16. dec 2005 6:52
Jutro, hujšarice!
Dušanka, še dobro, da me nisi dala na seznam, ker sem grešilaaaaaaaa! Včeraj dopoldne sadje, za kosilo solata, kos kruha in čista zelenjavna juha, ob pol petih dve pesti oreškov in potem nič vse do pol desetih, ko sta imela mož in sin ene take hude želje po večerji. Le kaj mi je bilo, da sem jima ustregla, mar bi šla na forum ali pa spat. Ko pa začnem enkrat šariti okrog hladilnika, me pa kar not povleče (Rožica, a ti je to kaj poznano?). Še dobro, da nisem jedla vse od kraja, ampak najprej samo en košček poli salame, pa potem še enega, potem pa sem se spomnila, da sem zase kupila piščančje prsi v ovoju in sem jih morala poskusit, zraven pa sem zobala kar neokisano zeleno solato. Saj sem res kot ena kura: zjutraj sem se počutila kot povožena kura, zvečer pa sem se tako nazobala, da sem kar zrasla - pardon ne zrasla, sem se razširila. Ampak počutje za nekaj časa je bilo pa super, potem pa me je prijelo tisto črvičenje, ki se mu reče slaba vest in obžalovanje. No, kakorkoli že, sedajle sem pri spovedi in naj mi ... da odvezo! Danes sem pa dobra in vem, da bom z lahkoto zdržala do večerje.
Sama se nisem tehtala, verjamem pa, da bo vaša statistika minus kilogramov presegla vse rekorde. Tale polna luna je pa res huda, bom morala probat še ob mlaju, če bo takrat kaj lažje.
Držite se!
jankica