Ločevanje živil 90. dni - 5. del

TinaTina  

član od: 18.2.2008

sporočila: 57

27. maj 2008 19:02

Dragi kulinariki !! Sem začela z ločevalno dieto ampak imam problem.V službi delam dvoizmensko, od 6 do 2, in popoldne od 2 do 10.Kako bi jaz uskladila tole. Ko sem zjutraj, ne morem jesti samo sadje zato ker ne zdržim do 2 ure.Pa tudi imam občutljiv želodec in mi začne hrulit če sem dolgo časa samo na sadju. Ko pa delam popoldne je izvedljivo tole zjutraj, ampak je problem popoldne.V službo ne morem s sabo nesti meso in solate in podobno, in tudi pridem pozno da bi ob 1o jedla večerjo je neizvedljivo.Zato prosim vsi ki že dolgo imate ločevalno dieto, svetujte mi kako naj skombiniram vse.Ali lahko zvečer jem sadje namest zjutraj, itn. Lp HELLLPP TinaTina

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

30. maj 2008 1:50

TinaTina, če ne zdržiš na sadju do 2h, kako pa pol furaš sadne dneve? RadaJem

saruška  

član od: 21.5.2008

sporočila: 5

31. maj 2008 8:46

ko smo že pri sadnem dnevu...danes je moj do zvečer bo še dolga...ampak bo treba zobke stisnt... TinaTina, kaj pa malica v službi, tam ne moreš kaj skombinirat? lp, saruška ;)

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

31. maj 2008 21:52

pozdravljene,tudi jast sem bila na ločevalni dieti-danes jo je konec.Bila sem kar pridna ,čeprav sem dvakrat skoraj obupala -tehtnica se mi štirinajst dni ni premaknila niiiiič!!!!! Lahko bi rekla da sem en mesec stala na isti kilogramih,pol se je pa spet začelo spuščati,tako da sem oddala v treh mesecih 17kg.Čez tri mesece nameravam ponoviti (upam da brez dodatnih kg) še eno rundo,kar malce te dvigne ,ko te pohvalijo da dobr izgledaš!!!!!!!Punce kar vztrajajte se splača!!!! jampina

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

1. jun 2008 10:31

Pozdravljene, tudi jaz sem že drugi teden na dieti, moram priznat, da mi sicer ne uspeva preveč ampak se trudim. Ker je to že moje drugo hujšanje na ta način in se spomnim kako lačna sem bila v prvo, mi je kar malo hudo, samo drugače ne gre. Imam namreč težave s sladkarijami in s sedenjem v službi. Predlansko leto in v začetku lanskega leta sem veliko tekla, nato pa menjala službo, pa še stanovanje smo štimali in enostavno ni bilo časa. So se pa zopet začeli nabirati kilogrami. No, sedaj se močno trudim tudi z rekreacijo, začela sem kolesarit, tečem bolj malo, ker sem si zvila nogo in še ni čisto ok in malo rolam, tako da se ne naveličam prehitro. Se pa zraven tudi trudim z dieto. Imam sicer problem, ker me po nekaterih sadežih na tešče potem boli želodec in zato zjutraj pojem kakšen polnozrnat pikot in šele nato sadje, sicer sem pa šele na začetku, tako da... andreja č.

STRUDL  

član od: 1.6.2008

sporočila: 3

1. jun 2008 11:09

Tudi od mene vsem vroč pozdrav! Jaz pa sem danes zopet začela z dieto...imela sem jo pred letom in pol,bila zelo uspešna -20kg...potem pa nazaj na stara pota...od začetka se še pazila in ločevala, postopoma pa niče več...in rezultat je tukaj:( skoraj vsi kg nazaj na meni! In kako hitro gre navzgor!!! Groooza... zdaj pa je spet poletje...zadrega pred ogledalom, polan omara premalih cunj...pa poroka čez dobre 3 mesece....skrajni čas za dieto!!!! bolje pozno kot nikoli (se tolažim) vem da mi bo spremljanje foruma vlivalo dodatno voljo, zato sem se tudi odločila da sama kaj napišem.. Vsaka vzpodbuda je dobrodošla...zdaj pa si grem počasi na vrt po solatko:) Lepo nedeljo vsem! Bernarda STRUDL

RadaJem  

1. jun 2008 14:32

o, strudl, poroka! No, pa imaš dobro motivacijo, da boš lepa na svoji poroki. Veliko sreče in vztrajnosti vsem. RadaJem

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

1. jun 2008 17:40

Jampina čestitam za uspešen prvi krog. Sedaj pa pridno vzdržuj, kot si sama rekla - se splača. Če slučajno nisi brala postov nazaj, ti povem, da sem sama naredila dva kroga, vmes vzdrževanje kar prakticiram še naprej. Tako sem se znebila 24 kg, sedaj moram pa presneto paziti - niha mi 1-2 kg pa sproti izravnavam. Ne dovolim si, da se mi kile vrnejo, ker še enkrat od čistega začetka pa ne bi več zmogla. Pa še to drži, da dalj ko ti uspe težo vzdrževat, bolj postane stabilna. Pozdravljeni in uspešno tudi Andreji č. in Strudl

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

2. jun 2008 12:05

Tako je tudi pri meni, precej me skrbi, ker vem kako hudo je. Sva v prvo hujšali skupaj s sodelavko in bili obe uspešni. Vem, da sem naredila napako, ker sem takoj začela jesti normalno, sam moram pa priznat da sem bila "sestradana" ko sem dieto zaključila, sam suhica pa taka še nikoli. Sedaj imam v omari cel kup hlač, pa vse tako oprijeto, da mi je res hudo, že zaradi tega moram izgubit vsaj 10 kg. Čestitam tudi vsem ki se diete držite. Je pa res problem, ko delaš na dve izmeni. Sama sem še do predlankem delala tako. Ko sem bila popoldan v službi sem zjutraj doma pojedla zajtrk, nato ob enih kosilo in kar je bilo za večerjo ob šestih pri malici, pogrela ali pa tudi hladno. Ko pa sem morala v službo zjutraj, sem ob osmih pri pavzi pojedla sadje nato ob treh popoldan kosilo in zvečer okoli šestih večerjo. Včeraj sem bila na rolerjih-enkratno, samo še ustavit se moram naučit-hihi lep pozdrav andreja č.

RadaJem  

2. jun 2008 21:28

Pridne ste, punce. Zdržite, če pa se vam slučajno zgodi, da ga pobiksate, se ne preveč obremenjevat ali pa, bognedaj, obupat. Malo več telovadbe tisti dan in pogumno naprej. Jaz sem imela včeraj sadni dan, pa mi je bilo tako slabo, da sem pojedla kos kruha s pršutom in je bilo potem psihično in fizično počutje 100x boljše. Pa se ne sekiram, od enega greha pa res ne bo konc sveta :). Lepo počasi naprej, pa bo. RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti