3. okt 2008 7:13
Dobro jutro punce,
Vesela sem, da ste tukaj in, da imam družbo pri tako zahtevni nalogi kot je hujšanje. A ni zapleteno? Pravila so jasna, jedilnik je preprost ampak ko je treba zvečer reči ne, takrat nobena stvar ni več tako razumljiva in enostavna. Vsaj pri meni ne :o). Vam povem, da me zvečer včasih kar nosi po stanovanju in odprem hladilnik in pregledam vsebino, polna usta slin imam in potem se pogovarjam sama s sabo: oh, samo tale košček sira, ali raje malce piščančjih prsi, ah bom samo eno pašteto in črn kruh ... oooooooooo groza. Koliko moči potrebujem, da rečem NE, NE BOŠ! In to mi uspe devetkrat od desetih poskusov, vsake toliko časa pa zamočim in pojem zvečer jabolko, pest študentske hrane, tudi košček sira sem že, na začetku diete pa tudi čokolado!!! Kako pa je z vami? Meni sicer hlače prav plešejo okoli riti in tudi modrček imam že številko manjši, ampak včasih me prav ubija ta večerna borba sama s sabo. Sicer sem dvakrat tedensko na telovadbi in takrat mi sploh ne hodijo traparije po glavi, druge večere pa imam borbo sama s sabo.
Da malo pojamram ... :o)
Pred nami je spet en vikend. Vesela sem ga in upam, da bo kaj lepega vremena, vsaj nedeljo, da bom šla malo ven. Sobota je tako namenjena gospodinjskim opravilom. Bom pospravila, da se bo vse svetilo in tudi oknom se moram posvetiti. Kuhala bom in sebi jutri privoščila špagete, v nedeljo pa je spet sadje!
Uživajte dekleta in poskušajte biti bolj pridne kot sem jaz!
LP M
Marina5