Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

24. feb 2009 21:43

Pozdravljeni vsi skupaj! Danes zgleda samo jaz nisem pojedla nobenega krofa, pa bi ga lahko, ker sem imela na sporedu hidrate. Sem karakter, ni kaj Jutri imam na sporedu sadje. Po sadnem dnevu se bom ponovno stehtala. Vidim, da vas bo jutri kar nekaj na vodi. Predlagam, da v četrtek vpišemo v našo razpredelnico koliko kilogramčkov smo do sedaj izgubile. Mirno noč, jutri pa veselo novim uspehom naproti sabina69

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

25. feb 2009 7:55

dobro jutro. nekako se kar veselim vode,čeprav že 2 dni jem več al manj sadje.tisti krofek bom kar pozabila.Upam,da nam danes res uspe,jutri pa se pohvalimo,da smo že čist "vitki" antaja

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. feb 2009 8:55

Jaz bom tudi na vodi, upam, da mi uspe. Sabina69 kje pa je ta razpredelnica? Jaz pa danes pečem torto, upam, da mi uspe, ker prvič delam takšno. Ima ata rojstni dan, pa ima radko sladko in ga bom presenetila. lep sončen dan vam želim tocka

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

25. feb 2009 9:13

Živjo, včeraj zvečer je dozorela odločitev: od danes naprej na ločevalni! Imam že kar izkušnje, prvič od 1994. leta, ko mi je uspelo, snela sem 13,14 kg. Dobila sem vse nazaj, pa še ene 15 več imam zdaj več. Ne, ne, ni kriva dieta, ta je v redu. Pač rada jem, res, da tudi iz več drugih razlogov sem si naložila prevč kil: rada kuham in pečem pa tudi jezo in druga čustva znam potlačit s hrano. Pa pustimo te sitne stvari zaenkrat. Hči je pridna s to dieto, 21 let, v tem smislu, da kakor nabere 4 ali 5 kg gor, se začne hraniti na ta način in kar dol spravi naloženo. Nisem šla vseh 1000 strani brat, le zadnjih nekaj, nekaj jih pa še bom. Sicer pa imam z večino članov lepo izkušnje, tako, da se veselim dopisovanja z vami, sploh nas tukaj na temi "Ločevanje...", pa si delimo kakšno izkušnjo, kakšno prijetno vzpodbudo in lepo misel... Lep, uspešen dan! Mi imamo na obrob, Ljubljane sonček! juma

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

25. feb 2009 9:26

Pozdravljena,juma! Lepo,da je dozorela odločitev,tako ti bo lažje.Redno nas prebiraj in piši,pa boš vidla da bo šlo. Tu gor res dobiš voljo,če ti kdaj usahne. Jaz imam tudi danes luno,jutri pa dalje z sadjem.4dcl vode sem že popila,zdaj pa grem na sprehod. Je sonček zunaj,pa se ustavim še na čaju zunaj.Da me mal pogreje. Se danes lahko pije zeleni čaj?Saj itak je z vode. Fajn bojte!!! Čao! Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 25. feb 2009 09:27:49

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

25. feb 2009 9:46

pozdravljeni vsi skupaj... evo,jaz danes na beljakovinah,pa upam,da mi zdaj uspe dalje brez prekrškov. pozdravljena,juma! no,pri nas na gorenjskem je krasen sonček,jaz se pa odpravljam v hrib,malo po kondicijo. vsem lep,sončen dan,poln energije!!! cheleste

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

25. feb 2009 10:29

S seboj v službi imam jabolka za do 4. popoldne, pa nalila sem se do roba z različnimi čaji: beli-granatno jabolko, Teekane Fit-slim in Mandljev piškotek-ta je pa sadni. Si mislim, da če ne bom kaj konkretnega jedla, se pa pocrkljam z različnimi čaji in sadjem, pa bo! Povejte mi, kakšno sadje si v tem času nabavljate? Nimam kaj domišljije v zvezi s tem. Verjetno poleg jabolk še kakšne mandarine in pomaranče, potem se pa že neha, a ne? Priznam, da sem tudi precej zasedena (v tem smislu, da nič ne migam), kar pa bo treba spremenit. Da bi šla sama hodit mi ne diši, pa še kakšne primerne šuhe bi si mogla kupit. Imam sobno kolo in orbitrek, pa mi ta zadnji tudi ne diši, zato se bom morala kar na kolo-sobno skobacat.... Je pa težko začet. Hvala za pozdrave! juma

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

25. feb 2009 11:41

Juma, dobrodošla med nami. Sem vesela vsake nove članice. Tocka, razpredelnica je na strani 991. Ureja jo petardica. Jaz danes jem sadje. Tri jabolka so že končala v mojem želodčku. V načrtu imam še hruške in rdečo papriko. Sadni dnevi mi nikoli ne delajo problemov. Sem pa že navsezgodaj dobila žalostno novico o smrti v širšem krogu družine. sabina69

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

25. feb 2009 14:07

Ojla punce in fant, pozdrv tudi Jumi, danes torej voda, jutri sadje. Ker odhajamo na smučanje do nedelje se ne bom mogla tehtati. Tako, da komaj v ponedeljek zjutraj. Upam, da ne bom preveč grešila, se bom potrudila imeti zaporedne dneve diete tudi na dopustu. Juma jaz jem na sadni dan jabolka, hruške pomaračne, grenivke, banano, kivi, kaki. Od zenenjave pa ponavadi si skuham kar zmrznjeno zelenjavo od ete. Lp mial

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. feb 2009 14:18

Lep prisrčen pozdrav tudi z moje strani Juma. Jaz zaenkrat uspešno preživljam vodni dan. Spila sicer nisem dosti, komaj 6 dcl zelenega čaja. Sem pa spila tudi eno kavo z mlekom- brez tega ne gre, ker drugače me boli glava. Bom pa danes še verjetno spila en sladkan čaj, drugače pa se držim. Upam, da mi bo uspelo in upam, da bo tudi vsem ostalim. Torta je uspela, samo ne vem še če je dobrega okusa. To bota ocenla ata in mama zvečer. Upam, da je dobra, saj sem to delala prvič. Pri nas v Mariboru tako lepo sonček sije, ampak še vedno ni tako toplo, da bi me privablo na daljpi spehod. Petardica še dodaš mene prosim na seznam: tocka 67kg, 156cm, 23let, začetek 2.2.2009. Izgubo kg do sedaj pa ti sporočim jutri (mogoče bo pokazalo kaj manj po vodnem dnevu lp tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 25. feb 2009 14:22:10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti