Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

3. jul 2008 18:44

Ja res je, prav nobenga časa nimamo upokojenke(ci), le tu pa tam malo za KulSlo. Čeprav se dandanes ne pozdravljamo več z "nimam časa" ampak z "nimam evrov". Eno in drugo: čas in evre pa nam pridno "cukajo tamladi" In prav je tako, da nas le še imajo, mi pa njih.

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

3. jul 2008 18:46

Oprostita Blažkaa in Darja - posebej sem vaju hotela pozdraviti - nič kaj vaju na tem forumu ni več brati

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

4. jul 2008 17:35

Ojla, Po dolgem času se vam še jaz oglašam in lep pozdrav vsem tako starim kot novim članicam. Moje kile gredo kar počasi dol s tem, da se ločevalne diete ne držim več oz. se je nikoli nič kaj striktno nisem. Gledam pa sedaj na to, da OH ne jem popoldan in zvečer. Sam še "celulita" se moram znebiti, če katera ve kako to doseči hvala za nasvet. Gibanje, gibanje, vaje za stegna in "ta zadnjo" to že delam, rezultat pa nič kaj vzpodbuden. Sicer pa moram reči, da vas dokaj redno berem in nekatere ste res za pohvalit. Lepo se imejte in lep začetek vikenda vam želim s.marinka4

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

5. jul 2008 9:37

Tukaj sem. Živa Malo sem se polenila in se ne držim več ločevalne zato se ne oglašam. Je pa res, da ne pretiravam s hrano (predvsem čokolade pojem veliko manj kot včasih). Pijem veliko vode, se sprehajam, teden dni sem tudi v morju plavala, pa rekreiram se redno; če ne drugje pa v postelji Drugače pa dokaj redno prebiram vaše poste in držim pesti za vse tukaj gor,da pridete do tiste točke, ko boste (končno) zadovoljne same s seboj in svojo postavo. Jaz sem to točko že dosegla blažkaa

l e a  

član od: 30.6.2008

sporočila: 193

5. jul 2008 20:25

Živjo dame. Jaz imam danes OH dan in sem jedla izvrstno pecivo in seveda temno čokolado, ki jo naravnost obožujem. Sicer sem s svojo postavico zadovoljna. Res sem vesela, da sem se avgusta 2006 tudi jaz lotila te diete, ki je zdaj moj način prehrane. Čisto sem spremenila odnos do sebe in svojega telesa. Redno se gibam: kolo, tek, hoja, vaje. Nikoli prej nisem mislila, da mi bo tek v užitek!! Med ločevalno dieto sem samo hodila, hodila in hodila- počasi a vztrajno je šlo dol. Je pa res, da sem se prekšila mogoče 1x na mesec. Spat sem prvi mesec hodila lačna. Zdaj se ne držim več takoooo strogo, le ločujem in obdržala sem vrstni red dnevov. Uporabljam navadno kremo za telo in neko novo zeleno kremo za trebušček, ki mi še vedno ni všeč. Mesa sploh ne pogrešam, le sladkarijam se je težko upreti. Raje ne začnem, ker je potem še težje nehat:P. Zanima me edino tole: Kam za vraga spadajo zelenjavni in sojini polpeti?? Ko sem brala sestavine, sem videla, da je to samo olje in drobtine:). Lepo pogumno naprej tistim, ki vztrajajo. Vedite, da je najlažje shujšati poleti!!!! l e a

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. jul 2008 21:05

Evo mene! Sem se včlanla, pa ne vem še točno kako vse skupaj funkcionira. Vglavnem obožujem hrano, rada kuham, pečem, še posebaj torte, rada sama delam dekoracije, trenutno pa sem na 90 dnevni ločevalni dijeti , pa vseeno gledam vaše recepte in cedim sline. Katarina K

Katarina K  

5. jul 2008 21:15

Punce jaz imam eno vprašanje. Kje se da dobit tičino maso in še kakšne druge jedilne barve(razen tistih,ki se jih da dobit v Šparu)? Sem si želela mojima dvema fantoma nardit lepi tortici. Drugo leto februarja imata 6. in 1. leto. hvala za odgovor! Katarina K

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

7. jul 2008 10:42

Katarina v pekarni Vrhnika Črnuče se dobi vse potrebno za peko so pa količine velike,,,mislim da je v vedru 12 kg tičina....vse o peki in tičina masi poizvedi na forumu,,,,smo tolk o tem govorile res...srečno kuharca37

anemona  

član od: 9.5.2008

sporočila: 124

8. jul 2008 9:13

Katarina K vse o tortah in tičino masi pa še kaj poglej na forum TIČINO MASA ,OKRAŠEVANJE TORT ....samo dva dni dopusta si prej vzemi in ko si boš vse ogledala ne vem če boš še vedno navdušena nad ločevalno.Veliko užitkov anemona

Katarina K  

9. jul 2008 10:01

anemona hvala za nasvet. sem si že malo ogledala. V petek imam naročeno torto, ful sem se navdušla, da bi jo okrasila oziroma oblekla v tičina maso. problem je nastal, ker po receptu ne rata dobra, ker je premalo prožna in se trga, ker sem iz Senožeč, pa ne pridem do petka do Ljubljane, da bi si jo kupla, čeprav sedem kil mi je itak preveč in sem ful razočarana. Glede dijete pa še kar vstrajam. Škoda, da imam v petek sadni dan in na fešti ne bom smela drugega kot vodo.Bom preživela. Sicer pa je danes komaj deseti dan, in me še veliko čaka. L.P. Katarina K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti