Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

19. dec 2005 9:44

Dober dan! Pri meni nič novega, malo lutam s hrano vendar zaenkrat je še vse pod kontrolo. Sedaj prihajajo tisti ženski dnevi in se že vidim kako bi vendar ne smem, včasih pa tudi kaj hamsnem. Naj povem da sem v Mercatorju kupila napravo kot je ABKING PRO, je pa občutno cenejši. 3 minute da delaš tud pod točko razno ne moreš, vsaj na začetku ne. Čutiš čist vsako mišico v trebuhu in ne boste verjele da še roke trpijo. Orbitrek pa sedaj malo počiva in se lepo prah nabira na njem, pač sem se tako odločila, 3.1. pa zopet veselo po kg. Ima katera kaj več izkušenj glede Abking pro-ja? Sončen pozdrav! beba

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. dec 2005 10:43

Jaz sem se pa zredila, hlače me ful tišijo...ha,ha,ha.... Tako da s 3.1. nujno potrebujem dieto.... Žur vseh žurov preživela, prišla sem domov ob 4.h zjutraj...bilo je noro... Bajaga, Kingstoni, Rock and bend, Oto Pestner, Saša Lendero, Željko joksimovič, Balaševič, Stavros, Karma, Ana Liza, rebeka dremelj, Toše Proeski, Daniela, Peter Grašo, Atomic Harmonik, Vesele Štajerke, Oliver Dragojevič...in še in še.... Lp tuna

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

19. dec 2005 10:44

Živjo punce, naj še jaz poročam o svoji polni luni. Zdržala sem jo 100%, ampak rezultat je komaj 0,7 kg manj. Kako vam le uspe zgubiti 3 kg? Moje telo se je očitno zarotilo proti meni in noče več hujšati. Jutri se zaključi mojih 90 dni in se začne obdobje vzdrževanja teže, ki je menda še hujše kot prvi del. Ali se v naslednjih 90 dneh tudi lahko kaj shujša? Prosim, naj se oglasi še katera izmed vas, ki nima tako bajnih rezultatov - jaz sem izgubila samo 7 kg v teh 3 mesecih in sem kar malo razočarana, ko se govori o 18 kg Vse ste tako pridne s peko piškotov, jaz si pa nekako ne upam. Če imamo kaj sladkega doma me premami in se kakšen piškotek nehote znajde v mojih ustih. In to ponavadi zvečer, ko gre vse direktno na boke. Lanes, jaz še nisem čisto pri močeh, zato verjetno ta teden še ne bom šla na jogo. S polno paro začnem spet po novem letu. Kupila sem si knjigo o jogi s CD z vajami in relaksacijo in doma malo vadim, da ne bom čisto zakrnela. Dekleta lepo se imejte in uživajte ta predbožični čas SMILE28

MANON  

član od: 23.11.2005

sporočila: 13

19. dec 2005 10:46

Tudi meni je voda uspela 100%.Četrtek sadna in popoldne vodna,z vodo sem končala v petek ob 18.30. Danes in jutri sem sadna,potem pa do konca leta nič več. Beba-jaz vadim na Abking pro-ju od 1.septembra,redno vsak dan.Sedaj sem na tretji stopnji(od petih),naredim pa 70 dvigov,pa še 30 dvigov nog.Sem zelo zadovoljna,le obetom o hitrih rezultatih ne smeš verjeti.Vsekakor pa vadba deluje na trebušne mišice.Vedno,kadar grem na višjo stonjo,sem tri dni,kot bi me vlak povozil naprej in nazaj,vendar vztrajam in je takoj boljše. ČAO! MANON

SMILE28  

član od: 26.9.2005

19. dec 2005 10:48

Aja, pozabila sem napisati kdaj je naslednja luna: -prazna luna je 31.12.2005 ob 04.12 - si zamislite ravno na silvestrovo!!! -polna luna je pa 14.01.2006 ob 10.49 - smo spet skupaj, kajne? -naslednja polna luna je 13.02.2006 ob 05.45 OSTALE SLEDIJO DRUGO LETO. ČAO. SMILE28

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. dec 2005 11:28

Hojla! Pa saj ne morem verjeti,pa ravno na silvestrovo je prazna luna,a ne more biti dva dni pozneje.Drugega januarja bi bilo ravno prav! Danes se je pa po naši hiši zopet slišalo škripanje orbitreka! Punce,ni časa za pisanje,saj veste,prazniki se bližajo.Jaz grem letos samo še trikrat v službo,potem pa juhuhu do tretjega januarja! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

bonaca  

član od: 1.3.2005

19. dec 2005 11:31

Halo pupe! Naj vas samo na hitro pozdravim. Stanje pri meni OK. Malo utrujena od peke piškotov v soboto in včeraj. Malo napihnjena od prihajajoče tetice, ki nas ženske obišče vsak mesec. Bom nehala, ker imamo non stop obiske dobaviteljev. Nimam časa. Lep dan vam želim! bonaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

19. dec 2005 13:40

Zdravo!¨ Končno konec obiskov, da grem lahko malo na KulSlo. Ampak je pa prijala, obiskom pa sem seveda ponudila tudi različne piškotke iz baze in so jih pohvalili. Trenutno čakata še dve vrsti testa v hladilniku na peko in sicer marcipanovi srčki mamamie iz foruma in piškoti iz ovsenih kosmičev. Rožica in Encijan, nista sami na sadju danes, tu smo še Helena45, Manon, moja širokost in še se bi jih verjetno našlo. Tuna, ne sekiraj se za tisko kilco, sem bila obveščena, da imaš prav manekensko postavo! Smile28, tudi moja teža več ali manj stoji oz. gre po polževo navzdol. Ni tako, kot sem pričakovala oz. si želela, ampak kar še ni, verjetno še bo. Seveda se priključim polni luni 14.1. - bo nujno po teh praznikih. Imejte se lepo in uživajte ta čudovit sončni dan Dušanka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

19. dec 2005 15:19

Hojla! Smile jaz sem že 50 dni na vzdrževalni dieti naslednjih 90 dni in me je po tej luni mogoče za 1 ali 1, 5 manj. Ne vem kako dolgo, ampak gor ne gre. Sem pa tudi v času diete izgubila le 13 kg in ne 18 ali celo 25 kg. Glavno je, da skrbiš zase in se zdravo prehranjuješ. Kakšna pa je ta zgoščenka JOGA. Si že dalala vaje po njej. Si zadovoljna. Kje pa si jo kpila in koliko je stala? Sem pa radovedna, a ne. NAberi si moči in vidiva se v novem letu 2006. Bereva pa verjetno prej, a ne. Tudi jaz bom 14. jan. na polno luno vodna. Bonaca pridna deklica. Jaz bom pa danes zvečer pekla potičko s taščo, ker v soboto nisva uspeli. Gorenke včeraj sem bila v vaših lepih koncih. Z možekom sva šla smučat na Krvavec, ker je dobil karte v petek in dal popravit sinov bord, preden si je sin zlomil prst. S sinom sva se pogovorila in je bil z babico, saj stanujemo v isti hiši. Zvečer pa smo skupaj igrali monopoly in jedli krofe. (jaz ne). Tuna, verjemem, da si se imela super po seznamu nastopajočih kar nepozabno. Kilce boš pa pridno spravila dol po novem letu. Upam, da jih jaz v teh dnevih ne bom preveč dobila na bedre. Še vedno se bom poskušala paziti, čeprav sem bila včeraj po smučanju lačna kot volk, saj sem pojedla eno malo joto s kosom kruha na smučišču. Zvečer pa sem pojedla pol zelenjavne pizze, brez mozzarele ni šlo. To je moj greh, ker mi pizza samo z zelenjavo ni dobra. Marjanca res te že pogrešam. Lepo se imej in nam kmalu kaj povej. Helena, kako si kaj? Ali si še pridna in tečeš? V to ne dvomim. Jaz grem danes v fitnes. Malo me bolijo mišice na nogah od včerajšnjega smučanja, a bo tudi to kmalu minilo. Manon čestitke za vodni dan. A zdaj pa kar po sadju tolčeš. Dobra si. Pa veliko vitaminov še naprej. Lepo se imejte dekleta. grem malo likat potem pa migat. Čao LANES

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. dec 2005 17:53

Živjo! Sem že doma, sem se malo potepala po Sloveniji in opazila, da po nekod sploh nimate zime. Kdaj vam je pa utegnilo sneg tako pobrat. Jaz pa pravi seljak u gradu, oblečena, obuta našim zimskim razmeram primerno.... še sreča, da so temparature povsod zeloo zimske. :) No Encijan, Dušanka in vse ostale, kako nam poteka sadni dan? Tuna mislim, da ni panike, če pravočasno opaziš in ukrepaš. Smile meni se pa zdi tudi 7 kg kar lepa številka, sploh če nimaš veliko odvečnih kilogramov. Lans kaj šele 13 kg. Le 13 kg je rekla. Madona smo skromni. 3 kg na luno se pa doseže tako: -da imaš dva sadna dneva in potem luno -ter seveda da ti prebava slabo dela oziroma kar dolgo sploh ne,dela, ter da se kljub vsemu zelo mastiš z vsem kar ti pride pod roke. No in to še ni vse še teta S Krvavca. Pa smo že nekje pri -3 kg. A ja, pa mislim, da vsaj pri koncu 3md ne smeš biti, ker si takrat res spucan, ko puran. Marjetka Cvetka ti prav privoščim prislužene počitnice. Uživaj! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti