1. feb 2006 10:13
Marjetka cvetka, pa sva res ves čas skupaj. Glede dogovora brez grehov za drugi mesec, sem pa takoj za! Pa tudi s takim minusom v dugem mesecu kot je bil v prvem, bi se takoj strinjala. tejčica
1. feb 2006 10:13
Marjetka cvetka, pa sva res ves čas skupaj. Glede dogovora brez grehov za drugi mesec, sem pa takoj za! Pa tudi s takim minusom v dugem mesecu kot je bil v prvem, bi se takoj strinjala. tejčica
1. feb 2006 10:19
Pozdravljene! Juhuhuuuuu! Uspeh je tu!!! Vodni dan uspel 100 procentov. Čeprav pri miganju nisem bila preveč pridna, sem sklatila 5,2 kg v 29 dneh. Tako imam sedaj že sedmico spredaj pred kg. Vidim da ste nekatere še bolj uspešne in pridne. Kar tako naprej! Tudi v cm se kar veliko pozna, tako da bo potrebno kmalu zamenjati vel. hlač. Sklenila sem, da bom v drugem delu , to se pravi naslednjih 29 dni , tudi bolj pridna pri gibanju. Sedaj se mi je noga že tako pozdravila, da bom spet lahko hodila na daljše sprehode z našim kužkom. In seveda se bom skušala še spravit na orbitrek. Vsem veliko volje in upeha želim!!! marja
1. feb 2006 10:22
Vsem ,ki ste imele včeraj vodni dan iz srca čestitam.Mene kot sem že povedala čaka v soboto, zato bom podatke poročala v nedeljo.Med prebiranjem sem videla,da ste nekatere zadovoljne nekatere pa ne jaz pa rečem vsaka kila se pozna saj se za njo dosti trudimo,zato se ne obsojajte in veselo naprej. LP
1. feb 2006 10:41
živijo včeraj sem imela izpit in čeprav sem bila trdno odločena, da ne bom jedla sem se tik pred izpitom napokala bučk paprike in paradajza. No, pa je bilo vodnega dneva, ampak mi je bilo velikoooo lažje na izpit s polnim želodčkom. Imam pa zato danes vodni dan. Jutri se vam bom pa pridružila s škrobom - pa tudi sporočila svoj skromni minus gogy
1. feb 2006 11:34
Bravo, vodenke! Čestitam, da vam je uspelo in to kljub mrazu. No, saj ste si pomagale s čajčki, pa je šlo, a ne? Hvala vsem za to, da verjamete vame, skoraj bolj kot sama. No, danes sem tudi sama vase že bolj prepričana in upam (in verjamem), da bo tako tudi ostalo. Včeraj nisem bila na vodi, ampak po zmešanem tednu na drugem sadnem dnevu zapored in se danes počutim krasno, tako da bi sadje najraje še kar malo raztegnila čez kak dan. Res je počutje enkratno, misli jasne in pozitivne, delovna vnema na višku, počutim se "očiščeno" tako fizično kot psihično. Res ne vem, če bo danes B ali S, zjutraj sem pozabila dati meso iz skrinje, tako da je še vse možno. Včeraj sem v službi pojedla pomarančo, nekaj kivijev in 2 jabolka, doma pa sem si potem naredila sadno kašo iz 2 manjših banan, jabolka in kivijev, dodala pa sem še malo ingverja in cimeta (da se bodo maščobne celice prej vdale, ha ha). Kašico (res je taka kot za dojenčke) sem potem jedla z žlico in se usedla blizu radiatorja, da mi je bilo bolj toplo in si predstavljala, da jem toplo juho. Kaj pa vem, se mi zdi, da me en tako pripravljen obrok bolj nasiti kot pa, če bi sadje pojedla posebej, pa tudi količinsko ga je bilo nekoliko več. Zvečer me je seveda zeblo, ampak na to sem že navajena in sva se z mojim dragim pač malo bolj stiskala (še en dober stranski učinek diete), važno je, da lačna nisem bila. Moram pa povedati, da sem se prejšnji teden po dneh z neurejenim prehranjevanjem vsako noč zbudila potna, kot da bi se telo samo ponoči hotelo rešiti strupov, s katerimi sem ga zapacala prejšnji dan. Danes zvečer se mislim spet malo posvetiti orbiju, ki je 2 dni sameval, saj je bilo na programu likanje, ki sem ga kar predolgo prelagala. Malo mi je še ostalo, tako da predolga ne bom mogla biti. Punce in fantje (ki ste večinoma v ilegali), imejte se lepo! Hvala, da ste z mano, tudi tiste, ki ste že uspešno končale, Lanes, pa Bonaca, Helena, lepo vas je brat, tako da se le še kaj oglasite. Marjetka Cvetka in Tejčica pa le še naprej peljita tale naš januarski voz. Encijan
1. feb 2006 11:36
Gogy, če včeraj ni šlo bo pa danes. So bile pač posebne okoliščine. Ampak danes se pa le potrudi, da se telo sčisti. Držim pesti da ti uspe. tejčica
1. feb 2006 11:43
Encijan, vidiš da ti uspeva. Dva sadna dneva zapored oz. trije (če boš držala še danes kot si omenila) res niso mačji kašelj in se vidi da imaš ogromno volje. Pri rekreaciji si nam pa lahko za zgled. Kot kaže jaz v vseh treh mesecih diete ne bom pretelovadila toliko kot ti v eni rundi. Res čestitke za zagnanost. tejčica
1. feb 2006 12:05
Zdravo sotrpinke in sotrpini, Tudi moj vodni dan je uspel. To je bil moj 2 vodni dan. Skoraj bi res rekla, da je boljši vodni dan kot sadni. Sadja sem se že preobjedla...(no- iz vitamiskega razloga, ga še vedno jem).Danes sem bila slučajno pri zdravniku, pa sem ga prosila, da me da v laboratorij. Malo me skrbi, če je po 60 dnevih dijete vse O.K. Kako pa kaj ve ? Katera uživa kakšne NARAVNE dodatke ... Zdaj grem pa jest.Meska pa zelenjava mi bo prav teknila. Pa lep beljakovinski dan še naprej Teja tejci38
1. feb 2006 12:29
Hojla! Punce,pa saj vam gre odlično.Pač nekatere manj,druge pač imamo za sklatit več kilogramov. Tejčica,najimn dogovor velja.Ko me bo zamikalo kaj prepovedanega bom pomislila nate.Ja,uspelo nama bo,kot tudi vsem ostalim,kajne.Punce,smo al nismo. Encijan,no vidiš,je že boljše počutje.Le tako naprej.Jaz sem danes tudi pustila orbija pri miru,sem pa nekaj trebušnjakov.Jutri mi pa ne uide. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
1. feb 2006 12:57
Samo na kratko - tudi meni je VD uspel. - 4kg od začetka diete. Sem veliko boljše volje in dieto nadaljujem. Se bom pa bolj držala predvidenih količin. varjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Pekoča paradižnikova juha