3. jun 2008 20:04
pozdravljene vse skupa!
pišem vam prvič, nekje je pač treba začeti ;)
no, da še jaz napišem svojo zgodbo o kilogramih...
stara se 24 let in v dveh letih sem se zredila za okroglih, debelih 20 kg. seveda je za vse to kriv moj fant, ker mi velikokrat iz službe zvečer prinese pico, ali kakšno sladico in seveda tega ne morem pustiti, ampak pojem :) s tem fantom sem že 2 leti in pol, in seveda ni on kriv za moje nabrane kilograme, ampak jaz sama, včasih se hecam in rečem, da je kriv on hehe. kot vedno, sem se tudi sedaj odločila za dieto. vedno me je minilo že po 14ih dneh, ker mi je padla volja ni bilo nobene motivacije in potem se je začelo spet vse jovo na novo. tudi fabt me je vedno podpiral, sicer mi je vedno rekel da sem mu všeč takšna kot sem, ampak sem mu lepo razložila, da si to želim zaradi sebe, da bom zadovoljna s sabo in ne zaradi drugih oziroma njega. nehal mi je nositi pice, čokolade, itd. sedaj sem na dieti že skoraj en mesec. izgubila sem 5 kg in imam ogromno volje in motivacije za naprej. ta vikend nameravam imeti pavzo, ker so mi tako svetovali, zato ker jem samo suho hrano - nič na žlico. za piko na i, pa še ima moj brat ta vikend rojstni dan in jaz pečem torto in še nekaj peciva (tradicija). strah me je da bi dobila nazaj kakšen kg in zato ne vem kaj na naredim. pavza bo glih toliko, da pojem nekaj na žlico (trenutno bi ubijala za dober golaž hehe ;)) in sigurno mi tudi kakšen kos torte ne bo ušel. s ponedeljkom pa nameravam nadaljevati naprej. kaj menite vi? to je moja zgodba, dolga dobre dve leti, skrčena v nekaj stavkih,...no sej sem se kr razpisala... :) u glavnem, drage dame to je to. vaše mnenje?
LP, vsem
missmony