24. feb 2009 10:47
moja prijateljica je spoznala moškega ,ki je z ločevalno dieto zgubil 55kg.Je pa res,da se je držal po pravilih.Pa ni hudič,da nam ne uspe priti vsaj na 10-15 kg minusa antaja
24. feb 2009 10:47
moja prijateljica je spoznala moškega ,ki je z ločevalno dieto zgubil 55kg.Je pa res,da se je držal po pravilih.Pa ni hudič,da nam ne uspe priti vsaj na 10-15 kg minusa antaja
24. feb 2009 11:22
Olja, sotrpinke danes je pri nas tako turoben dan, da me že boli glava. Na meniju bo rižota s šampinjoni in solata. petardica luna začne jutri ob 2,35, se pravi danes ponoči in traja do četrtka 2,35 uri -ponoči. Potem pa v četrtek nadaljuješ normalno kot imaš po dieti. Za tiste, ki smo začele 05.01.je to sadni dan. Tako, da bi se znalo kar fajn poznat na kg, če se bomo res striktno držale. Jaz se bom, sem preveč grešila v preteklih dneh s krofi. Držte se punce in fant. Lp mial
24. feb 2009 11:35
No,jaz sem zdaj imela pozen zajtrk.In sicer surovo kislo zelje,namesto sadja.Za kosilo sem pa tako že včeraj napisala.Pri nas v Murski pa tako sneži,kot ,da bi ga najbolj bilo treba. Lep pust,vam želim. renata69 http://renata69.moj-album.com/
24. feb 2009 12:01
Mislim, da se bom moral tudi jaz pridružiti pri luninem vodnem dnevu. Tudi zato, ker sem prišel v neko serijo vsakodnevnega grešenja, ki jo je treba nekako prekinit. Držite se. sonic
24. feb 2009 12:47
no potem pa najbolje,da jutri vsi pijemo vodo in čaj,v četrtek pa nadaljujemo z mesom,ne glede na vrstni red.Se strinjate? antaja
24. feb 2009 13:27
Jaz sem pa danes tako slabe volje, zato mi nič na svetu ne bo preprečlo, da ne bi pojedla danes vse kar vidim. Pojedla sem že 3krofe. Jutri pa se bom tudi jaz probala držat vodnega dne, itak bi morala met sadje, tak, da mislim, da ne bom mela večjih problemov. Slabe voljein pa žalostna sem zato, ker še zdaj nimam mentorja za diplomo. Sem danes bla pri dveh profesorjih in mi je šlo kar na jok. Prvi me je poslal k drugemu, pridem tja, mu razložim kaj bi jaz imela za diplomo pa ne kapira kaka tema bi naj to bla. Jaz ne vem več kako še mu naj razložim. Izbrala pa sem si primerjavo Simobila z drugimi konkurenti (kakšne pakete kdo ponuja). Res ne vem kako mu naj drugače obrazložim kot tak. Pravi, da je to preširoka tema. ?????? Vem, da ne spada v naš sklop pogovorov ampak sem tako žalostna, da se moram nekomu potožit. Upam, da mate vi kaj lepši dan. tocka
24. feb 2009 14:08
Danes sem na škrobu. Za kosilo sem zato pojedla eno skledo radiča s piksno fižola. Potem pa se je moja mami spravila pečt krofe in miške in nisem mogla kaj, da nisem dveh mišk PROBALA. Popoldne bom "morala" pa še kakšn krof, ker jih je precej pa se moram žrtvovat hahaha Kako imam lepe izgovore. Vreme je pa prav hecno, dopodlne je padal sneg, zdaj pa sije sonce. Popodlne naj bi imel otroci rajanje, ampak nič ne vem, kakšno bo vreme. Želim vam lep dan Sy
24. feb 2009 14:33
antaja je napisal/a: |
no potem pa najbolje,da jutri vsi pijemo vodo in čaj,v četrtek pa nadaljujemo z mesom,ne glede na vrstni red.Se strinjate? antaja |
24. feb 2009 17:55
Vsak po svoje...
24. feb 2009 21:06
Ojla pa bodimo jutri na postu sam potem nam sledi pa sadni dan kot je napisal sonic.Jaz bom nadaljevala s sadnim dnevom,v soboto ko bomo končno vsi skupaj pri kosilu pa bo meso.... Danes sem tudi jaz pojedla krof pa še eno žemljo preveč,se pravi jutri vodaaaaaaaaaaa. lepo nočko... petardicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Pašta s pivom in slanino