sem sklenila, da bom bolj dosledna in da če se bo izkazalo, da so moji zaključki pravilni, bom nadaljevala z dieto, če pa ne jo bom zaključila in vzdrževala to kar sem dosegla do sedaj. varja

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

31. jan 2006 15:13

Dekleta, dekleta to pa je posebna preizkušnja za nas, ki smo prvič na sadnem in nato na vodnem dnevu. Imam pa občutek, da tudi tiste, ki ste to že večkrat uspešno opravile, ni majhen zalogaj - za premagovanje. Včeraj sem s pomočjo oreščkov premagala sadni dan. Skoraj cel dan lačna in še lačna. Danes sem imela vmesno tehtanje. Katastrofa - me je sram povedati, da ni šlo že 14 dni nič dol. Pa v jok pa na luster! Marjetka cvetka in vsem ostalim hvala za spodbudne besede in res citat ***Torej dost jamranja,alo,gremo veselo na delo.*** Bodite pridne se še danes javim, ko pridem s kuharskega tečaja !!! janadr

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

31. jan 2006 15:38

Živjo punce!! Moja volja je pa čisto na tleh. Danes nimam vodnega dne, čeprav sem začela skupaj z vami, ker imam zvečer zabavo in se ne bom odrekla vsemu dobremu. Bom jutri normalono nadaljevala naprej in RES začela malo bolj resno. Moje kile namreč stojijo. hvala bogu ne gre nič gor, dol pa tudi ne. čao!! Pika

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

31. jan 2006 15:46

Hojla, vodenke! Kmalu mi bodo zobje stali v vodi, od hektolitra vode, čaja, ene kavice (je greh, ampak prijeten in se mu ne odpovem). WC je danes moj najboljši prijatelj. Še dobro, da imam dovolj dela, da nimam časa mislit na hrano. Doma je pa čisto druga pesem. Pa še en rojstni dan imam zvečer. Kriza!!!!!!! Deklice, pazite na sebe in čim manj pregreh vam želim (pa sebi tudi) in se beremo jutri. Čauči! Gobica

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

31. jan 2006 15:56

Pozdravljene vodenke in vse ostale Zgleda da bo danes Slovenija ostala brez vode ker jo mi toliko popijemo. Jaz se vam samo toliko oglašam da boste vedele da sem z vami prebiram vas več ali manj redno pišem pa ne ker sem zapadla v neko osebno krizo in nisem preveč družabna.Bom malo pospravila na podstrešju (svojem) in razčistila neke stvari pa bo boljše.Nisem vsega prebrala zato nevem kako kaj napreduje srečanje. Želim vam skrajno prijeten dan in glejte da nebo presušil Slovenski vodovod. Čao jaca

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

31. jan 2006 16:52

Grozaaaa!!!! Popila sem že več kot 3 litre vode. Sigurno se mi bodo žabe zaredile v želodcu. No pa še malo in bo konec dneva in "našega trpljenja". Brrrr zebe me. Najbolje bo, da jo čimprej ucvrem v posteljo. Lep pozdrav! marja

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

31. jan 2006 17:58

pozdravjene Vsem vodnim čestitke če boste zdržale,saj jutri bo tehnica kazala manj kilogramov in potem bo vse poplačano.Mene čaka vodni dan v soboto zato nobeni ne prvoščim da trpi. Resnično vam privoščim da zdržite,saj bo kmalu jutro. LP

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

31. jan 2006 19:14

Še ena pridna se javlja. Ob pogledu na mi je že slabo in je res ne morem več pit - mi že povsod ven teče. Tudi mene se je popoldan lotil grozen glavobol in sem ležala oz. spala. Kakšne krize pa sploh nisem imela. Se spomnim kako mi je lani želodec protestiral (so drugi okrog mene samo gledali če je to možno), letos pa je vse mirno. Se pa bojim kaj bo jutri. Upam da ne bom celega vola pojedla. Definitivno bom na jedilniku imela meso, količina me pa močno skrbi. Lani se m ravno po prvem vodnem dnevu začela z grehi in to konkretnimi. Jaca, lepo da si se nam po dolgem času spet oglasila. Upam da se ti stvari kmalu uredijo in se beremo pogosteje. Za srečanje pa zaenkrat še velja 10.3. in je Claudia rekla, da bo sredi februarja začela pobirati prijave in da se še bolj podrobno vse dogovorimo. Sedaj pa moram spet malo vodo ven spustit. Imam občutek, da sem danes pol dneva na wc-ju. Pozdravček! tejčica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

31. jan 2006 20:09

Dober večer, moje ljube prijateljice! Je že res, da se malokdaj oglasim, kar pa ne pomeni, da vas ne preberem. Resda se mi včasih nabere po 10 strani skupaj za prebrati, za odgovore mi tako ali tako zmanjka časa, če pa bi želela kateri odgovoriti nekako ne zmorem, ker zmanjka časa, ker kdo stoji za hrbtom, ker... Naša družinica postaja že prava, velika družina. Veliko je novih in to mi je všeč. Od sredine novembra do konca januarja sem si dala malo duška s prehranjevanjem. Zjutraj kruh za zajtrk (to bo zanimalo verjetno Lanes), pa še kdaj za kosilo, pa popoldan kaj sladkega. Oh kako je bilo lepo! Po mesecu in pol sem začela opažati, da se mi hoče kolobar špehca, ki ga imam okoli pasu, nekako malo bolj napenjati. In tako sem sklenila, da je bil mesec dni in pol dovolj za razno razne prehranjevalne eksperimente. In ker je moja sodelavka štartala istočasno z mnogo vami to dieto, sem zaradi solidarnosti do nje (ha, ha, a ni dober izgovor) tudi jaz bila včeraj na sadju in danes sem z vami na vodi (oz. čaju). Sem mislila, da bo huje zdržati, pa kar gre. Pozdravljam Majdo in upam, da je njena operacija uspela. Tejčica, napiši nam, kaj je z Majdo, ko boš kaj izvedela. Tudi tebe Tejčica pozdravljam in upam, da si po dolgem času dobro štartala v službi. Marjetka Cvetka, ti pa si nas malo hotela pohecati, ko si napisala, da imaš nekakšno krizo. Pa kakšno krizo? Ti si naš steber diete, daj no! Vedno si pripravljena nuditi odgovor, ko me ostale stare dietašice zatajimo. Helena, a si res tekla tudi ko je bilo -18? Jaz bi te dala za primer vztrajnosti na Oprah show. Čudovita si! Jaca, vsakdo ima lahko kdaj slab trenutek. Upam, da bo tvoj in tudi Marjančin hitro minil. Marjanca, daj no, samo en stavek nam napiši, toliko da vemo, da smo še skupaj! Lanes čestitam ti za takšno dobro voljo pri vzdrževalnem delu diete in kapo dol. Luna12, evo vsaka čast za takšen uspeh. Zdaj pa bo tvoj moral malo bolj gledati kod hodiš, ko si takšna postavna punčka postala. Tuna, ti skrbiš za moje trebušne mišice. Evo, vidiš pa mi zopet ni potrebno telovaditi. Samo, ko vidim da je Tuna nekaj napisala, mi gra na smeh. In pomislim na njene orgazmično preživete trenutke z Nutello, s čokolado... Pa kdo rabi telovadbo? Marina 45, tudi ti si malo predahnila? A se pripravljaš za februarski podvig? Si kupila vse potrebno? Ja, Encijan - saj nimam besed. Še kar 70 minut na orbiju? Nepojmljivo čudovito. Robida, kaj je zdaj to? Roka še kar nagaja, ali kaj? No pozdravi se hitro. Potem pa se malo oglasi. Drage moje, grem gledat Preverjeno potem pa spančkat. Lahko noč! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

31. jan 2006 20:11

Še ena, ki se naliva z vodo. Tudi mene je popoldan bolela glava in sem šla malo počivat. Sem si hotela za jutri kosilo pripravit, pa se bojim, da bi bila skušnjava prevelika, zato bom jutri jedla solato s tuno, ki si jo lahko v službi pripravim. Ravno sem skuhaka večerjo za hčeri in se odpravljam v toplo kopel, da me ne bo kaj premamilo, ko bosta jedli..potem pa najbrž takoj spat!!! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 31. jan 2006 20:15:56

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti