9. jun 2008 21:30
Mene je najbolj ponovno prizadelo to da mi v nekaterih trfovinah niso več prav niti majce s številko L tocka
9. jun 2008 21:30
Mene je najbolj ponovno prizadelo to da mi v nekaterih trfovinah niso več prav niti majce s številko L tocka
10. jun 2008 7:01
sabu, iskrene čestitke blažkaa
10. jun 2008 11:29
Ojla, Pozdravljene po dolgem času. Marsikatera od nas je bila svoj čas zelo dejavna na tem foumu potem pa smo se kar porazgubile. Ja med njimi tudi jaz. Kaj delam oz. jem, Veliko bolj po pameti, kaka stvar me sicer še premami vendar če se le da ločujem. Kristalka, ti, ki si z vsem na tekočem kdaj danes nastopi luna? Sicer pa vam želim lep uspešen dan s.marinka4
10. jun 2008 15:01
Pozdravljena s.marinka - ja res je, kar porazgubile smo se. Ne vem a to pomeni, da smo željeno dosegle - pa četudi smo, je treba vzdrževat. To pa včasih rado zapelje. No ja, zato pa je lunca tu: danes prvi krajec ob 17.04 - ni nujno, da je samo tekočina - sem prebrala, da je v redu tudi surova zelenjava... - no pa dajmo
11. jun 2008 8:36
Ja; Kristalka nekaj sem dosegla, bi rekla, da polovico tistega kar sem si zadala. Sicer nisem imela veliko za izgubiti ene 3 kilce pa bom z ločevanjem tudi spravla še dol. (vsaj upam, da jih bom Lep dan in pohvala vsem, ki ste vztrajne s.marinka4
11. jun 2008 8:54
Pozdravljene, tudi jaz sem se odločila, da je nekaj treba naredit. Ker sem popoln laik glede 90 dnevne ločevalne diete, me zanima naslednje ( pa ne se smejat): o.k. beljakovinski, škrobni, OH, sadni dan. Obroki so 3? Al se lahko tudi pregrešiš z malico? Voda - koliko? Jasno mi je, da čim več gibanja. Še kaj? pozdrav, deanna
11. jun 2008 10:44
Deanna ko si lačna med obroki pojej kakšno sadje in pij tudi dosti vode. Priporočljivo je 2 do 3 litre na (jaz ne spijem toliko, spijem približno 1,5L). Banane lahko ješ samo na sadni dan in na noben drug dan. Sedaj ko boš izvajala to ločevalno prvič ti bodo kg lepo šli dol, prvič vedno izgubiš največ. Zato ti srčno priporočam, da potem tudi to obdržiš. Jaz sem skoraj vse dobila nazaj in verjemi da je zelo težko zdaj nazaj izgubit te kg. Če te pe kaj zanima kar vprašaj tukaj ali pa pošlji ZS. Danes imam za kosilo testenine, popoldan pa eno fino sladico, ki jo je mama včeri nardila, ampak sem bila pridna in je nisem včeraj jedla;) tocka
12. jun 2008 21:38
POZDRAVLJENE TUDI Z MOJE STRANI ŽE KAR NEKAJ ČASA SPREMLJAM TA FORUM IN TAKO SEM SE TUDI JAZ ODLOČILA DA VAM NAPIŠEM NEKAJ STVARI PO TEJ DIETI SEM PRVIČ SHUJŠALA 15 KG.POTEM SE RES NISEM DRŽALA IN SEM DOBILA VSE NAZAJ.PRED 23 DNEVI SEM SE PA SPET ODLOČILA DANES IMAM SADNI DAN TO JE 23 DAN SHUJŠALA SEM PA 5 KG.JE MALO AMPAK SEDAJ GRE ZELO POČASI NAZAJ AMPAK SE NE SEKIRAM SAM DA GRE.NEKAJ ME PA ZANIMA KAJ SI KUHATE NA BELJAKOVINSKI DAN KAJ NAŠKROBNI DAN KER POČASI NEBOM IMELA VEČ IDEJ LE TAKO NAPREJ bonbonček
16. jun 2008 23:42
pozdravljene! jaz imam pa eno vprašanje... ali katera ve, če je to res, da če piješ radensko, radenska pomaga pri nastajanju celulita!?!? jst sem to slišala od ene kolegice, pa ne vem a je to res, al se je mal hecala. ker jaz namreč zdej ko hujšam, če gremo kam ven v kafič na pijačo skoraj vedno pijem radensko, se mi zdi, da je to boljše, kot pa kakšna voda z okusom. sam če drži to glede radenske, pol bom pa spremenila pijačo ;) missmony
17. jun 2008 20:34
Tudi jaz sem že slišala, da pijače z mehurčki povzročajo celulit. Mislim, da je bolj ziher, če piješ navadno vodo ali 100% naravni sok. Vode z okusom vsebujejo ogromno sladkorja. RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Sendviči iz ajdovih rogljičkov