31. jan 2006 11:42
Hojla!
Kako kaj teče vodica!
Jaz se nalivam z vročim šibkovim čajem,zebe me ko psa,pa še grešila sem se -z dvema lekadoloma.Zjutraj me je namreč grozno bolela glava in če ne bi ukrepala pravočasno,bi bil današnji dan grozen.Tako pa mi je sedaj bolje,pa še sonček je posijal in življenje se mi naenkrat zdi veliko lepše.
Memmy,nč jamrat,jamrajo samo zelo stare babice,ko zjutraj iščejo svoje kosti po celi postelji.Drugim pa jamranje nič ne pomaga,ampak se je treba vzet v roke in se ne smilit samemu sebi.Na svetu je še mnogo ljudi,ki jim gre mnogo,mnogo slabše,kot meni ali pa tebi,pa vseeno ne obupajo ampak se veselijo vsakega novega dne,ki jim je dan.
Mislim,da nam gre še vedno predobro,zato pa ob vsaki mali krizi vržemo "puško v koruzo" in obopujemo in jamramo,kako nam je hudo in kako je življenje nepravično in kako drugim vse uspeva.Bla,bla,bla,če bomo samo jamrali pa nam res ne bo nič uspelo.
Memmy,vsak od nas ima upanje,tudi ti!Vedno ostaja upanje,da boš nekoč dobila službo,da boš se vendarle znebila kilogramov.Seveda pa ni dovolj samo upanje,moraš tudi verjeti vase in zato tudi kaj storiti,delati na tem,da se upanje uresniči.Torej dost jamranja,alo,gremo veselo na delo.
Encijan,tvoj načrt je dober,zdaj pa le glej da ne bo ostalo samo pri tem.Če ti uspe 70 minut gonit orbitrek(kar meni najbrž nikoli ne bo),ni vrag,da ne bi še uredila svoje prehranjevanje.Saj te razumem,da je težko,ko si praktično cel dan zdoma,toda če se potrudiš,se da vse rešit.
Zdaj pa se bom še jaz potrudila in naredila nekaj trebušnjakov!
Vsem ,ki ste na vodi pa želim,da vam dan čimhitreje mine in da vam bi uspelo.
Jutri pa v čimvečjem številu sporočite,za koliko so se vam zmanjšali kilogrami,da naredim malo statistike.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!