16. okt 2008 21:41
Živjo, jaz tudi še nisem obupala, ma tudi ne mislim. Mal bi se rada pohvalila. Za en dan sem kot kaže sfalila luno, ker sem se je hotla držat in veste kaj sem storila. Bla sem na luni oz. vodi kar dva dni. Pa sploh ni bilo težko. Ja sta šle pa dve kilci dol. Super ane, danes sem pa na b dan pojedla kosilo piščančja prsa+zelenjava+solata in kos ta črnega unga malo kislega kruha popoldan sem se pa pregrešila, jao tko mi je zadišal sladoled. Sem se pa potem kaznovala in nisem jedla večerje, je romalo direkt v koš, huda sem sama nase. Ma ne bom več grešila, ker mam potem tko slabo vest. V nedeljo me pa že zdaj malo skrbi kaj bo namreč naš fantič ima krst in valjda gremo na kosilo. V pon. bi pa morala imeti 1.vodni dan, sam glede na to da sem imela zdaj 2.dni vodni dan ga bom pomoje kar preskočila, edino če bom v nedeljo preveč grešila ga bom pa vseeno kar imela pa gremo naprej....je še dolga pot pred mano. Se mi zdi, da sem že kar shujšala no, samo v trebuh pa noče in noče it kej dol. Gibljem se dosti, hodim vsak dan z vozičkom na sprehod po dve uri, sam to ni to...bo treba še malo drugačne telovadbe, čene trebuh ne bo zginil. papa darčika