16. dec 2005 11:06
Rožica sem te že pogrešala. Ravno sem te mislila vprašat kako ti kaj teče vodica po grlu? Daj, ne popustit. Skuhaj raje sadni čaj, pa daj malo meda not, če ne gre drugače. Saj bo kmalu ura sedemnajsta, pol pa juhuhu! bonaca
16. dec 2005 11:06
Rožica sem te že pogrešala. Ravno sem te mislila vprašat kako ti kaj teče vodica po grlu? Daj, ne popustit. Skuhaj raje sadni čaj, pa daj malo meda not, če ne gre drugače. Saj bo kmalu ura sedemnajsta, pol pa juhuhu! bonaca
16. dec 2005 11:11
Zdravo, rožice moje drage ! Samo da vas pozdravim, da vam povem, da sem še živa. Pri hrani sem še vedno pridna, čeprav so me sedaj za dobri dve kili olajšali problemi, ki jih imam in so mi kar zelo zagrenili življenje, tako, da še nisem tako pri sebi, da bi se vam javljala. Kaj hočemo. Očitno mora biti tako, da človeku ne sme biti predolgo časa lepo, da se ne razvadi. Res pa je, da že kar lep čas nisem bila v taki buli, kot sem sedaj, zato mi ne zamerite, da spet mrknem nazaj, ker res nisem za med nikogar, ne samo med vas. Imam vas rada, mislim na vas in obljubim, da se vrnem, ko bom spet prava Marjanca. Hvala za vsako dobro misel in željo, hvala za vsako pogrešanje. Ne morem pa nobeni odgovajati, ker sem se res totalno odklopila in tudi berem vas ne. Ne mi zameriti, ampak ne morem drugače. marjanca45
16. dec 2005 11:12
Bonaca meda pa ne!!!! NE, ne! Saj bi spila eno kavo, pa si ne upam. Da mi ne bi bilo še bolj slabo. Sem si skuhala čaj. Enega sem si že privoščila na enga pa grem še zdaj. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. dec 2005 11:35
Pozdravljene, jaz sem spet z vami. Zdelala me je ena viroza in ne pridem k sebi. Vse me že boli od kašljanja, spila sem že 5 vrst sirupov, pa nič ne pomaga. Upam, da bo kmalu konec, ker tale bolezen zelo slabo vpliva na mojo dieto. Prvič imam probleme z Daleronom, ker ga ne morem jesti na tešče (mi je slabo), drugič pa pogrešam fitnes, telovadbo in jogo, ker že tudi dva tedna nisem nič aktivna. Seveda se pozna tudi na kg... Zato sem danes tudi jaz z vami na vodi - zaenkrat brez grehov. Tole statistiko skupnih izgubljenih kg pa res moramo napisati. Očitno je tazadnja polna luna v letu 2005 najbolj upoštevana. Punce, me se ne damo, v slogi je moč! Lepo se imejte do petih, potem pa še lepše. ČAO. SMILE28
16. dec 2005 12:03
Bonaca, z malo sva pekli medenjake (2x), domače prijatelje (tudi 2x), kokosove rogljičke, bananino-čokoladne mehke kekse, vanilijeve rogljičke brez jajc in pa začinjene piškote (peparkakkor). Čisto pri vsem mi je pomagala hčerka, včasih tudi kaj kontra. Sva imele pripravljene rogljičke, samo še v pečico za dat in ko sem šla jaz nekaj iz kuhinje je ona vsa zagnana vzela valar in mi vse zvaljala. In potem vse od začetka. Ampak važno da je uživala. Za vikend pa nameravm delat še cimetove zvezdice, smrekice in pa nekaj z marcipanom, da porabim zalogo. Bo še dišalo pri nas. Sem pa res z vsem do sedaj spečenim zelo zadovoljna. Recepti so pa vse s Kulinarike. Ti želim prijetno in uspešno peko. Pa seveda tudi ostalim forumovkam. Jaca, očitno se norice pomikajo višje gor, smo mi preveč naše stran pihal. Tudi mi smo zamudili vse dedke Mraze v teh dveh tedih. Moram zvohat kje se na obali naslednji teden kaj za otroke dogaja, da mojega žmukla peljem. Pa hitro se pozdravite. Naša Marjanca se je javila! Ti kar reši voje probleme in ko boš pripravljena se nam ponovno pridruži. Me pa ti namenjamo pozitivne misli in pa polno energije. SMILE28, hitro se pozdravi, da bo za praznike prava fešta. Pozdravček hujšarce! tejčica
16. dec 2005 12:45
Tejčica, si pa delala kekseke. Ja ta mala tvoja je pa res naredila hec, ko ti je rogljičke šla zvaljat. Ko že misliš, da si gotov, pa nisi... Pridna! Jaz se bom pa šele v soboto odločila kaj točno bom mesila, mučkala,... So me same oči. Jaz bi vse. Potem pa delam do 11 zvečer, pa omagana padem v posteljo. Drugi dan pa z istim ritmom naprej in približno tako kakšnih 10 do 14 dni. Letos pa sem se odločila, da bom malo "smirila hormone". Ker kar je preveč, je preveč. Ampak kakšnih 10 vrst pa po moje bo vseeno pridišalo izpod prstov. Marjanca, hvala da si se malo oglasila. Želim ti, da bi se te tvoje zadeve čimprej rešile, da bi bila kmalu zopet tista vesela, navihana Marjanca kot si bila do sedaj. Držim pesti zate in z mano si v mislih. bonaca
16. dec 2005 13:02
Bonaca, jaz sem prejšnja leta delala vse par dni pred prazniki, za praznike pa sem potem obležala zaradi hrbtenice. Takoj ko malo več stojim, sploh pa v kuhinji ko sem ves čas malo sklonjena, me boli vse od križa pa do vratu, da se niti naglihat ne morem. Sedaj pa vsak dan pečem malo in upam da bom za praznike tudi jaz uživala. Je pa največji problem, kam skrit piškote da dočakajo praznike!!! tejčica
16. dec 2005 13:08
Joj, joj, Bonaca in Tejčica, tako veselo pišeta o piškotkih, meni pa je slabo od same vode. Da ne rečem, kako sem vesela, da sem sama doma, ker je WC kar naprej zaseden, pa tudi kuhati mi ni treba, da ne diši po hrani v stanovanju. Še dobro, da je samo še 4 ure in 15 min do konca. Rožica, tudi meni ni dobro, ampak saj bova vzdržali, a ne? Jankica in Smile28, oprostita, da sem vaju spustila - ti ti grda punca!! - bravo, skupaj sem nas naštela že 14. Smile28, daj ozdravi že! Verovnika, jaz pa vode prav nič ne obožujem, vsaj danes ne - mi že povsod ven leze. Tejčica, a je tvoja punčka poslala Jacini punčki norice? Ja ena je ozdravela, druga zbolela, ampak kaj hočemo, to bolezen je res dobro preboleti v otroštvu. Marjanca45, ne pusti se problemom, da upravljajo s teboj, daj raje ti z njimi! pa čimprej bodi spet stara dobra Marjanca45. Še malo, pa bomo zmagale. V slogi je moč! Lep dan vam želim, pa brez pregrešnih misli po hrani do 17.15. Dušanka
16. dec 2005 13:21
Dušanka, saj H2O ne obožujem samo prepričujem se da je danes dobra - tako jo vsaj z užitkom pijem. Hojla, zdajle bo spet en kozarec v meni. Marjanca, nobena noč ni tako dolga in strašna , ..................... Saj poznaš naprej. Drži se in se čim prej vrni med nas. Se beremo! VERONIKA
16. dec 2005 13:43
Tejčica, kot bi sebe brala. Tudi meni se je dogajalo isto. Pa ta hrbtenica, kot da ne bi vedela, da že tako žrtvuješ svoj prosti čas, da vse tako lepo pripraviš, potem pa še te težave. Mene je tako bolela, da sem zjutraj komaj vstala, kot bi mi hotel nekdo raztrgati križ. Ko pa sem se razhodila, je bilo do večera zopet dobro, drugo jutro pa stara pesem naprej. Zato bom tudi jaz malo po malo že zdaj začela. Škoda, da nisva bližje, bi si delali družbo, lahko bi tole počeli skupaj, hitreje bi šlo, pa še zabavno bi bilo. bonacaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Pečenice na leči