Ločevanje živil 90. dni - 5. del

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

27. jan 2009 9:06

Jutro ženske! Snega in rekreacije ni, tako kot so nam obljubljali Bi pa bila zelo vesela malo snega....Pri nas v MB zelo močno dežuje, upam da bo kaj snega Včeraj sem bila pridna, brez prekrškov.... No, danes imam za kosilo špagete in omako iz bučk....to imam fullllllllllllll rada...pa skleda paradižnikove solate Zvečer pa sem otrokom obljubila sladoled Mial - čestitke z aizgubljene kg Luna res pomaga...samo mene takrat ful boli glavaaaaa in ne vzdržim nikoli! No lepo preživite dan... NAJA74

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

27. jan 2009 9:13

podarim 5 cm snega - vsaj tistega s parkirišča odpeljite. drugače pa - Koroška je vsa zasnežena. Sicer pa ta konec tedna so Gradovi kralja Matjaža, tako da sneg mora biti. (samo oni, ki ga sipljejo, bi se v vseh teh letih lahko naučili izogibati se cestam ) klavdija

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

27. jan 2009 9:25

klavdijaB je napisal/a:
podarim 5 cm snega - vsaj tistega s parkirišča odpeljite. (samo oni, ki ga sipljejo, bi se v vseh teh letih lahko naučili izogibati se cestam ) klavdija
Klavdija to pa tudi pri nas ne ubogajo veš.... petardica

uv  

član od: 19.12.2007

sporočila: 105

27. jan 2009 10:13

KlavdijaB, se oproščam ker sprašujem v tej temi...ampak radi bi šli pogledat tele gradove, ali me lahko usmeriš točno kam se to gre... Hvala! uv

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

27. jan 2009 16:54

kaj je punce, kje ste danes ? Vas je sneg zametel ? V Mariboru sneži kot za stavo, pa pravijo, da še do jutri ne bo nehalo. No, kaj hočemo, če je zima je zima, a ne ? Jaz imam danes B dan, pa sem za kosilo jedla mozzarelo v solati.....bilo je dobro za umret, hvala bogu, da mora biti večerja enaka, to namreč obožujem, mozzarelo mislim. Eno vprašanje bi imela za jutri, ko je škrobni dan, a lahko mešam krompir in riž, ali pa lahko jem samo ali krompir ali riž ? Ker če bi lahko jedla oboje, bi si za kosilo naredila džuveč, seveda brez mesa, ampak z papriko in paradižnikom ( jaz sem navajena, da delam džuveč vedno z rižem in zraven dodam na kose narezan krompir, mi je dosti boljši, pa še bolj sitosten je ) kaj mislite, bi šlo skozi ? daby

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

27. jan 2009 17:31

DABY - mešat ne smeš mene pa nekaj druga zanima...kdaj lahko jem lignje na tržaški način???????ali lahko jem to na mesni dan?? al kdaj? NAJA74

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

27. jan 2009 17:39

živjo punce. komaj smo prišli domov, mete kot za stavo pa še ceste niso splužene. brez verig ni šlo nikamor, drugače pa sem danes zelo dobre volje. po treh dneh mi je tehtnica pokazala danes zjutraj -2,7 kg. danes imam sadni dan, katerega uspešno prestajam. pojedla sem 2 jabolka, 2 hruški in kaki. bila sem tudi pol ure na orbitreku. ker ni pomembna samo prehrana, temveč tudi gibanje. jutri me čaka drugi beljakovinski dan, pa me zanima, če res ne smem v istem dnevu jesti mesa in jogurta? lp sabina69

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

27. jan 2009 18:00

Naja, ribe lahko ješ na B dan sabina, če ješ na B dan meso, ga moraš jesti za kosilo in večerjo, če ješ jogurt pa prav tako daby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti