Ločevanje živil 90. dni - 5. del

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

29. jan 2006 17:20

Lep pozdrav še od mene.Sem ravno od pop.smučanja,po 14 letih sem bila spet na smučeh in moram reči,da me je bilo zelo strah.Ko sem prišla v prve na vrh se nisem upala spustit navzdol,pol me je pa 8 letna hči okregala in rekla da naj jo posnemam s" plugom" in sem morala peljati za njo.Potem pa mi je kar šlo,a sedaj me mal noge bolijo.Ob 18 uri pa pride k men na kavo soseda,ki ima tud sadni dan in bova pojedli včerišnjo torto ki mi pripada. luna1

Kalinka  

član od: 29.1.2006

sporočila: 15

29. jan 2006 19:15

Lanes, svetujem ti savno. Res se pregrejes. Sem bila ravno vceraj. Potem te kar kuha, pa se koza je mehka. Lep vecer. Kalinka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. jan 2006 19:46

Hojla Lanes in vse ostale! Seveda sem še tu in vas tudi redno berem in vam kar zavidam uspehe. Nimam pa kaj pametnega povedati, saj je moje vzdrževanje teže bolj tako-tako. Ker sem imela težave z roko, nekaj časa nisem kuhala in sem bila odvisna od dragega, ki je samo pogreval enolončnice iz zamrzovalnika. Sedaj spet kuiham in tudi ločujem v posameznih obrokih, dopoldne pa (v glavnem) samo sadje. Ampak včasih me kaj premami - no, da bi le teža oz. mere ostale nespremenjene, čeprav bi raje še kaj izgubila - pred novim letom sem ga preveč lomila in nekaj pridobila, sedaj pa.... Vsem mnogo lepih pozdravov v upanju, da se vidimo 10.3. na srečanju 3md-jevk v LJ Dušanka

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

29. jan 2006 21:06

Halo javljam se. Danes dobim črno piko. Praznovala sem svoj rojstni dan, pa sem *grešila*. Sicer ne da bi cel kos peciva pojedla ampak zdaj malo pa zdaj malo in to cel popoldan. Sem kar vesela da bo jutri sadni in potem še vodni dan. Mora mi uspeti, ker imam res veliko črno piko in veliko slabe vesti. Toraj tehtanje v sredo. Sedaj me čaka še pospravljanje in gremo novim zmagam naproti! Lepe pozdrave! janadr

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

29. jan 2006 21:34

DOBER VEČER! Kako kaj hujšarice? A je med nami tudi kak fant? Nisem tako na tekočem. Jaz pa imam jutri izpit na sadni dan. Drugače pa sem cel teden na dieti in se je držim, ne grešim, le mogoče v količini za večerjo. Meni je glavno, da dam dol ene 5 kg, ki sem jih pridelala po 2. krogu 3md. Drugače pa se bom tehtala vsak 9. dan diete. Lepo bodite pa čim manj grehov vam želim! PAPA saby

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. jan 2006 22:24

Hojla! Danes je bilo pa pri meni grešno! Kot sem že dopoldan napisala, smo bili povabljeni na kosilo in sem pač jedla tisto kar je bilo na mizi. Sicer sem ločevala, ampak to ni bil OH obrok ampak Š. Sem pojedla nekaj krompirja in solate. Drugače ni šlo, razen če bi trpela samo ob solati, to pa ni šlo. Ker pa je bilo kosilo zelo zgodnje sem tudi sladico jedla precej prej kot imam običajno večerjo. In tako se je zgodilo, da sem imela večerjo kar dvakrat. Vam pa rečem da je Pecivo na suho in baze Kulinarike res enkratno. Punce, jutri pa držite pesti za našo Majdod, ki ima ob 12. uri operacijo zaradi težav z očmi. Naj bo zelo uspešno, Majda. A je katera gledala Emo? Moje skromno mnenje je, da bi bilo boljše, da letos sploh ne bi imeli svojega predstavnika. Niti ena pesem mi ni bila všeč. Nismo mi za glasbo, saj je komad enak komadu in vsako leto se bolj blamiramo. Moje mnenje. Kaj pa ve pravite? Jaz grem pa jutri spet delat! Po treh tednih bolniške res že komaj čakam. Pa tudi mala je prebolela škrlatinko in gre v vrtec tako da bo jutri akcija. Ja, ja, saj vem, sredi tedna bom pa že stokala kdaj bo vikend. Sedaj pa nas čaka prva prava preizkušnja v tej dieti...sadni + vodni dan. Pokažimo da zmoremo. Nočko! tejčica

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

29. jan 2006 22:53

Po dolgem času še en lep dober večer od mene. Vse ste tako pridne, da me je kar sram. Po eni strani imam opravičilo ( terapija in živčki), po drugi strani je pa zelo slab izgovor, ker vem, da bi se lahko malo držala.Pa še cel teden vas nisem nič brala(nisem pravočasno plačala plus paketa in me tudi kot neuporabnika ni noter spustil, ne vem zakaj), pa nisem imela nobene taprave volje. Jutri je pa sadni, a ne, pol pa še prvi vodni. Bom se potrudila vsaj to zdržati. Moram pa rečit, da vsakič ko sem pojedla kaj več ali drugače, me je bolelo v želodcu.Očitno si telo želi spremembe, samo volje ni čisto taprave. Vsem čestitam za uspeh. Tejčiča, se kar strinjam s tabo, kar se Eme tiče. Na koncu sem videla, da je mogoče še zmagovalna res najboljša od vseh, ampak moti me pa to, da ne znamo pri nas iz tega narediti malo spektakla, naprimer tako kot Hrvati. Vse pojejo naši na play beck( ali kako se že napiše), ne morejo vsaj enega orkestra dodati. Izgleda potem vse tako plehko. No, to je moje mnenje. Sem pa pričakovala kakšno Nušo( Derenda) med tekmovalci, pa tudi Alenka je bila še kolikor toliko vredu. Ampak z živo spremljavo bi to bilo še boljše. Ampak za vse je verjetno kriv denar ali pa kaj drugega... Zdaj grem pa spat. Imejte mirno noč in se še beremo. Nočko Rmeli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

30. jan 2006 8:24

Pozdravljene hujšarice! Po dolgem času se vam mal oglasim!! Težo še pridno vzdržujem in tečem še vedno vsaki dan, kljub mrazu, ki je bil kar neusmiljen za nas tekače! Ampak sem verjetno že mal zasvojena z tekom!! Če ne tečem sem čist brez volje in tečna!! Enostavno moram teč, če hočem biti dobre volje!! Lanes lepo pozdravljena in druge stare znanke!! Tudi mene ogromno zebe, posebno zvečer!! Izgleda, da nas je prej špeh grel, sedaj pa tega ni več toliko in nas kar zebe!! Kaj čemo, sprejet eno ali drugo!! Počasi se bomo navadili, da nas mora zebit!! Vse, ki ste poznale Majdad, držimo pesti zanjo ob 12h, ker gre na operacijo oči!!! Lepo se imejte in pridno klestite kilograme!!! Upam, da se vam pridružim v torek na vodi!!Mal prečiščevanja mi ne bi škodilo!!! Želim vam uspešen deloven teden!! Vas pozdravlja Helena! helena45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

30. jan 2006 9:24

Pozdravljene sotrpinke, po dolgem času se naj še jaz malo javim. Tako kot Dušanka tudi jaz nimam kaj pametnega napisati- sem na vzdrževanju že več kot 1 mesec, ki je včasih malo bolj včasih malo manj uspešno. Priznam, da sem se malo spustila z vajeti. Kg mi nihajo +-2kg - odvisno od več dejavnikov. Pridružujem se tistim, ki jih zebe, predvsem zvečer preden grem spat - kriza!! Pred hujšanjem me ni nikoli zeblo, vedno mi je bilo vroče. Sedaj se pa nikakor ne morem pogreti in se zavijam v dekno. Za mano je hudo pregrešen vikend, ker smo praznovali možev roj. dan in na mizi je bilo precej jedi iz baze receptov na kulinariki. Najboljša je bila torta Nutella, ki sta mu jo spekla otroka (ker moj mož obožuje Nutello). Priporočam jo vsem - hitro in enostavno. Super sladica za OH dan. Pridne bodite in čimmanj grehov vam želim. SMILE28

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

30. jan 2006 9:42

Dobro jutro punce! Še ena grešnica se javlja . Me ja kar malo sram priznat svoje grehe, sicer sem jedla skladno z dieto..samo precej preveč, včeraj sem za sladico jedla sladoled in smetano, pa še kavo s smetano za povrhu, potem me je pa tako trebuh bolel, da je bilo groza. No največji greh je bil pa v soboto v obliki alkohola in potem hudega mačka, zdravila sem ga pa s coca colo..skratka grozaaaaaaaaaa! Na tehtnico raje sploh ne grem! Bom šla v sredo zjutraj..po sadju in vodi. Vse nove lepo pozdravljene! Majdad zate pa držim pesti, da čimprej ozdraviš in se nam zopet pridružiš! Lepe pozdrave od grešnice Klavdije. claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 30. jan 2006 09:42:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti