25. okt 2005 13:41
Maza hvala! Jaz res nisem najbolj pridna, kar govorijo tudi rezultati. Včeraj sem za kosilo riževo čokolado in malo čipsa (pa saj riž in krompir je Škrob), Danes imam OH in za kosilo sem spet riževo čokolado. Imam tako smotano postavo, da je glih vmes hlače konf. št. 40 mi je prevelika št. 38 skoraj premajhna, vse me tišči,... Tako da si nisem kupila nič, havala bogu, da bo vsaj malo otoplitve, ker nimam nič za oblečt,.... Pri nas so že vse standardne številke razprodane, tako da lahko kupiš jakne le še v velikosti 36. Našla sem še nekaj št. 40, a kaj ko mi pri moji višini nič ni dovolj dolgo. Potem pa še te trgovke, ki bi pač rade vse prodale, in se dela, kot da ne vidi da so ti rokavi prekratki, saj jih razumem da so zato tam, ampak prisežem, da če bi jazbila na njihovem mestu bi pošteno svetovala. In zoprna sem 1000 na uro. Kljub temu, da je sonce sem še vedno vsa depresivna. Danes sem imela razgovor na zavodu za zaposlovanje, so me spravli v še slabšo voljo. To me pa res zelo razjezi, ko ti ful solijo pamet, pa kaj boš naredil, kako.... Ko te sploh ne poznajo, pol pa moraš tam neki svoje življenje splanirat. Se oproščam za moj tipkarski izbruh. Zdaj grem ven na zrak, da se zluftam in da ohladim svojo jezo. Potem pa bom presadila rožice. Lp Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.