25. okt 2005 7:58
tuna je napisal/a: |
Punce ki smo trenutno zainteresirane za naše srečanje:
Tuna,
Marjanca,
Helena,
Marjetka Cvetka,
Bonaca,
Claudija,
Jesen,
Lisička,
Rožica,
Smile 28,
Robida,
Jaca,
Dobro jutro, punce,
pozabite - datum našega srečanja je 18.11.2005, upam da se še katera prijavi.
Elen mislim da je kar nekaj začetnic, zato kar veselo na delo.
LP
tuna |
Tuna, kje si pa mene izgubila? Ti, porednica ti!
Se pa strinjam, da datuma srečanja ne prestavljamo, ker smo si ga v veliki večini vnaprej rezervirale, Lanes pa skuša prestaviti tisto njeno drugo srečanje, če se ne motim. Morda pa ji uspe...
Jaz imam danes 4. dan, torej 1. sadni dan in se počutim krasno, kar se mi zdi po OH dnevu kar prelepo, za kosilo sem imela zvrhan krožnik testenin z domačo paradižnikovo omako z bučkami in skledo solate z vrta (kako je bilo dobro!), za večerjo pa kos pehtranove potice in lučko z mandeljni, pa na rebro jedilne (oz.70% čokolade) tudi nisem pozabila. Počasi se spet privajam, da po kosilu oz. med obroki pijem le vodo, ali pa si lakoto potešim s kakšnim sadjem, včeraj pa tudi to ni bilo potrebno. Pa zvečer sem po dolgem času spet telovadila, tako da imam vse več upanja v uspeh. Tudi na tehtnici se že pozna, a o številkah kasneje, čez kak teden ali dva. Hecno je to, ker se mi zdi, da sedaj pojem več kot v tem vmesnem obdobju in da jem bolj z užitkom in ne s slabim občutkom.
Lep pozdrav vsem novim (Elen, jaz sicer nisem začetnica v 3MD, sem pa ravno začela novi krog, tako da se nam le pridruži, te bomo bodrile...).
Encijan