Kraj za poroko

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

30. sep 2005 14:09

No dejte že nehat gospa Zorko! Če še niste pogruntala, TOLE NI PRODAJNI FORUM in prodajalci tukaj nimajo kaj početi. Naredite si svojo spletno stran, postavite gor forum in vse informacije o svojem poslu, kar jih želite, sem pa reklamni oglasi NE SPADAJO! Če imate kak dober kuharki recept ali gospodinjski nasvet, ki ga lahko delite z nami, če se želite kaj naučiti ali povprašati o kuhanju, gospodinjskih in hišnih zadevah, dobrodošla, sicer pa se raje ukinite s Kulinarike. Lp, tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 30. sep 2005 14:12:07

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

30. sep 2005 14:12

uuuu huda, huda..... ANJA

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

30. sep 2005 14:55

nina, že sama debata je razgrela kri. Si kdaj pomislila na poroko v daljnjih krajiih, na peščeni beli plaži, brez stresa. Za ta denar, ki ga bosta dala za poroko, si lahko privoščita sanjski dopust. To je po mojem okusu.

zelda1  

član od: 30.9.2005

sporočila: 54

30. sep 2005 18:26

Hmm, tjaš, se strinjam z vami, da (neplačani) oglasi na ta forum ne morejo (spadajo pa - saj imamo bannerje na kul straneh) - to je pravzaprav bolj stvar in politika administratorja, ki skrbi za strani. Zato ne bodimo bolj papeški od papeža, kaj? Pa tudi teme se najdejo kakšne, ki niso prav nič gospodinjske in nima nihče nič proti ... zelda1

matejčica  

član od: 24.8.2005

sporočila: 42

30. sep 2005 19:01

Samo pojasnilo na poroko po grajsko! Če me spomin ne vara, nisem napisala, da sta mladoporočenca oblečena v kostum! Vse je stvar izbire. Je pa res, da je grof oblečen v grajsko slavno oblačilo! Samo toliko. matejčica

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

1. okt 2005 17:15

Mimika in tvoj okus je tisti pravi za moje pojme. Kako lepo je na takih plažah in če samo pomislim koliko denarja gre za ves pomp pri takih porokah. Res je bolj pametno za ta denar odpotovat na prekrasen dopust, ki ti vedno ostane v spominu. lp Vesna Vesna Milek Recko

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

1. okt 2005 17:24

O, ko ste že omenile poroke v daljnih krajih, daleč od pompa in stresa domačih obveznosti - a kdo mogoče ve, kaka je procedura, če se želiš poročiti nekje v tujini... tista ideja o poroki na križarski ladji je namreč želja mojega predragega. Tako na primer za poroko v Benetkah (to sem pred časom proučevala v službene namene) ni pretirano zakomplicirano, se pač prijaviš na matični urad v Benetkah, plačaš tisto takso za državljane EU in na datum, ki ti ga dodelijo, se pač narišeš s pričami na matičnem uradu (Markov trg). Ampak za poroko na ladji, nekje sredi karibskih otokov recimo, se mi pa tudi svita ne, kam naj se človek obrne in kako naj se zadeve loti. tjas

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

1. okt 2005 21:31

Upam, da ti bo uspelo na Zemonu, to bi bilo res super. Otočec je tudi krasen, ni vrag, da vama nekje ne bo uspelo. Všeč mi je tvoj pogled na poroko - preprosto, elegantno, na ravni in v zasebnosti. Prav zato je Zemono idealen. Držim pesti. Mamamia mamamia

zorkok  

član od: 28.9.2005

sporočila: 4

1. okt 2005 22:32

TAKOLE : DRAGE PAMETNE GOSPODINJE, MALCE SE NAOZRITE IN SE ZAMISLITE, V KATERIH RUBRIKAH NA FORUMU SE VKLJUČUJETE V DEBATO, ŠELE NATO SOLITE PAMET. DA JE TO SPLET KUHARSKIH NASVETOV IN RECEPTOV, JE MENI POPOLNOMA JASNO, AMPAK KO GLEDAŠ TEME NA FORUMU, MI NI JASNO, DO KOD SEŽE KUHINJA ALI PA VAŠA INTELEKTUALNOST,ŠE MANJ PA PRAVICA, DA NEKMU TAKO PRIDIGATE IN GA ŽELITE OŽIGOSATI. KO ŽE TAKO PAMETUJETE. SO TEME O PARKIRNIH LISTIČIH, OLEADRIH, GUBICAH, ... NIMA SMISLA NAŠTEVATI, KER JE SEZNAM TEH TEM ZELO OBŠIREN, PO VAŠE V TESNI POVEZAVI S KUHANJEM, A NE ? ŠE NEKAJ, VSI KO OCENJUJETE RECEPTE, MALCE POMISLITE KAKŠNO OCENO IN PREDVSEM ZAKAJ JO DASTE, NE PREPISUJTE RECEPTOV IN JIH IMEJTE ZA SVOJE, NE SLIKAJTE SLAŠČIC, KI SO DELO SLAŠČIČARJEV, ... - TO SAMO TOLIKO, DA VIDITE TUDI SMETI IN PRAH PRED SVOJIM PRAGOM, ZATOREJ GA NAJPREJ TAM POČISTITE !!! zorkok

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

1. okt 2005 22:39

Tjas pred dobrim tednom sem bila na taki ogromni ladji sredi Atlantika in videla na njej par, ki se je poročil. Ta špas sicer zelo, zelo veliko stane, je pa nekaj posebnega. Sestrična dela na tej ladji in jo bom pobarala o tej stvari. Mislim pa, da se po netu da vse uredit. Pa tudi ce se porocis doma in gres potem na tako poročn potovanje in slabo. Lažje in ceneje bi rekla. lp Vesna Vesna Milek Recko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti