Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

19. dec 2005 18:51

Hojla Rožica in vse ostale! Moram kar priznati, da sem danes močno grešila. Pekla sem spet piškote, ko sem že prej napisala, potem pa sem seveda morala probati, kakšni so. In evo, ode sadni dan Sedaj je, kar je! Ni več povratka. Od tega trenutka dalje ne dam nič več v usta, greem raje kar v posteljo, da me slučajno še kaj ne premami. Marcipanovi srčki (in zvezdice in smrečice) so tako mamljivi, da jih ne smem niti več pogledati. Potem se pa sprašujem, zakaj ne gre teža stran Vas kar lepo pozdravljam in berem dalje jutri! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. dec 2005 4:59

Dobro jutro dekleta pridna!!! Mal se vam oglasim, da ne boste mislili, da sem vas pozabila. nosim vas v srcu in mi marsikatero urco popestrite!!!! Dušanka, nič se sekirat, tudi jaz nisem bila brez greha včeraj!!! Se zgodi, pa kaj!! Tako lepi prazniki prihajajo, da človeka kar nese k pecivu in uživa, vsaj mene!! Danes sva pa mesne in to je super! Kako se veselim današnjega dne!!!!!! Lanes, za tvojega sina držim pesti, da se čimprej pozdravi.Tekam še pa vedno, to je moj zakon. Pri teku vedno bolj uživam in ni dneva, da ne bi tekla, vsaj dokler me koleni ne izdajo!!! Marjetka cvetka, ti boš res že kmalu uživala praznike.Mal sem ti fauš, ampak ti jih tudi iz srca privoščim in jih v polni meri izkoristi z svojo družino!! Lepo se imej!! Na orbija ne pozabi!!!!!!!!!! Poglej Encijan, kako dolgo ga goni???!!Ubogi revček!!!!! Mislim orbija!!! Bravo Encijan, le tako naprej, ko pride v navado, da telovadiš, se začnejo topiti kg!!!!!! Majdad, še vedno držim pesti in ti pošiljam pozdrave iz pravljične dežele!!! Punce lepo se imejte in uživajte!!! Čao,čao!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

20. dec 2005 6:44

JAZ IMAM PA NUTELLO DOMA, ha,ha,ha....madonca a mi jo je bilo treba kupit, sva z mojim včeraj ob 23h z velikima žlicama navalila nanjo. Rožica daj pošlji mi tvoj klik.... Lp tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

20. dec 2005 7:00

V albumu imate slikice iz Čačka. Marjetka Cvetka hvala. LP tuna

helena45  

20. dec 2005 7:32

Ja bravo tuna,si pa res pridna!! Samo letos nobene več!! Si slišala!! Malo moraš grešit, da boš lahko hujšalal! Drugače se sprašujem, kam še moraš shujšat??? helena45

helena45  

20. dec 2005 7:45

Tuna, po slikah sodeč si resnično uživala!!Kakšeeeeeeen krožniiiiiiiiiiiiik dobroooooooooooot! Me zelo veseli, da si uživala in tako je prav!! Ko smo mi bili mladi,je biloo...........!!!!!!??????. Čao! helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. dec 2005 8:54

Hojla! Tuna in ostale,še enkrat poglej v album,odprt je nov album,voščila,če bo katera še dodala kakšno svoje! Zdaj grem pa pisat voščilnice,saj je že skrajni čas! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

20. dec 2005 9:31

Dobro jutro oz. dober dan vsem. Samo na hitro se javljam, ker imam gužvo in vas niti prebrati ne morem vse..tale prednovoletni čas je pa res ubijalski.... Torej vodnega dne sem se držala, rezultat - 2 kg... Vsaj dan jem za zajtrk sadje, potem naprej pa malo mešano, vendar tako, da ločujem v okviru obroka. Upam, da bom našla malo več časa, da preberem kaj ste vse v teh dneh napisali in vam potem malo več napisala. Vidim, da ste tudi ve kar pridne z prednovoletnimi pripravavami in vsem ostalim. Kaj boste svojim dragim dobrega skuhale za božič? Jaz bi rada nekaj posebnega...pa nimam idej. claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 20. dec 2005 09:32:58

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

20. dec 2005 9:45

Hojla, deklice! Tudi jaz se bom samo na hitro malo oglasila. Prednovoletna gužva je v polnem razcvetu. Samo ne feštamo, ampak delamo. Še ta teden, drugi bo pa malo boljši. Veliko jih bo koristilo dopust, drugi pa bomo lahko malo inventuro po pisalnih mizah naredili, ker vsaj jaz, že komaj kaj najdem. Samo nalagam. Na hitro vas preberem, da sem malo v toku, kaj se dogaja in vse čestitke tistim, ki lepo vzdržujete kile. Pri meni je tako, tako. Malo gor, malo dol. Se pa definitivno pridružim 3.1. Lep dan in veliko sončka vsem pošilja ..... Gobica

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

20. dec 2005 10:33

Hello sotrpinke, zunaj je tako čudovit dan, sonce sije, modro nebo. Iz pisarne imam pogled na zasnežene Savinjske Alpe (špičasta Ojstrica), da me kar vleče nekam v hribe na sneg. Lanes, ko si omenila Krvavec sem dobila takšne lušte..., ker že dolgo nisem smučala tam. Večinoma zaidemo na Roglo, Kope ali Golte ker so nam ta smučišča malo bližje. Kupila sem si knjigo s CD-jem o jogi v Svetu knjige (MK Celje). Dala sem nekaj čez 4.000 SIT. Na CD so jutranje in večerne vaje joge in nekaj relaksacij. Mislim, da je kar uporabno, če te nekdo vodi skozi vaje. Če želiš, ti skopiram CD in ti ga lahko moja hčerka (ki tudi hodi na jogo s teboj)prinese na jogo - mogoče že danes. Jaz bom ta teden še špricala vse aktivnosti, ker se ne morem znebiti tega kašlja. Počutim pa se tudi še nekako povoženo. Vse ste tako pridne in pečete piškote, da sem tudi jaz včeraj naredila prvi korak v tej smeri. Šla sem na kulinariko in sprintala dva recepta - medeni piškoti in marcipanove palčke. Potem sem dala otrokoma recepta in ju zadolžila, da do petka spečeta vsak ene piškote. Elegantna rešitev, kajne? Včeraj smo kupili tudi pekač za muffine. Mi svetujete kateri recept je najboljši - videla sem enega za manj kalorične - ste že probale? Zdrave bodite in lepo se imejte. SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti