Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

26. okt 2005 10:34

Ker že dolgo nisem nič naredila v tej smeri, pa bi srčno rada, a me sprejmete nazaj v vašo družbo ? Pa na srečanje bi tudi šla, da me malo spodbudite.Rabim videt, da vam uspeva, potem bojo moji možgani tudi preklopli na 3MD.Hvala LP Rmeli

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. okt 2005 11:08

Živjo! Marjetka jaz bi že pozabila na tiste kile, pa me hlače nenehno spominjajo. Tiste "nove", ki sem jih nosila čez poletje, postajajo sumljivo, presumljivo tesne. Sicer moram kupiti novo celo zimsko garderobo, vključno s čevlji, čeprav v stopalo nisem kaj dosti shujšala. :) Punce premislite raje kaj delate. Ta dieta je veliko daržja kot si mislite! na = nova garderoba Pazljivo prosim Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

26. okt 2005 11:08

Rmeli dobrodošla med nami!!!!!!!!!!! Punce že cel dopoldan delam na tem, da dobim net tudi doma, pa mi bodo tile telekomovci živce požrli, ker me vežejo eden do drugega, nobeden pa mi ne ve povedati zakaj mi še niso prišli priklopit. Jim bom težila do nezavesti. claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. okt 2005 11:17

Rmeli,seveda te sprejmemo nazaj,pa prisrčno vabljena,da se nam na srečanju pridružiš. Rožica,jaz bom zaenkrat še kar v stari garderobi,pa kaj pol če mi vse dol visi.Boljš da mi cote visijo,kot pa špeh.Sicer mi je pa blo prej vse pretesno,tako,da mi zaenkrat še niti ne visi preveč. Claudija,ti jim kar zamori dan,kaj si pa mislijo! Marjetka cvetka

Rožica  

26. okt 2005 11:44

Marjetka pri meni pa je problem, ker mi vse tople hlače (žamet,...) ne stojijo na pasu. Sem kar nekaj časa prakticirala pas, pa mi sploh niso več všeč volančki na mojih hlačah. Pa tudi moj pravi, da takšna že ne bom okrog hodila. Na vse zadnje imam kljub nekaj dodatnih kilogramov še vedno 16 kilogramov manj, kot prejšno jesen! Se pa vsekakor strinjam, da je bolje da visijo oblačila, kot kaj drugega. Je bilo pa vsaj veliko smeha doma, ko sem pomirjala oblačila, ker vse veste kakšni so moški, ko slišijo tisti znan stavek, jaz nimam kaj za oblečt. Prvič se je zgodilo, da sem mu pokazala, da res kljub polni omari nimam kaj za oblečt. Kako veselo je brskal po omari kaj pa to in ta kostim,.... Tudi sama se nisem mogla načudit mojim jesenskim jaknam, sploh pa moj dragi se je krohotal, da ga je bilo kar veselje gladat. Saj še sama nisem dojela, da sem tako zelo drugačne postave. Zdaj mi je žal, da se nisem pustila takrat slikat. Sem po naravi takšna, da zelo rada kombiniram in res kar napraj nekaj kupujem, ker nimam kaj za oblečt. :) Pač dodatki, da potem na koncu spet vse paše skupaj. Saj veste, da se tudi kakšen star kos garderobe da zelo dobro kombinirat. In že smo popolnoma nove. JUpi kar veselo naprej, bomo vse lepe, suhe in nove!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

26. okt 2005 11:57

Tuna poglej v sporočila. bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. okt 2005 12:30

Pravkar sem se napokala prebranca in rdeče pese.Mmmmmm,kako je to dobro,bi še kar repete,sam se bom zadržala in počakala na večerjo. Mejte se lepo in uživajte v tem prečudovitem jesenskem vremenu! Marjetka cvetka

Rožica  

26. okt 2005 12:43

Marjetka a kupiš tisti prebranac v konzervi in/ali kako ga pripraviš. Jaz sem enkrat nekaj sama čarala pa mi ni bilo všeč. Spomnim se da sem dala na vrh paradižnik, pa vse skupaj ni izpadlo dobro? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

26. okt 2005 13:55

Dober dan pikice in pikeci! Danes sem malo pozna, a bolje pozno kot nikoli. Sarica seveda se te spomnimo (mi ta stari). Lepo, da se še kar med nami. Čestitke za diplomo in službo. Hitro pogruntaj vlakce, pa se nam pridruži. Hema, škoda ker ne boš prišla. Če pa lahko, pa prestavi obveznosti. Bi šlo? Pa ti si tudi med ta zgodnjimi. Pa menda ni zopet kakšen virus na forumu? Ta zgodnjih je vedno več. Helena, bom še kdaj kakšno napisala – šalo mislim. Takšno primerno, mislim. Lanes, veš kakšen smeh ti povzročaš? Ne? Ka si nor! Rečem doma otroku naj me samo za minutko spusti na računalnik. Ko pa vidim, kaj si ti napisala… Mali pa začne tečnarit… Glede kilogramov pa imaš ti najmanj 3 kg manj od mene. Pa saj ni sile. Če sem letos shujšala 10 kg a ni to razlog za veselje. Saj še ne mislim umret. Lahko kaj shujšam tudi drugo leto, pa še naslednje, pa… Krasno je tudi to, da si si uspela prestaviti srečanje, da boš lahko žurala z nami, no potem pa še s tvojimi sošolkami. Tejčica in Majdad krasno, da ste se tudi Primorke odločile za žurko. To bo fino! Dušanka, me veseli, da je bolje. Naj tako ostane in od jutri gre na bolje. Rmeli, dobrodošla! bonaca

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

26. okt 2005 14:02

Pozdravljene! Ko imam že vsega dovolj za sporstitev pokukem k vam - toda kaj, ko bi moral vzeti skoraj dopust, da vas preberem. Dobrodošla nova - pridruži se in boš videla, da ni tako težko. Res, lepo sončno vreme - toda kaj, ko se november bliža 100 na uro. Po izkušnjah sodeč, že prvi dnevi vedno pokažejo svoje zobe. Upamo lahko samo, da bo leto drugače, kot je bilo čisto drugačno dolgo, deževno poletje. Lačna sem - popila že več kot liter tekočine, pa ne zaleže. Sem na OH in komaj čakam makaronov. Preko neta sem prejela dva luštna vica, in posredujem vam ju: Dve penzionistki se pogovarjata: "Moj mož noče več seksati z mano." Druga odvrne: "Jaz s tem nimam težav. Zvečer ga v postelji vprašam, kaj meni o vojni z Irakom. On reče, da se mu jebe, jaz pa mu odvrnem, kar si rekel, si rekel." Prva se čudi in pravi, da bo tudi sama poskusila. Ko se ženski srečata naslednji dan, drugo zanima, kako se je stvar obnesla. Prva odgovori: "Slabo, ko sem ga vprašala, kaj meni o vojni z Irakom, je odvrnil, da mu dol visi." Žena sreča moža za valentinovo s šopkom rož v roki in ga vsa nasmejana vpraša: "Dragi, te rože so zame?" Mož odgovori: "Kje pa, te so za tajnico." Žena vzroji: "Prasec, njej rože, meni pa *****!" Mož hladnokrvno odvrne: "Menjaš?" Ha, ha - še naprej lep dan - se beremo!!!!!!!!! VERONIKA Ps. Kuharček v galeriji je OK - s potavo in opremo, ki paše forumu! Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 26. okt 2005 14:03:44 Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 26. okt 2005 14:04:17

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti