Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

26. jan 2009 18:47

Lepo pozdravljene drage moje prijateljice! Zahvaljujem se vam za vaše koristne nasvete!Cheleste in Daby, želim vama čimprejšnje okrevanje! Tebi Naja74 pa čeprav malo pozno vse najboljše!Malo sem prebirala forum za nazaj(1o strani). Mene pa čaka jutri prvi sadni dan. Ali jem lahko jutri tudi zelenjavo? Že vnaprej hvala za prijazno pomoč.Zdaj pa grem na obvezen včerni sprehod. sabina69

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

26. jan 2009 19:45

lahko tudi zelenjavo,ja antaja

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

26. jan 2009 20:34

sabina69, tudi jaz imam jutri sadni dan. sicer že tretji. a ker sem ta mesec bolj kot ne večinoma na protibolečinskih tabletah, sem oprejšnje sadne dneve večinoma grešila. malce sem oblutljiva na tablete in me je bolel želodec, tako da sem za pomiritev pojedla kos kruha. Se zaradi tega ne obremenjujem. Še vedno boljše tak, kot pa prej, ko sem jedla brez razmišljanja. Za ta prvi mesecmi je najbolj pomembno to, da se toliko discipliniram, da se navadim vsaj po dnevih ločevati (ne pa prej, ko sem recimo lahko dva dni zapored jedla špagete). No, danes se mi je zaluštalo in sem že skuhala juhico (približek zeljne za hujšanje) za jutri. Meni je važno, da v teh treh mesecih odvržem 5 kg. Sedaj sem pač malo bolj okrogla, a še vseeno bolje kot takrat, ko sem leta in leta imela pod 50 kg... klavdija

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

26. jan 2009 21:32

Ojla dekleta,saj ne vem kdaj sem se nazadnje javila samo vem pa da sem pridna in vidim da ve tudi... enostavno mi zmanjkuje časa,da bi se oglašala. Naj pa vam napišem da nas zjutraj čaka rekreacija...............SNEG,zato le glejte da boste dale vse od sebe,ker tako se kurijo kalorije... lepo nočko vam želim petardica

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

26. jan 2009 22:19

Ojla! Danes sem zasrala . Morala bi imeti škrobni dan ampak sem cel dan generalno pospravljala in nisem imela časa kuhat. Pojedla sem 2 jajca,malo konzervo tune in kruh.Jutri dopoldan imam kazensko hojo vsaj 1.5 ure! gardelin

petardica  

27. jan 2009 6:37

Dobro jutro,rekreacija danes odpade,ker ni snega-pa tako so ga obljubljali a ne??? Zdajle je na vrsti kavica,potem pa skuham kosilo.Mislim da bo kaša in malo zelenjavne omake... lep dan petardica

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

27. jan 2009 7:54

kako ni snega? pri nas je! klavdija

petardica  

27. jan 2009 8:13

Kalvdija ne nič snega ni pri nas samo zdajle pa močno dežuje....mogoče bo tudi sneg...iz kje pa si ????,da ga že imate? petardica

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

27. jan 2009 8:28

Po nekaj dneh se vam spet oglašam. Hujšanje poteka brez hujših prekrškov in sem kar zadovoljna. Tehtala se bom po prvem vodnem dnevu in nič prej. Danes pa je vitaminski dan na sporedu. Za enkrat mi je še težko prebroditi skozi ta dan, saj je glava še vedno lačna.

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

27. jan 2009 8:42

Pozdravljene! Sem danes zeloooooooooo dobre volje (kljub dežu in snegu), ker sem šla na tehtnico in luna je naredila svoje -1,5kg. Super. Upam, da bo šlo tako naprej. Danes bodo verjetno mlinci ali pa zopet špageti s šampinjoni. To obožujem. Zvečer pa krof. Lp mial

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti