Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

19. feb 2009 21:10

Dober večer! Včeraj je bilo sadje,in je bilo do večera vse normalno.Popoldan me je fajn veter napihal,pa še lakoto mi je napihal.Še dobro,da me je soseda povabila na čaj,drugače bi se pregrešila.In sem lepo pojedla eno banano za večerjo,pa je lakota minila. NAJA,ne obupaj.Jutri se bom zvečer tudi jaz pregrešila,pojedla bom dva kosa morske pice.Moram,ker ima oče roj.dan.Ampak res ne bom več kot dva.Kilogrami pa tudi meni zdaj stojijo,glavno da ne grejo gor. Fajn bojte! renata69 http://renata69.moj-album.com/

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

19. feb 2009 21:41

ĆER! Kak ste? Jaz utrujena, do onemoglosti...danes sem smučala na Kopah in moram rečti, da je bila smuka fantastična...peljala sem se kot po puterčku....res je bilo fenomenalno in bom še šla...sicer smučam na Rogli in Krvavcu, ker imam sezonsko karto. Drugače sem pa super. A vi? Ja, vsak pač shujša, kolikor je preveč....tisti, ki ima samo nekaj kil preveč, ne more shujšati 15 kil...to je tak normalno... Lepo spančkajte... saby

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

20. feb 2009 8:32

no bejbe,drugi vodni dan mi je recimo da uspel,in končno se je tehtnica premaknila.tako da sem dobila tudi več volje in zagona za naprej.brez grehov.aprila imam roj.dan,in mora biti spredaj dobra 7-.drug teden se začnem še resno rekrairat,pa ni vrag,da bo šlo dol.srečno vsem antaja

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

20. feb 2009 8:46

Hvala ženske....res je, ko se tehnica več ne premika, obupamo...danes pa z dobro voljo naprej... Danes me čaka krompir v kakšni obliki še ne vem....vem pa, d bo krompir in solata... Tocka, hvala za res izčrpen roman.... Res si želim shujšat in zdi se mi, da sem obsedena s tehnico...skačem gor in dol in samo pišem rezultate...gledala sem da sem prvih 15 dni shujšala največ in to celih 5 kg, pol pa samo kilogram in zdaj stoji, kar me dela živčno....zato sem včeraj pojedla krofe... Res me zanima...kdaj še bodo kg šli kaj dol? Lepo se imejte danes na sončku...dijo vsem NAJA74

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

20. feb 2009 9:10

Ojla punce in fant, ne obupat NAJA74 zdrži saj imaš nas. Jaz sem včeraj v službi dobila krof in ne enega, tri sem dobila od sodelavca. In sem imela neverjetno voljo, da nisem pojedla niti enega, čeprav mi je dišal za po....... Doma sta jih pojedla moja fanta. Sem kar ponosna nase. Jutri si bom privoščila kar dva krofa ko imam OH. Tako, da si potešim željo za sladkim pa še pustna sobota je. Tudi meni se zdi, da me je nekaj manj po oblačilih. Bom videla v ponedeljek ko bo tehtanje. Danes bom verjetno jedla prebranac. Kaj si pa ve pripravite za posamezen dan? Dajte kaj napišite da dobimo mal idej. Danes je še sonček na vidiku. Drugi teden pa počitnice!!! Lepo se imejte. mial

sonic  

član od: 1.3.2006

sporočila: 319

20. feb 2009 9:41

Pozdrav, Mogoče se nekatere malo preveč vagate. Za motivacijo pri tej dieti je dobro, da se tehtate prve tri tedne, potem spet enkrat po vodnem dnevu. Po 1.vodnem dnevu pa je bolje tehtnico pustiti nekaj časa pri miru. Dejstvo je, da bolj ko gre dieta h koncu, počasneje padajo Kg. Seveda je odvisno tudi od človeka. Nekaterim pomaga, če se po kakem grehu stehtajo in ko vidijo kako so jim Kg spet zrasli, se še bolj potrudijo. Samo se mi zdi, da je ta sistem bolj redek. Danes si bom privoščil pommes frittes in paradižnik. Sicer nič kaj dietno, ampak se mi ga že preveč lušta. sonic

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

20. feb 2009 11:04

Antaja čestitam za uspešno prestan vodni dan. Jaz pa bom danes imela ponovno špagete z orehi in puding, se mi zadnje čase ne da ravno kuhat. Ja pa na kavico lahko pridem tudi jaz. Domžale in Kamnik mi nista ravno daleč in še počitnice so naslednji teden. Antaja in Pika, če sta za to mi pišita na ZS, kdaj in kje se dobimo. Vsem želim lep dan s soncem obsijan! sabina69

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

21. feb 2009 9:16

Zdravo! Kje ste se zgubile? A uživate vikend? Saj prav, vsaj eni ga naj uživajo, če ga drugi ne mormo. Danes imam sadni dan. Edino kaj se bom danes pregrešila je, da bom malo domače juhice spila. Drugače pa se držim. Popoldan pa bom verjetno korenček zobala, ko sem v službi. Lepo preživite vikend še za mene zraven Tu pa vam pošiljam en link, si malo preberite, če želite: http://www.aktivna.si/prehrana/vse-o-dietah/svetovn@1.aspx (Svetovna dieta) tocka

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

21. feb 2009 17:10

no,TOCKA,saj kakšna se pa še najde tu gori.samo čez vikende jih je vedno bolj malo,danes je pa povrhu vsega še pustna sobota,je treba otroke šemiti. Moram reči,da po drugem vodnem dnevu,mi sedaj po 40 dneh diete spet gredo kile vsaj dol,pa tudi več volje imam in manj grešim.oz.te dni sploh nič ne grešim,česar sem zelo vesela.Tako da sem se odločila,da bo vodni dan zopet čez 14 dni,ker s tolikimi kg.res ne bom okoli hodila.Samo upam,da mi uspe.Lahko je govoriti,kajne? En lep pustni vikend želim vsem,pa ne pojejte preveč krofov. antaja

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

21. feb 2009 20:50

Pozdravljeni vsi skupaj! Danes sem imela na jedilniku sadje, dve jabolki, dve hruški, za večerjo pa tri paprike.Dan mi je zelo hitro minil in na kakšen prekršek še pomislila nisem. Bravo zame in za antajo! Bo treba kar v takem tempu nadaljevati in ni vrag, da ne bi bilo uspeha. Meni pomaga tudi, da vsak večer tečem, vsaj 30 minut sem na orbitreku in še za legmagic si vzamem nekaj časa. Jutri pa na veselo pustovanje v Cerknico, potem pa še na eno okroglo obletnico(40 let). Upam, da jutri ne bom poročala o prvem prekršku. Imejte se lepo in srečno! sabina69

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti