16. jun 2005 7:56
dobro jutro, dane spa jaz odpiram kofetkanje brez kofeta. danes sem na sadju, kar v teh časih ni težko, najbrž bom maznila kako melono pa jabolka. vse, ki zbirate voljo- kopalke so dobra motivacija ja... jaz moram prvo sploh najt kake, ki jih bom spravila gor tako, d aje vse pokrito. sicer ne vem, kako naj se motiviram- slike izpred 3 let v kopalkah so take, zaradi katerih si mislim- taka pa letos ne želim bit...med tem ko lanske slike...bi pa vam bile za otivacijo, zakaj začeti s 3md.... s solarijem sem naredila skoraj čudež. in ga letos v celoti pokvarila. no, ne lih v celoti, polovico zgubljenega sem dobila nazaj. in kako naj se motiviram?? tehtat se skoraj ne upam, ker me volja prehitro mine- sploh zdaj, ko je "teta" na obisku. bom počakala do ponedeljka. ampak občutek imam, da ni nekega napredka. ampak akj mi preostane druga? kvečjemu lahko bupam in se veselo redim naprej. nameravala pa sem kak teen ali dva eno vratolomno restriktivno dieto izvest, d adobim voljo. tisto, ki hitro pušča posledice na tehtnici, potem pa jih dobiš nazaj-ampak v tej drugi fazi bi pa nadaljevala s 3MD. res ne vem, kako naj se še vzpodbudim. ko pa vem, da gre! ker je že šlo!!! eno vprašanje še: me zanima če se hudo motim:sojino mleko je Š, ane? jaz jem na Š namreč corn flakes s sojinim mlekom... pol pa sem tuhtala, da soja spada pod B?? čisto sem že zabluzila. pa kosmiči so sploh okej? lp, tabina