15. okt 2008 9:52
ne bo vas minilo jest, zaradi mojega pisanja, ampak zaradi kilc, ki se nabirajo. vsaj pri meni je blo tako. Jaz brez žlehtnobe upam, da vam rata in da meni uspe obdržat kile, ki vseeno se moram potrudit, da obdržim to težo. pri dijeti vsaj veš kdaj se pregrešiš, pri vzdrževanju pa moraš sam pazit in malo preštudirat koliko si pojedel, da ne bo preveč. Jaz bi raje rekla, da naj vas ne mini jest ampak se veselite tistega kar lahko jeste. jaz sem tako zelooo čakala dan ko bo meso, pa rižota, pa zelenjavna pica. Sadni mi je bil pa prava katastrofa. Tako me je zeblo. Petardica upam, da nisi jezna, ki sem vas malo skritizirala. Veš kaj sem jaz naredila pred dijeto? Vsem sem raztrobla, da se bom dala na 90 dnevno ločevalno, da me bo pol ja sram, če ne bom nič shujšala. In res bi me blo, če ne bi vzdržala, ki pol bi vsi rekli: Ja Katarina pa samo bla, bla ,bla... Zdej se pa matram, da ne žrem kot prej, ki pol bojo spet rekli, ja sej smo vedli, da se bo zredila nazaj, pa še enkrat tolko je šla gor. Ena moja soseda ki je zelo krepka, mi je rekla ko sem bla na dijeti, da itak se ne splača začet z dijeto, ki itak pol spet vse pridelaš nazaj. Ja! Ok , ma od zraka se ne zrediš, če začneš po starem pa,... Upam, da bom vsaj en cajt taka. Če ne se bom morala spet matrat z dijeto. Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/