29. jan 2006 22:24
Hojla!
Danes je bilo pa pri meni grešno!
Kot sem že dopoldan napisala, smo bili povabljeni na kosilo in sem pač jedla tisto kar je bilo na mizi. Sicer sem ločevala, ampak to ni bil OH obrok ampak Š. Sem pojedla nekaj krompirja in solate. Drugače ni šlo, razen če bi trpela samo ob solati, to pa ni šlo. Ker pa je bilo kosilo zelo zgodnje sem tudi sladico jedla precej prej kot imam običajno večerjo. In tako se je zgodilo, da sem imela večerjo kar dvakrat. Vam pa rečem da je Pecivo na suho in baze Kulinarike res enkratno.
Punce, jutri pa držite pesti za našo Majdod, ki ima ob 12. uri operacijo zaradi težav z očmi. Naj bo zelo uspešno, Majda.
A je katera gledala Emo? Moje skromno mnenje je, da bi bilo boljše, da letos sploh ne bi imeli svojega predstavnika. Niti ena pesem mi ni bila všeč. Nismo mi za glasbo, saj je komad enak komadu in vsako leto se bolj blamiramo. Moje mnenje. Kaj pa ve pravite?
Jaz grem pa jutri spet delat!
Po treh tednih bolniške res že komaj čakam. Pa tudi mala je prebolela škrlatinko in gre v vrtec tako da bo jutri akcija. Ja, ja, saj vem, sredi tedna bom pa že stokala kdaj bo vikend.
Sedaj pa nas čaka prva prava preizkušnja v tej dieti...sadni + vodni dan. Pokažimo da zmoremo.
Nočko!
tejčica