13. okt 2008 20:49
Dobrodošli petardica in gaja1! lepo, da sta se odločile za to dijeto. Jaz sem sicer že na vzdrževanju in sem s kili zelo zadovoljna. včasih se čudno počutim, ko tu kaj pišem, ki nisem ravno težke kategorije, bi pa kmalu ratala, če se ne bi vzela v roke. lahko, da kdo pomisli, da lahko meni, ko imam 58 kil in da sem mogoče obsedena s težo. Pa ni tako. Pred letom in pol sem imela 70 kil in sem bla na dobri poti, da ujamem svojo mamo, ki je bila zelo močne postave. zelo. In pol sem zanosila in po porodu, ko sem nehala dojit, sem se lotila 90 dnevne in uspelo mi je! Včasih sem se malo pregrešila, ampak sem bla kar pridna. Vam svetujem, da ne mešate dnevov in ne prirejate dijete in vlečete same sebe za nos. Če je nekdo napisal to dijeto, jo ni napisal zastonj tako. In ena moja sorodnica, si jo prireja in goljufa samo sebe. To ni nič. Če si niste ok, naredite nekaj zase in počutile se boste fantastično! Moja mama je delala to dijeto hkrati z mano in je šla dol 20 KIL! Bravo mama! In sedaj je na strogem vzdrževanju in bo čez slabe tri mesece spet šla na 90 dnevno! Malo sem zamorila, ma vsem želim, da vam uspe in da boste zadovoljne same s sabo! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/