24. jan 2009 17:40
super.se veselim zate.mi se pa veselimo meska jutri. antaja
24. jan 2009 17:40
super.se veselim zate.mi se pa veselimo meska jutri. antaja
24. jan 2009 17:51
Sabina69,najprej lepo pozdravljena med nami.Do mojih 40 je pa še dalečdecembra. Kdaj se pa tebi obrne številka na nulo? renata69 http://renata69.moj-album.com/
24. jan 2009 19:52
renata69, meni se pa malo prej obrne na nulo, že avgusta Levinja sem ki se bori z odvečnimi kilogramčki. sabina69
24. jan 2009 20:00
Ojla čeprav bom tudi jaz čez nekaj let dopolnila 40 pa sem še vedno stara 28...a veste kok je to fino ko komu rečeš da si tolk star pa si misli "joj kok starejša zgleda"-mal heca. Sedim za mizo in se nacejam z limono ker bi rada jedla in to ne sam mal ampak jaz bi tak orng jedla. Danes me spet neki daje.Možu in sinu sem naredila tople sendviče jaz pa sem šla ven...sem karakter a ne? lep večer dekline.. petardica
24. jan 2009 20:11
čer No danes za mano zelo uspešen sadni dan....Ne boste verjele....pojedla sem samo 3 jabolke in popolnoma nobene lakote ne čutim...sama sebe sem presenetila....Ful se je fajn pohvalit Jutri pa težko pričakovan mesek....privoščila si bom piščančje ražnjiče...in veliko skledo paradižnikove solate....pa kruh Popoldan pa na obisk upam da me ne bodo gnjavili s keksi..pecivom Ja pridne bodite ženske in lahko noč Sem bila pridna danes ???????????? NAJA74
24. jan 2009 20:12
Lepo pozdravljene vse pogumne tu gor Že kar nekaj časa se pripravljam na dieto pa kar ne morem začeti.Mogoče se zdaj opogumim,ko prebiram te vaše optimistične zapiske!? Naročila sem tudi knjigo,ki jo je izdala revija rina-idej za kosila in večerje mi ne bo zmanjkalo. Vsem skupaj še naprej veeeliko uspeha pri zgubljanju kilogramov. lepo pozdravljene... cheleste
24. jan 2009 20:19
Ja Naja full pridna. jaz sem pojedla 5 jabolk ,1pomarančo in malo repe. Počutim se čisto zanič. gardelin
24. jan 2009 21:08
boga Gardelin saj bo bolje.... Jaz pa imam danes res čudovit dan in nič lačna... Cheleste - pozdravljena in pridi med nas...ne bo ti žal...se bomo skupaj trudile in se spodbujale...Vsak začetek je težak.....ampak s skupnimi močmi bomo premagale vse ovire.... nočko, zdaj pa res grem spat NAJA74
24. jan 2009 21:20
cheleste, kar pogumno začni jutri z dieto, jaz sem začela danes in sem prav ponosna nase. Prvič v življenju sem na dieti. Lahko noč vsem in jutri kar pogumno! Prepričana sem, da nam bo skupaj uspelo. sabina69
24. jan 2009 22:09
hvala za vzpodbudo... se javim,ko bom začela,sem prepričana,da mi bo stik z vami v veliko pomoč. pozdravček vsem... chelesteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Jagodni semifreddo