25. okt 2005 12:09
Tuna - ja pomaga. Pa čakre odpira. bonaca
25. okt 2005 12:09
Tuna - ja pomaga. Pa čakre odpira. bonaca
25. okt 2005 12:10
Javlja se muha enodnevnica, ki je uspešno prebrodila začetniške težave drugega kroga.Torej, gremo naprej. Mnogo vas je novih, nekaj pa tudi že znanih. Mene lahko tudi prištejete k srečanju v Celju. Nekatere se bomo še videle. Marjetka cvetka , saj prideš? Dušanka, tvojo bolezen poznam, to je imela pred dvema letoma tudi moja mama. Zato vem, kako ti je. Drži se! Primorka in Štajerka sta na "zvezi". Marjanca je OK. Jo lahko pozdravim v vašem imenu? majdad
25. okt 2005 12:12
Majdad hvala za novice o Marjanci. Nas je vse zanimalo kako je. Seveda jo pozdravi v našem imenu. Upam, da ji bo sin sprintal tele naše pogovore, da bo na tekočem kako je z nami. Upam, da pride čimprej domov. Pa krasno, da se bomo spoznale v Celju. bonaca
25. okt 2005 12:21
No tule pa še vic za Marjanco in seveda za vse ostale tudi: Hipnotizer hipnotizira vse gledalce. Najprej reče: "Spanje." in vsi zaspijo. Nato reče: "Smejanje!" in se vsi pričnejo smejati. Zatem se sprehodi po odru in reče: "Jok." in ulije se reka solza. In ko je že hotel vse zbuditi se spotakne .. in pri tem zakleje .. "Sranje!..." bonaca
25. okt 2005 12:26
Živio! Še moj raport.Včerajšnji vodni dan preživela s hudim popoldanskim glavobolom,za pol urce sem se spravila v vodoravni položaj pa se je stanje malo izboljšalo.Danes je zelo turoben dan ,počutje pa je kljub temu boljše.Kje je že tisto sonce...?? Komaj čakam na kosilo.Danes bomo imeli segedin golaž.Po trebuhu se mi že delajo pajčevine,joj kje je še štiri ura! Rožica, slišim nekaj,da obupuješ.Nikar no,trije tedni niso kar tako,če zdaj prekineš boš morala spet iz nule štartat.To se nikoli ne izide dobro.Telo se je navadilo na takšne vnose hrane,zato pa vedno počasneje hujšamo.Telo lahko počasi navadiš da preživi samo z kakšnim jabolkiom. Dušanka,ko je imela znanka vnetje žil na nogah si je pomagala z obkladki Švedske grenčice,baje da ji je olajšalo bolečino in se tudi hitreje pozdravilo.Bom preverila v zeliščni knjigi. Dobrodošle vse nove nove in nove stare,pa veliko uspeha in dobre volje! Danes je tak zoprn dan da bi prav prišel kakšen vic,kaj praviš Bonaca?Da malo razmigamo trebušne mišice.Pa tudi kakšna pesmica bi prišla prav a ne Marjetka cvetka,včerajšnja je prav simpatična. Bodite še naprej tako pridne,pa ne preveč grešit čao maza
25. okt 2005 12:28
Elena še enkrat lep pozdrav Kečap lahko normalno uporabljaš .Saj ko imaš oh dan si lahko narediš pizzo z kečapom vsaj jaz sem si jo Kar pa se tiče palačink jih lahko ješ na OH dan zvečer kot sladico drugače pa je tudi recept za maso ki je nekoliko drugačen. Gre pa takole:1 jogurtov kozarec mehke moke ,1jogurto kozarec polnozrnate moke,1 jogurtov kozarec blnširanih gob ,2 jogurtova kozarca mineralne vode 1 žličko nasekljanega peteršilja ,1 žlička nasekljanega drobnjaka,1 strok strtega česna ščepec pecilnega praška,malo soli in ena žlička olivnega olja . vse sestavine zmešaj. palačinke speci.Pojej jih še tople lahko pa jih po želji premažeš z paradižnikovo omako ali z kečapom.To je original recep iz prve knjige in je primeren za OH dan. Mislim da sem te prehitel Marjetka cvetka -namreč z receptom.Dokler sem jaz pisala recept si ga ti obljubila pa boš imela jutri več časa za drugi čvek. Čao jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 25. okt 2005 12:32:32 Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 25. okt 2005 12:55:51
25. okt 2005 13:08
Nič hudega Jaca,jaz danes nimam časa,grem namreč v službo. Maza tudi z pesmico ne bo nič,drugič. Moj trebušček je že poln in me rahlo tišči,čeprav nisem pojedla preveč,ampak se je včeraj očitno zelo skrčil. Bonaca,tale je še pa boljši od včerajšnjega. Majdad,najlepša hvala za novice od Marjance in seveda ji sporoči pozdrave in poljubčke od nas. Super,seveda se vidiva v Celju,jaz pridem,pa če železni koli letijo z neba. Ej,Jesen,sej te bo pa Tuna vzela za eno noč pod streho in se boš zjutraj odpeljala domov. Dost klepetanja za danes,moj me že postrani gleda,ko kar naprej tu gor čepim. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
25. okt 2005 13:19
Majdad super, ti si naša. Jesen škoda pa drugič ko bo katera iz vaših koncev organizirala srečanje. Maza pri nas že cel dan sije sonce. Zato ni govora o turobi, komaj čakam da grem iz pisarne na zrak. Tuna, Marjanca, Helena, Marjetka Cvetka, Bonaca, Claudija, Majdad, Lisička, Rožica, Smile 28, Robida, Jaca, Encijan, Picika... Lp tuna
25. okt 2005 13:20
Ja jesen ni blema lahko prespiš pri meni? Lp tuna
25. okt 2005 13:27
No tule pa imate še en zobozdravniški vic, ko vas je (no nas je) tako strah zoboderov: Zobozdravnik Pride mlada, zapeljiva gospodična k zobarju. Pa reče: "Rajši bi rodila, kot, da mi izpulite zob!" Vseeno se vsede na stol, zamiži in čaka. Potem, ko že nekaj časa sedi, vpraša zobozdravnika: "Kaj pa še čakate ?" Ta odgovori: "Ja, povejte mi, kateri sveder naj pripravim ?!" Pa še enega zdravniškega: Izbira - Zakaj pa imaš dva hišna zdravnika? - Starejšega pokličem, kadar sem bolna, mlajšega pa, kadar mi kaj manjka. bonacaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Masleni brizgani piškoti