16. dec 2005 13:47
Dušanka seveda se nedava! Jaz se zdaj malo bolje počutim, čeprav pa mi ni prizanešeno s kuhanjem kosila. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. dec 2005 13:47
Dušanka seveda se nedava! Jaz se zdaj malo bolje počutim, čeprav pa mi ni prizanešeno s kuhanjem kosila. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. dec 2005 14:00
Živjo! Danes sem zdržala ob čaju in kavi, še dobre tri ure, potem pa nekaj toplega. Moram zdržat! Sem se toplo oblekla, pa me vseeno zebe v levo nogo. Zakaj samo v eno nogo, ne vem? Včeraj sem imela čas, bi lahko piškote naprej pekla, pa jih namenoma nisem, da ne bi kaj poskusila. Ker sem pri piškotih bolj začetnik (raje spečem kakšen biskvit), sem šele letos kupila malo več modelčkov. V Sparu imajo en krasen majhen komplet v PVC škatli, v kateri potem lahko tudi shraniš piškote, notri pa so različni modelčki v paru za polne piškote in tiste z luknjico, zraven pa je še lopatica in to samo za 1.290,00 sit. Res so piškoti malo manjši, toda za nas so dovolj veliki, pa še polnjeni z marmelado ali npr. nutello. Delala sem jih po priloženem receptu in so boljši od vsakih kupljenih. Hema, bom upoštevala tvoj nasvet, tudi Korenzu bi verjetno težko našla čas v decembru. Se bomo dogovorile za ponovoletno srečanje. jankica
16. dec 2005 15:21
Hojla vse sotrpinke, sem že doma. Še kar pridno na vodi. Vsak čas se bom zlila pod mizo. V želodcu mi že kar kruli, ampak mi se ne damo. Je tako? Super smo, ko se tako podpiramo. komaj sem čakala, da grem danes na forum, da vidim, kako nam gre. Hvala Helena za spodudo. Marjanca, zdravo punca, lepo, da si se oglasila. Pridi čim prej nazaj in naj ti čimprej posije sonce. Smo s tabo. Majdad tudi nate mislimo. Marjetka cvetka zdži, saj zmoreš. Smo s tabo. Potem pa dodaj še kakšno pesmico. Claudia si še z nami. Še teže voda? Smile, sem te kar malo pogrešala na jogi. Sem mislila, da se ne prideš več raztegovat in sproščat. Res bi bilo škoda. Pozdravi se in pridi. Bonaca in Rožica, zdaj pa že mene malo zebe. Z vodo sem začela, milim, da ob 16., ko sem pojedla za kosilo kompot iz suhega sadja. Potem pa sem šla od doma. Tejčica, tudi jaz bom ta vikend pekla kekse. Vsako leto ponavadi naredim domačega prijatelja, kokosove hlebčke, linške oči, polžke ali šahovnico. Letos pa bova skupaj s taščo delali potičko, ker jaz jo še ne znam, pa jo bova delali skupaj. Naredi res dobro potico. Mogoče jo bom tudi jaz kdaj. Veronika, se tudi jaz prepričujem, da je voda danes zame najboljša pijača. No, kavico in zeleni čaj (danes brez sladkorja ali meda) sem tudi že spila. Ej smo pa res face. Kar ne moreš verjet, kaj zmoremo., če hočemo. Še sladke kave z mlekom sem se danes odpovedala. Ne bom več nalagala. Se poznam in vem, da ne znam nehat. Spet moram od doma, ker sina peljem na judo. Vsak ne bom blizu hrane. Poskusila bom zdržati na vodi do jutri. Upam, da mi bo uspelo. Bomo videli. Lepo se imejte, zdržite še čisto malo na vodne mislim. Pozdravljene tudi ostale, ki ste na dieti, vzdržujete težo ali ste naše, ker vam je všeč naša družba. Imejte se skrajno lepo. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 16. dec 2005 15:24:17
16. dec 2005 15:23
Jaz vam pa sporočam, da nisem preživela, me je začela glava bolet pa sem šla v Ljubljani na ocvrte šampinjone in eno Milko Luffle. Zdaj vas pa lepo pozdravljam do ponedeljka. Čao tuna
16. dec 2005 15:28
Ojoj Tuna, špilferderberica! Kako si mogla! Pa tako smo se trudile, sedaj pa še mene mika kaj dobrega - ne, ne, počakam še slabi dve uri, saj bo šlo. No, se boš pa naslednjo polno luno bolj potrudila, a ne? MMMM, ocvrti šampinjoni, to bi padlo na plodna tla..... Dušanka
16. dec 2005 15:38
Halo...punce še manj kot dve uri...jaz sem še kar z vami..bolj kot z vodo se nalivam s čajem..sedaj bom pa že zdržala do konca! Jankica tudi jaz sem prejšni teden kupila tisti komplet modelov za piškotke v Šparu...res je da so modelčki majhni...ampak piškoti so pa dobri...smo jih prejšno soboto s ta malima pekle in so super izpadli. Marjanca, res te pogrešamo...lepo da si se oglasila, upam in želim ti vse dobro, ter da se kmalu vrneš med nas! claudia12
16. dec 2005 15:43
Hojla! Tudi jaz še živim z vodo.Sem prej,ko sem prišla iz službe rekla,da imam vsega dost,ker sem lačna in bom jedla,pa me je starejša hčerka poslala na forum! Mi kar paše,da ste toliko napisale. Joj Tuna,jaz sem pa nekaj pozabila!Ti pošljem v ponedeljek zjutraj,velja! Upam,da si bo naša Marjanca čimprej pozdravila svoje probleme!Tudi jaz mislim nate in držim pesti! Ja,še mal,pa bo,punce. No,zdaj me pa že preganjajo z računalnika. Mejte se skrajno lepo in uživajte po peti uri v čudovitem občutku,da vam oz. nam je uspelo. Če zmoremo to,zmoremo še veliko več,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. dec 2005 16:11
Marjetka kako lepo je prebrat, da te tako podpirajo. Lepo je ko vidiš da si hčerka tudi želi, da ti uspe. Tudi jaz sem lani kupila tiste modelčke v šparu, ker mi je všeč tudi tista priročna škatljica, v kateri imam zdaj shranjene še vse ostale modelčke. So pa res nekoliko majhni, ravno prav za enkrat v usta. Zdijo se mi super, predvsem tisti za liniške oči, mi zelo olajšajo delo. Ker sem včasih za tiste majne luknjice uporabljaja vsemogoče. Vsekakor zamudno vam rečem. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
16. dec 2005 16:18
Še eno urco do konca. Skuhala sem kosilo za moja dva, grem za urco ali dve ven, potem pa si bom nekaj privoščila, ker sem takoooooooo lačna. Jutri pa poročam o izgubljenih kilogramih. bonaca
16. dec 2005 16:38
ZDRAVO. Včeraj sem bila zelo pozna in utrujena,zato se nisem nič javila,sem pa vodna.Še 1 uro. luna1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Hrustljav piščanec iz pečice