26. nov 2008 18:22
Joj punce, kaj se dogaja? Kje ste? Meni je pred nekaj dnevi crknil računalnik in sem šele zdaj dobila popravljenega. Takoj sem morala pogledat na našo stran in sem res razočarana. Nobene vzpodbude, nič! Dajte no napišite še kaj, saj se res moramo vzpodbujati, sicer bomo še obupale, vsaj jaz bom. Sicer sem pa še vedno zraven, čeprav z nekaj večjimi in manjšimi grehi. Naslednji teden imam drugo vodo. Do sedaj je šlo dol 9kg, ni veliko, ampak nekaj pa vendarle je. Tale drugi mesec je res grozen, ne gre in ne gre dol. Upam da bo tretji mesec boljši. Danes sem imela za kosilo pico z veliko zelenjave in jurčki, je bila zelo dobra, sedajle bom pa še štrudl, ki sem ga naredila samo z jabolki, brez masla, drobtin in sladkorja, posula sem ga samo s cimetom. Jutri pa spet sadje. Še vedno se tega dneva nisem navadila in večkrat se zgodi, da se na ta dan malo pregrešim, zaradi tega pa kile verjetno ne gredo dol tako kot bi morale. Tuna1, poslala sem ti moj meil, pa ne vem, če si ga dobila, ker se mi je ravno takrat pokvaril računalnik, lahko sem pa tudi kaj narobe naredila ker res nisem nek računalničar - sporoči prosim. No malo sem se razpisala, da vas malo zbudim, vsem pa želim še naprej veliko volje pri dieti in tudi pri drugih stvareh, brez volje in zagnanosti ni nič. Lep pozdrav vsem. gaja1