22. feb 2009 11:35
Dober dan!
Kak ste?
Jaz če odštejem to, da sem utrujena, sem prav super. Včeraj sem namreč bila v maškarah, smo se malo maskirali s prijateljico, zram pa je šel še en kolega. Smo se tak presmejale...se je kolega maskiral v žensko...ko bi vidle kak dobre nogice je mel...najbolj hecno pa je bilo, ko so ga eni trije tipi prišli pecat...noro...še zdaj me bolijo trebušne mišice...Ve ste se kaj maskirale? Domov sem prišla nekaj čez 4h zjutraj, tak da sem spala od 5h pa do malo pred 7.30, ker vsako ned, če sem doma, gledam živ žav, obožujem risanke in jih bom verjetno zmeraj. ;-)
Danes sem se tehtala in mi je vaga po skoraj 3. tednih, jutri bo 3. tedne, pokazala celih 5kg manj, tak da sem ful zadovoljna, saj sem imela vmes 3 prekrške. Res pa je, da se ne mislim odpovedati kapučinu in pa čaju z medom...to uživam zmeraj pa ni važno na kaki dieti sem, to je del mene in bo tak tudi ostalo.
Včeraj sem bila drugače tudi na smučanju, tokrat na Rogli, imeli smo super fino fajn vreme, tak lep sonček, da se ne da povedat.
Lepo nedeljo vam želim, upam, da nimate preveč snega, tisti, ki ga morate kidati, pri nas ga je kar nekaj.
saby