Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

25. feb 2009 17:05

evo skor cel dan mi je šlo fino zdej sem pa lačna kot volk zato sem šla kar na komp da prebrodim še nekaj ur in bo polne lune konec.No mislim da bom šla danes kmalu spat.

Jutri pa si privoščim skledo solate mmmmmmmmmmmmm kok bo dober

-pika

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

25. feb 2009 18:41

Ojla!! Po dolgem času se spet oglašam,sem vas redno brala ampak nič napisala.Se mi je zdelo ,da se preveč ponavljam.Še vedno pridno vztrajam in sem ful ponosna,ko marsikdo opazi,da sem shujšala. Danes imam vodni dan zaradi lune,drugače bi ga mogla imet v petek.Trenutno imam ful krizo,sem ful lačna,zebe me in sem čisto brez energije.Upam,da mi bo uspelo zdržat. gardelin

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. feb 2009 19:12

Gardelin zdrži še to malo, pa idi raje prej spat. Jaz imam tudi luno danes, pa me zebe, pa brez energije sem. Res pa je,da sem se pregrešila danes, saj sem spila 2 kakava Drugače pa sem se držala. Upam, da nam bo vsem jutri na tehtnici pisalo manj. tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 25. feb 2009 19:12:18

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

25. feb 2009 21:37

Zdaj grem pa res spat,me je kriza minila.Nočko! gardelin

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

26. feb 2009 10:49

joj punce,zdaj se pa sploh ne najdem več.4 dni se lepo držim,potem spet 2-3 dni grešim,pa se spet držim...ampak mi zmanjkuje volje do konca.morala bi vsaj še 6 kg shujšati,za kar je v 45 dneh diete realno,če se bom držala,ampak ne morem.Včasih imam do konca dober občutek,drugič pa tako kot danes.Saj sem pridna,vsaj zaenkrat,ampak kaj bo zvečer je pa drugo.Sploh ne vem,kako naprej antaja

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

26. feb 2009 11:06

Anataja NE OBUPAT!Polovico si že dala skozi, daj še drugo polovico zdrži. Če pa ti res gre tako težko, pa vsaj ločuj hrani in probaj zvečer ne jest. Ne nam obupat no. Ko te zgrabi panika nam raje piši. Petardica, če me boš dodala na seznam, ti sporočam, da imam sedaj 64kg (tako, da je -3kg odkar sem začela). Ni dosti, je pa nekaj, če bom naprej vztrajala, bom do rojstnega dne maja zgubila vse skup 7kg. Vsem želim lep dan, anataja ti pa se le drži, spomni se na nas, da nisi edina. tocka

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

26. feb 2009 11:15

Antaja, vzemi se v roke. Če se ne boš obvladovala sedaj, kako se boš pa po koncu diete? Boš takoj navalila na vse čemur si se odrekala? Verjemi mi, da se boš redila bistveno hitreje kot sedaj hujšaš. Predlagam ti, da se odločiš za to, da boš jedla samo še sede ob lepo pogrnjeni mizi, z desertnega krožnika, z vsem priborom, s kozarcem vode. Medtem ko boš pripravljala vse skupaj, se ti bo zgodilo, da bodo možgani preglasili želodec. Če kljub temu temu ne bo tako, se odloči da boš grešila z najmanj grešno rečjo. Torej - NE navaliti na čokoladno torto ali pražen krompir ali sendvič z belim kruhom in majonezo. Naredi sadno solato s sladilom in zraven pojej polnozrnat ali ovsen piškot, skuhaj krompir v olupkih, zraven pa solato iz surove zelenjave z malo olja, "sendvič" pa naredi iz rezine sira, rezine nemastne šunke, zraven pa pol kozarca kislih kumar, ali svežu papriko, paradižnik. ali kaj podobnega. Ob grešni stvari obvezno pojej vsaj enako količino sadja ali zelenjave. Ampak ne stoje, ob hladilniku - vedno pogrni mizo...... Lisa

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

26. feb 2009 11:41

pozdravljeni vsi... joj,kako je lepo brat te vzpodbude,a kaj,ko je realnost včasih čisto drugačna,kar vsi kdaj po malem grešimo.... no,jaz sem bila včeraj pridna,danes upam,tudi-na rekreaciji sem že bila-dobro uro in pol hire hoje,zdaj pa v službo. vsem veliko volje,menda nam bo pa skupaj uspelo,a ne!!!??? cheleste

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

26. feb 2009 11:54

Antaja ne obupaj!!!!!! Lisini nasveti so res pravi. Sama delam natanko tako, kot predlaga Lisa. Poleg se še redno vsak dan obvezno rekreiram. Pretečem vsaj 8km, vsaj 30 minut sem na orbitreku, pred spanjem pa še nekaj minut legmagica ali pilatesa. Ne izpustim nobenega obroka in se striktno držim diete. Danes sem se stehtala, se tehtam vsakih 8 dni. Po 34 dneh sem izgubila 9,1kg. V načrtu imam še 7 kilogramov in ni vrag, da mi to v dveh mesecih ne uspe. No antaja bomo pa ja vzdržale in snele še teh nekaj kilc. sabina69

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

26. feb 2009 11:57

Juma - dobrodošla med nami Antaja- jaz se sem ista kot ti jem, hujšam....stradam...se nažiram...znašla sem se v začarenem krogu in obupalaaaaaaaaaaaaaaa Shujšala sem samo 5 kg in sem jezna na celi svet....ne vzdržim več NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti