Ločevanje živil 90. dni - 5. del

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

26. jan 2009 9:40

sabina69.na o.h. dan ti priporočam testenine.lahko so z gobicami,paradižnikom,na drobtinicah.če pa si v službi,si lahko narediš makaronovo solato.za večerjo pa tortica,ali pa sladoled,vsekakor se lahko sladkaš.seveda pa ne pretiravaj.jaz sicerle pretiravanje pri sladkiših obvladam.ja,z lepim se hvalim. antaja

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

26. jan 2009 10:39

Zdravo punce moje! Včerajšnji dan preživela brez prekrškov....danes sem stopila na tehnico in kazalo 60 dag manj nekaj je....lahko bi bilo več minusa Danes si bom privoščila marelične cmoke in solato....njami, to imam ful rada... Jaz se še vedno ne gibljem nič - pa ve Na oh dan...sabina69 imam jaz največ idej......testenine z omako....razne solate s polžeki recimo....najbolj pa se pri tem dnevu veselim večerje Držte se NAJA74

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

26. jan 2009 11:13

Dan, danes šla na tehtnico in razočarana. Samo nekaj manj kot -1 kg. Ne vem ali je kriva tudi rdeča teta, ki prihaja? Na sadni dan, v soboto, sem pojedla 2 banani, mogoče je to peveč poleg 2 pomaranč in zelene solate za kosilo. Včeraj pa sem res malo grešila in pojedla 2 majhna koščka štrudla. Tako, da grem veselo naprej. Ni vrag, da bo enkrat tehtnica skočila za več kot -1. Danes sem se odločila, da imam luno in sicer od 8.45. Lepo se imejte. mial

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

26. jan 2009 11:24

oj

tudi jaz včeraj malenkost grešila vendar sem telovadila in mislim da ne bo preveč narobe.

mial ali je prav danes polna luna in potem traja do jutri 8.45 ker bi tudi jaz probala zdržat saj še nisem nič jedla razen popila sem kavo brez sladkorja in grenak čaj.

Se mi pa danes zdi tako turoben in dolgočasen dan da bi ga najrajše prespala.

-pika

sem pogledala na koledarček in piše da je danes prazna luna in nevem kaj to pomeni in me zanima če ta dan tudi vpliva na človeka oziroma na hujšanje samo nikjer pa nisem zasledila ob kateri uri se začne in konča

če katera ve kaj pomeni prazna in polna luna bi bila vesela kakšne obrazložitve

Sporočilo je spremenil(a) -pika dne 26. jan 2009 11:36:03

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

26. jan 2009 11:25

meni se zdi,da kadar imam tetko,tud tehtnica nekam čudno kaže,pa še trebuh imam ves napet.je pa res,da moramo vztrajati,in ne biti neučakane,čeprav je težko.zato kar veselo naprej antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

26. jan 2009 13:32

Oj, Pika! Prav danes se je začela prazna luna in sicer ob 8,55 in traja jutri do 8,55. Vse o luninih menah si lahko prebereš na Lunin.net. antaja tudi meni se zdi, da takrat ko imam ,, teto,, imam več kil. Pa tako sem bila optimistična do danes, ker se mi je na konkekciji poznlo, da mi malo pleše. Žal ni takšen razultat na tehtnici. Pa drugič, veselo na prej, kot sem že napisala. Lp mial

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

26. jan 2009 14:17

Antaja....ko pride naš čas *teta* imamo resnično več kg...pa še napete smo kot struna Tud jaz sem zeloo razočarana....oblačila se mi zdijo ohlapna, na tehnici pa samo -60 dag in še to ne pričakujem in nimam *tete* tako, da mi ni jasno, kdaj pol res začneš s polno paro izgubljat kg Če katero vprašaš kolk je shujšala vsaka reče - 15 kg in več....ampak kdaj bo toooooooooooo Tud meni je danes čuden dan, čeprav je sonce mi že od jutra nabija po glavi....Pojedla sem 5 mareličnih cmokov z drobtinami in zeleno solato....pa bi še NAJA74

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

26. jan 2009 14:19

pozdravljene vse pogumne jaz se pa borim z gripo,ki jo pogumno premagujem... potem se vam pa nedvomno pridružim in to bo vsekakor že ta teden,sem trdno odločena,zdaj še bolj,ko berem vse to vaše optimistično pisanje! upam,da me boste kaj "pobožale" v prvih dneh... vsem prijeten in uspešen preostanek dneva... cheleste

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

26. jan 2009 14:40

cheleste, tudi jaz se borim z gripo, torej sva že dve................mene mantra od četrka, pa nikakor noče biti boljše................je pa za eno stvar boljše, prav nič mi se ne lušta, danes imam sadni dan, pa sem do zdaj pojedla samo sadno kašo, pa še to na silo, ker nekaj pač moram dat v želodec, drugače pa se nalivam samo s čajem....upam, da me bo kmalu minilo Punce, punce, kaj si niste dobro prebrale navodil, da se tehrta samo po vodnem dnevu, ker kile med mesecem gredo gor in dol in se lahko zgodi, da en čas ne shujšaš nič, potem pa v enem tednu daš dol tudi 4 kg in več.......................zato ne obupat !!!!!!!!!!!!!!!!!! do poletja bomo vse kot manekenke , hura !!!!!!! Sabina, jaz si včasih na OH dan naredim zelenjavni zavitek, razno zelenjavo ( poriluk, papriko, korenje, itd ) prepražim v voku, dan noter malo sojine omake in zavijem v testo, ter spečem na peki papirju, in ti rečem stvar je tako dobra, da še jo moja otroka jesta z veseljem, Renata, povej kaj je to retaše, prvič slišim za to besedo ? Jutri je spet napovedan sneg, pa bo spet malo rekreacije. Joj, sem se razpisala, pa drugič več..... daby

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

26. jan 2009 15:03

Daby,to je zavitek,skutin ali jabolčni....skratka po želji. renata69 http://renata69.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 26. jan 2009 15:04:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti