16. jun 2005 10:35
Ho, ho, kolk je novih. Bravo punce. Res nas mora nekdo nadomestit, ko bomo me probale obdržat kile, ve boste pa rabile vzpodbudo. Saj bomo tudi me še kaj bluzile tuki, saj veste, da postaneš odvisnik ob tem forumu. Končno sem si malo prebavila pomirila. Od službene poti sem imela kar naprej probleme. Neredna prehrana, potem pa kar naenkrat veliki obroki in še to papricirani, niso najboljši prijatelji za prebavo.Kilce pa kar stojijo. Zdaj imamo doma češnje in ne morem se jih obranit. Normalno da jih pojem preveč. Mislim, da je to glavni razlog. So zelo sladke. Drugih prehreh pa glih ni. Glede vode sem pa nekje prebrala, da tudi prevelika količina vode lahko škodi. Tako kot je rekla Darchy, telo ne more absorbirati tako veliko količino tekočine in se nekje nabira. Pa tudi ledvice trpijo na ta račun. Marjanca, ti reva boga. Se ne moreš losat šole. Tudi jaz sem nedolgo tega nazaj študirala ob delu. Za moj EMŠO je bil to že kar napor. Vem, da sem se proti koncu študija že spraševala, kaj je z mano narobe. Več napora rabiš, da kaj ostane v piskru. Imam pa službo ob kateri se moram kar naprej izpopolnjevati. Vsaj zagovarjat ni treba tega znanja pred profesorji. Brez pregreh in z dobro voljo naprej! Gobica