29. sep 2005 8:11
Kaj pa Logarska dolina? Kjer koli bosta že izbrala, imejta se lepo ...! LP Karmen V.
29. sep 2005 8:11
Kaj pa Logarska dolina? Kjer koli bosta že izbrala, imejta se lepo ...! LP Karmen V.
29. sep 2005 8:13
Kaj pa Blejski grad? Pa nato z ladijco na otok.... tjas
29. sep 2005 9:08
Midva sva se poročila na Zemono - civilno. Cerkveno poroko pa sva imela v cerkvi nekaj sto metrov naprej od Zemona - v Logu. Ni nama žal. Obe poroki sta bili dovolj romantični, ne predolgi in okolje čudovito za nekaj dobrih fotk. Tudi postrežba na Zemonu (kjer smo nazdravili civilni poroki) je bila OK. Večerja pa se je odvijala na kmečkem turizmu. Lepo in nepozabno - enako želim tudi vama.
29. sep 2005 10:32
Na da mi miru da ne bi napisala par besed glede vseh teh organizacij ki vam pripravijo poroko. Imela sem priložnost spoznati delo v restavraciji na "nivoju" in s tem organizacije porok v smislu zadnjega del..hrana, pijača, muzika, igre, torte...vse to smo organizirali po dogovoru z mladoporočenci, starši,...Dogovor poteka v smeri kaj jesti, koliko jesti, katera pijača, kakšna torta, kdo igra, kakšno zvrst in na koncu CENA? Tam se zatakne....vedno! In potem se dogovarja in izpelje glede na dogovor, pri nas strikttno vse napisano in potrjeno z obeh strani. No in enkrat pride agencija ki bi skupaj z nami ponujala poročne paketke od a-ž! na vse naše cene pijače in hrane, torte, benda nabijejo svoje procente in ko na koncu plačnik vidi račun..ga kap! koliko stane pri vas liter vina..a ste normalni? Toliko za torto...tam pa ponujajo 30% ceneje...seveda, ker nihče ne vidi da je cena določena s strani organizatorjo in ne naša....samo toliko v razmislek! Dobro preverite in dobro se dogovorite, pa lep poročni da! ANJA
29. sep 2005 10:35
Meni je bila najbolj od vseh porok, na katerih sem bila, všeč civilna poroka v Laškem! Totalno idilično okolje, poročila sta se zunaj, pod zelenimi oboki iz živih vrtnic,... Romantično in lepo, z okusom. matičar je pripravil poseben govor, prav za njiju, ni bil tisti prebrani, pa res je bil zelo človeški. Ker je bil on iz Francije so morali vse prevajat, da so še njegovi prijatelji razumeli, pa so vse zelo elegantno izpeljali:) Cerkvene poroke se lahko skrijejo, so popolnoma neosebne v primerjavi s tem, pa vse so bolj ali manj iste, veš, kaj bojo povedali, nič ni posebej samo za ta par... Ne vem pa, kako je s prostorom, koliko ga imajo kje in ne vem, kje je tam cerkev... Je pa za vprašat, ker je res lepo! Veri
29. sep 2005 20:41
Tudi meni ne da mira, da vam ne bi odgovorila na tole vašo izkušnjo. Kot prvo ne more metati vseh organizatorjev v en koš, kot drugo pa je na stvari takole. Kdor prevzame organizacijo takšnega dogodka, se s pogodbo zaveže, da bo stvar izpeljal tako, kot sta se strani dogovorili in v pogodbi zapisali. Glede zaslužka organizatorja pa takole: le ta mora vedeti kako bo organiziral poroko in da vam povem, je njegov zaslužek to, kakšen rabat si izposluje pri ostalih uslugah na račun količine in kvalitete dela. Stranki mora normalno biti cena npr. gostinske usluge takšna, kot če bi šel v gostilno sam, brez nas. Če pa mi prav zaradi tega, da nekomu zapolnimo prostor in mu zagotovimo kar precejšen zaslužek dobimo svoj delež, mislim, da za to stranka nič ni prikrajšana. Ne vem kako si vi to predstavljate in dovolite po enem soditi vse. Cilj tega posla je v tem, da nekomu olajšaš poti, mu pomagaš morda z izvirnostjo, nasveti, ... in morda je nekomu čas bolj dragocen, kot prav opravki in skrbi okoli poroke, ki niso zanemarljivi in ti vzamejo kar precej časa. Ni seveda primerljiva dejavnost, ampak, če bi imeli vsi takšne izkušnje kot vi, bi tudi pogrebna podjetja bila odveč, oz. ogromno je takšnih uslužnih dejavnosti, za katere bi lahko poskrbel vsak sam. Ljudje, ki se odločijo za to uslugo vejo kaj to pomeni, kaj lahko pričakujejo in predvsem koliko jih bo to stalo. To plačajo organizatorju, on pa mora s tem poravnati vsa plačila za usluge, ki so bili zajeti v pogodbi. TOREJ JE BIL TA, KI GA VI POZNATE MOČNO NAIVEN, DA SE JE PUSTIL TAKO NASANKATI. zorkok
29. sep 2005 21:09
4 leta nazaj sem bila na poroki v Štanjelu (primorska).Civilna poroka,peš čez dvorišče cerkvena.Po končanem obredu smo se z avtomobili odpeljali do bližnje gostilne.Bilo je super. 14 dni nazaj sem bila na civilni poroki v gradu Bistra,žur smo nadaljevali v gostišču Pekel.Igral je ansambel Javor.Bilo je super. Tudi tebi želim vse s u p e r ! ! ! l.p. Vesna Leben
29. sep 2005 22:36
Samo malo.... a se mi samo zdi ali je res, da je tule vmes en oglas padel..... GLede skupnega mesta poroke...menda (brala sem v cajtngah) v Logarski dolini za vse odlično poskrbijo, sploh če vas bo veliko. Lp in veverica
30. sep 2005 11:47
Ja padel je oglas. Zorkok me nisi prepričal-a! ANJA
30. sep 2005 13:53
TUDI NI BIL NAMEN NEKOGA PREPRIČEVATI-ŽAL STE PAČ TIPIČNI ŠKODOŽELJNI SLOVENCI, NE VSI, DA NE BI METALI VSE V EN KOŠ zorkokKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Pure svedri s paradižnikom in baziliko