16. dec 2005 16:42
Zdaj bom še vse prebrala,zjutraj pa javim rezultat. luna1
16. dec 2005 16:42
Zdaj bom še vse prebrala,zjutraj pa javim rezultat. luna1
16. dec 2005 17:00
Jooo še malo. :)))) Pol pa navali narod,.... :))) (jok!) Ste v meni vzbudile tako predpraznično vzdušje, da si nisem mogla kaj da nebi malo pogledala, kaj bi letos pekla. Pa sem si zabičala, da so do naslednjega tedna v ospredju knjige, potem pa prazniki,uživancija,..., skratka veseli december. Lp. jaz si grem ogledovat hladilnik, da se odločim kaj bi! Od sadja seveda. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. dec 2005 17:50
Evo tudi jaz sem zdržala...sedajle si pa kuham kosilo!jupiiii claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 16. dec 2005 18:12:54
16. dec 2005 19:09
No punce kako ste. Ste napolnile želodčke. Jaz sem. Večerjala sem jogurt in zelenjavne ribe (so bile res dobre in vredne vsakega greha).. :) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. dec 2005 19:10:44
16. dec 2005 19:37
Tudi meni je 98 % uspelo, samo zjutraj dve mali mandarini zaradi tablet. Ob 18h pa pečena jajčka, pečena paprika v solati, kos polnozrnatega kruha in blitniva juha s korenjčkom. Danes bi morala imeti B dan, pa sem si strašno zaželela jajčka po dolgem času. Bila je odlična kočerja. Bravo punce, ki ste zdržale, Tuni pa oprostimo, če se ni dobro počutila, a ne? Dušanka
16. dec 2005 21:36
Zdržala, potem pa sem si privoščila pečena jetra in kislo papriko. Prejle pa malo sadja. Najbolj sem zadovoljna, ker mi ni potrebno ločevat cel dan, toda samo v obroku. In tega se držim. Jutri zjutraj pa na vago, danes popoldne še nisem šla. Bila sem tako vodena, da sem skoraj počila - kot balonček! Zmagale - se beremmo - KDAJ JE NASLEDNJA LLUUUUUUUUUUUNNAAAAAAAAA??????? VERONIKA
16. dec 2005 22:16
Tudi jaz sem do 17. 15. ure zdržala na vodi. Potem pa sem pojedla 3 kose polnoznatega kruha z ajvarjem in kumarice. Brat je tako z užitkom večerjal, da sem se mu pridružila, ampak ne pri negovih kombinacijah hrane. Potem pa sem šla po sina na judo, pa mi je priskakal po eni nogi nasproti. Takoj sva šla k zdravniku. Ima nalomljen mezinec na levi nogi. Prejle sva prišla domov. Sva najprej skakala od zdravnika do zdravnika, nato pa sem ga vozila na vozičku. Morali so mu dati injekcijo, da so mi prst naravnali nazaj. Ko sem gledala, kako so pripravljali šprico, mi je postalo kar slabo. Baje sem bila bleda, ko stena. S sinom sva potem oba ležala nekaj časa na vozičku. Potem pa v mavčarno na ravnanje prsta, pa na ponovno slikanje in spet zdravniku in na koncu po longeto. Zdaj smo pa končno doma. Ati bo imel vaje za moč, ko bo sina nosil od postelje do sedežne pa na stanišče, saj mora sin počivati najmanj štiri dni in proti bolečinam jemati analgetik. Res je bil bogi. Še mene je kar bolelo, ko sem ga gledala. Je že za mano. Zdaj je vse v redu. Uživaj dan, ker ne veš kaj se lahko zgodi nasledni trenutek. Imej rad vse svoje. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 16. dec 2005 22:19:31
16. dec 2005 22:24
Živjo! Danes sem zdržala, vam pa povem, da sem tolikokrat na uro pogledala, kot bi šlo za najpomembnejši randi v življenju. Potem sem si privoščila ješprenj, ki mi je dišal že včeraj, zvečer pa še malo pice (zame z zelenjavo), ker sem jo otrokoma obljubila že med tednom. Možu sem dodala na pico še jajce in vsi smo bili zadovoljni. Tehtala se bom zjutraj. Čestitke vsem skupaj! jankica
16. dec 2005 22:44
Hojla! Joj,Lanes,ti imaš pa vedno kaj pestrega na programu.Držim pesti,da bo sineku prst čimprej zacelil,pa da ga ne bi preveč bolelo. Jaz pa sem jedla pol ure,pred iztekom luninega posta,to pa zato,ker smo šli potem na dedka mraza in ne bi bilo ravno prijetno,če bi se med igrico iz mojega trebuha šlišali kakšni nenavadni glasovi.Jedla pa sem juho z mesom in korenčkom. Je bila pa igrica prav za nas hujšajoče,o luni,ki je preveč jedla in je od teže padla na zemljo,potem pa zaradi teže ni mogla več nazaj na nebo.Pa je šlišala,da imamo na zemlji veliko šhujševalnih kur in si je kupila tri pečene kure,saj je mislila,da bo potem shujšala.Seveda je bila še bolj napihnjena. Potem je šla še v shujševalni salon,pa ji tudi telovadba ni nič dišala. No,na koncu ji je uspelo in srečna se je vrnila na nebo. Jaz sem zelo nasmejala,predvsem,ko sem se spomnila,da prav to počnemo tudi mi. Radi bi shujšali,pa zraven dobro jedli,radi bi imeli kondicijo,pa se nam ne ljubi migat. Upam pa,da bo tudi nam uspelo,kot je luni in bomo se potem počutili kot med zvezdami! Punce,seveda vam čestitam,ker vam je uspelo,tisti,ki pa ni bo pa kdaj drugič! Men je veliko lažje ob prazni luni,polna preveč stresno vpliva name! Mejte se lepo Lep dan vam želi Marjetka cvetka
17. dec 2005 5:22
Dobro jutro! Samo malo se vam oglasim, ker sem že pozna za službo!!Vse čestitke vsem, ki ste se držale lune!! Tudi jaz sem bila pridna!! Lep vikend vam želim, jaz sem delovna, jutri pa celi dan!Uf, bo pestro!!! byby helena45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Orehova rolada