2. okt 2005 22:28
Huh, Vesna.. .tole je pa res huh cifra, prav si imela. No, mislim, da bova v luči teh zadnjih informacij verjetno ubrala B varianto
- Škotsko! Ryanair + bed&breakfast ni tako hudo (finančno govorjeno). Še največja investicija bo verjetno uradni prevajalec, ki nama mora prevesti vse dokumente, pa tiste takse na njihovem matičnem uradu.
Tudi midva imava "komplicirana družinska drevesa". Katera teta je s kom skregana, koga h komu posesti in podobno, pa ziher bi bila tragedija če ne bi povabila kake sestrične v petem kolenu, ker so pač njeni starši moje povabili na njeno poroko leta 100 pred človeško ribico...
Pa tudi nobeden od naju ni ravno najbolj ljubitelj teh kompliciranih družabnih zadev. Sva razmišljala, da se bova kar poslikala po obredu, dala tam razviti eno sliko in jo vsem "zainteresiranim" poslala po pošti namesto razglednice... Heh, v stilu "lepe pozdrave s Škotske. Aja, mimo grede, sva vam pozabila omeniti, poročila sva se..."
Heh, moja mama bo zelo zadovoljna, da se ji vsaj pri meni ne bo treba ubadati s pol leta organiziranja, koordiniranja, usklajevanja, načrtovanja in beljenja glave, koga bi mogoče še morala povabiti, da ne bo zamere! ...
Ja carmen, vem kako je s to koruzo. Cel čas si pravim, da saj ne bo nič drugače in da zakaj sploh komplicirati
, pa vseeno imava oba to v glavi. In to jaz, ki sem vedno trdila, da jaz pa že ne (heh, kako je že govorila moja mama ... zarečenega kruha...) !
tjas
Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 02. okt 2005 22:28:59