Kraj za poroko

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

4. okt 2005 22:40

V pripravi je zakon ali amandma (ne vem kaj tocno to je), po katerem bosta obe poroki izenaceni. Doslej ste potrebovali zupniku pokazati uradni dokument, da ste poroceni, po novem tega ne bo vec treba - edino pametno. Midva sva se porocila eno soboto civilno in smo sli s pricami na eno kosilo (med tednom je bila tarifa ravno enkrat drazja, pa sva se potem v soboto porocila). Naslednjo soboto pa sva imela cerkveno poroko in svatbo, saj nama je to vec pomenilo. Ravno te dni mineva tri leta... Lp in srecno! veverica

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

5. okt 2005 7:43

Čestitke Sara, tudi jaz sem se poročila 2002, v avgustu. Tisto leto je bilo vsaj vreme poletno oz. času primerno, letos so bile po večini poroke mokre...no bo pa več otrok, tako pravijo! ANJA

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

5. okt 2005 9:11

Pa denarja baje tudi. Tjas, za poroko na ladji ne rabiš nobenih prič. Poroči te kapitan, zraven je direktor hotela in nasploh je za vse poskrbljeno (če plačaš jasno). Za kakšne bolj natančne informacije o papirjih in ceni pa se pozanimaj v glavni Carnivalovi pisarni v Miamiju, lahko pa pogledaš tudi na njihovi internetni strani. www.carnival.com lp Vesna Vesna Milek Recko

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

5. okt 2005 11:47

Vesna, še enkrat hvala! Lep deževen dan vsem skupaj tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti