25. okt 2005 17:13
Pa to ni res, napisala sem že cel roman, kot po navadi, pa sem mi je vse zbrisalo. Zadaj pa le na hitro, ker se mi že mudi, ker sina peljem na judo. Sem sadna, jutri na vodi (zadnjič) in upam, da bom tudi ostala do naslednjega dne, kljub kostanjevem pikniku s sodelavci. Sicer pa sem doživela presenečenje, ko sem se tehtala včeraj popoldan v fitnesu. Kar 1, 5 kg manj kot prejšnji teden ob istem času. Sem se morala spet danes zjutraj ponovno stehtat, da vidim, kakšno je stanje, pa imam res 1, 5 kg manj. Yes. Po vodnem dnevu se bom stehtala in videla kaj bo, takrat se bom tudi izmerila in vas z rezultati vzpodbudila. Res le vtztrajno punce, ker se splača, pa še počutje je super.
tudi sama postajam že odvisna od foruma, saj vsak dan po kosilu preberem, kaj je novega. Če imam čas, odgovorim, če ga nimam, pa ne. Včasih pa si ga kar vzamem, kot pravi Bonaca, ki me je že prekašala v pisanju. Super si. Pa prav dobro ti gre tole migljanje na tipkovnici. S Tuno nas prav razvedrita, vaju kar ni več za dohajat. FAjne sta. Tudi vse ostale, Helena z budnico sredi noči in polna energije. Bravo za oklestene kg po teh tedenih. sploh ni slabo. Pa se da, kajne. Ampak, če zmorete tečt vsako jutro. Tu pa sem jaz šibka. Tema. Vsaka vam čast. Kapo dol. Dušanka, veliko zdravje, toplote in čim manj bolečin.
Picika, Maza in Marjetka cvetka, tudi ve ste carice ko se preživele vodni dan. Je kar težka, kajne. Mene je drugi, kar utrudil, a se nisem dala. Zdaj ko se mi bliža treji, pa se mi zdi, da se nič ne bojim. Imam malo več volje, kot pri drugem. Končujem z uspehom in to želim tudi vsem vam. Ampak, še vedno bom vaša in vas malo zamorila z dolgimi romani. a poskušala se bom vsake spomnit in jo pozdravit, ker vem, kako je pri srcu, ko kdo misli nate. Claudia, danes boš pa sladkosnedna, včeraj sem bila pa jaz. Ker sem po fitnesu odšla še na predavanje v Žalec, sem si kekse in čokolado vzela kar s seboj in pop fitnesu v avtu povečerjala.
BOnaca, ja a ti nimas manj kil kot jaz. Sem mislila, da sva približno istih kil ali pa, da jih imaš ti celi manj kot jaz. Tokrat si nas pa ti izčrpno obdelala.
Rožica ti se kar razjezi in pokaži slabo voljo, da ti bo potem lažje. Veš tudi sama imam zadnje časa velike težave z garderobo. Nič mi ni več prav. Res si bom morala kmalu že kaj kupit. Pa mi ni do letanje po trgovinah.
Elen pozdravljena punca, kar pridruži se nam. Začni in kmalu boš videla in občutila učinke. Si že naša.
Majdad le močno pozdravi Marjanco in naj čim hitreje okreva.
Jerneju in Bojanu hvala za maskoto. Sta pa res dečka na mestu in takoj za stvar. Pridita nas pogledat k kitajcem. Ne bo vama žal. Sej ni vazno, če sta na dieti, glavno, da je taprava družba. Z nami pa vama sigurno ne bo dolgčas.
Sarica, pozdravljena. Čestitke za oddano in napisano diplomo. Le pridi in pridruži se nam.
IN ZA KONEC. uSPELO MI JE PRESTAVITI SREČANJE Z MOJIMI KOLEGICAMI S FAKSA. tOREJ TUNA, NAPISI ME NA SEZNAM ZA SREČANJE. RES SEM VESELA, DA MI JE USPELO. Naslednji teden pa se lahko Celjanke dobimo na kafetku in gremo v kitajsko restavracijo rezrvirati termin. Kaj pa čas? kdaj bi se dobile, da ne bo prepozno za večerjo in da bo še čas za čvek (tega ponavadi vedno zmanjka).
No takole znam pa jaz biti kratka.
Imejte se še naprej lepo, vsem čim manj grehol, dobro presnovo, veliko energije in toploto (te nam pa manjka - Migla, daj nam jon poslat. Tudi tebi en lep dan.
čao - bau
LANES