18. jun 2005 20:49
Zdravo, rožice moje drage !
Končno sem spet med vami. Kot ste mi svetovale, kar letam naokoli, da ne hodim v prazno sinovo sobo.
Danes sem bila na Ptuju, kjer sem preplavala 2500 m in sem kar utrujena. Sem mislila, da se bom še malo posončila, da ne bom šla na dopust cela bela, ker me bo sonce spražilo, pa so nebo pokrivali debeli oblaki. Bom poizkusia, če bom imela jutri več sreče in šla kar v Zreče, ki so bližje.
Otrok me je klical včeraj 2x, pa sporočilce mi je poslal, pa danes zjutraj me je poklical in zdaj zvečer poslal sporočilo, da je končno na cilju in da je vse v redu. tako zelo me ima, da bi ga poklicala, pa ne bom, da ne bo izgledalo, da ga kontroliram še na tako daleč. Upam, da bo držal besedo in me poklical jutri zjutraj. Sva dogovorjena, da kliče zjutraj, sporočila piše pa zvečer. Samo je vseeno hudo, ko kar naprej mislim na to, kaj počne, pa kje je itd.
Amelie, pa poglej na tvoj "problemček" takole: še vedno imaš 7 kg manj, kot pred dieto in te velja ohraniti ali pa k temi minusu dodati še kakega. Se te spomnim, ko sem na začetku leta brala forum zelo za nazaj. In ker si dala dieto skozi, veš, kaj si delala narobe, da so se kilogrami vrnili. Jaz bom kmalu 3 mesece po koncu diete, pa z lahkoto ohranjam težo, celo nekaj sem je še izgubila. Daj znotraj obroka ločuj hrano, saj to pa ni težko. In boš videla, da se ti bo poznalo. pa kakšen dcl znoja prelij na kakršenkoli način, pa ni vrag, da te tehtnica ne bo ubogala. Saj veš, da se brez muje še čevelj ne obuje.
Tejčica, to tvojo mamo bo pa ja bolnica streznila, ko bo videla take reveže tam. Pa kaj ji pa zdravniki rečejo ? Če je stvar tako pereča, da je morala ostai v bolnici, pa ja ni hec. Zaradi lepega pa res nimajo nikogar tam. Je predrago za našo ljubo zdravstvo. Meni je moj ortoped, ko sem šla po operaciji k njemu in sem imela močne bolečine zaradi sedenja rekel le:"Pacientka naj reducira telesno težo in nadaljuje z vajami za trebušne in hrbtne mišice."
In potem sem se spravila k sebi, ker to, kar sem živela, ni bilo več človeka vredno življenje. Res se nisem hecala, ko sem ti rekla, da ji grem v živo povedati, da to ni hec.
Marjetka cvetka, kako sem vesela, da si spet " ta prava". Prav neverjetno, koliko dobre volje je v tebi. Upam, da je z izgubljenimi kilami ne bo kaj manj.
Brittney, kako sem se smejala, ko sem brala tole o tvoji hujšarski družini. Pa ne vem, če niste rekorderji v številu hujšajočih članov. Krasno !!!! Meni je včasih kar malo dolgčas, ko sem sama s svojimi bitkami. Ampak saj imam pa vse vas !!! Za tisto novo staro stvar pa že držim fige. Pa saj veš, če si premagala svojega nadrejenega v vojski ( pujsa, ki te ni pustil k tvojemu sončku), ti bo pa ja tudi to ratalo. Vsak je enkrat na vrsti za srečo in prepričana sem, da si tokrat ti tista srečnica. Saj veš, Kokos pa Vipercat sta dobili službo, moje zdravje je boljše, majdad gre končno v svet, Kat in Olina sta našli svoja dva princa..... pa koliko nas še je, zdaj pa je vrsta na tebi !!! Definitivno ! In ko ti bo ratalo, bomo spet naredili mali grehek in kakšnega spili na tvojo srečo. Ti kar pogumno v "boj", saj si pa ja navajena.
Pa sem se res razpisala. Zdaj pa grem pisati še moj "dnevnik", ki ni pravi dnevnik, pač pa si zapisujem svoje življenje po moževi smrti. Takrat nisem imela nikogar, s komer bi se pogovarjala in sem začela pisati, sicer bi se mim zmešalo. Kar dosti se je že nabralo popisanih listov v teh osmih letih.
Lahko noč, moje drage, kjerkoli ste že in karkoli počnete.
p.s. Andrinaa, kje pa si ti ? Pa ja nisi zadnjič resno mislila ? Pa daj no tisto tvojo simpatično sliko nazaj gor !
marjanca45