17. jun 2005 10:37
Tuna, saj je bil moj sin že dostikrat na raznih taborih, pa šolah v naravi, vendar so bili vedno zraven odrasli ljudje. Tokrat pa gredo mulci prvič res sami in to me muči. Bom že. Kar se pa tiče vzponov na naše hribe, sploh ni problema. Vendar glede na to, da smo vse v službah, bo po moje najboljši termin kakšno soboto zjutraj. Ker pa 29.6. mrknem na dopust, ne vem, če mi bo ratalo spraviti skupaj kakšen pohod v tem času. Encijan pa je, kolikor vem, vsak dan bolj pozno doma, ker se vozi zelo daleč v službo.
Tejčica, KONČNO spet med nami ! DOBRODOŠLA ! Ko bi vedela, kolikokrat sem mislila na tebe - vsakič, ko sem jedla krompir in vsakič, ko sem se "basala" z jagodami. In povem ti, da je bilo to zelo pogosto. Pridna, da vztrajaš in vidiš, da te je tehtnica nagradila. Tvoja mami pa bo res morala nekaj narediti zase, sicer se ne bo dobro končalo. In če pomislim, kako težko sem se po operaciji postavila na noge, je kar grozno, da bi kaj takega doletelo tvojo mami. Res ni fino in poizkusi jo malo prestrašiti. Je pa definitivno res, da izgubljene kile delajo čudeže. Jaz sem živ dokaz za to. Lahko se ji grem pokazati, če bo kaj pomagalo in ji kaj v živo povem. Kolikor vem, je Brittney prepričala svoja starša, da skupaj delata to dieto in zaenkrat sta kar pridna.
Tabina, moje dete ( ha, ha, 1,93 m je velik pa 88 kg ima ! ) se bo vrnil naslednji teden v četrtek, ker mora v šolo po spričevalo. Do takrat pa bom pač kar naprej nekaj počela.
No, kar se tvoje slike tiče, si se pa res dobro skrila, če drži to, kar si opisala. Samo po moje je vseeno boljše, da se vsaj 90% držiš diete, da telo res ne bašeš z ne vem čim. In kakorkoli, prepričana sem, da se presnova tudi tako spreminja in gredo kile dol, čeprav bolj počasi ( pa sigurno). Na dolgi rok je to prav gotovo ta prava stvar. Je pa res, da človeku kdaj pa kdaj "vse dol pade", ampak ženske smo pač tako narejene, da smo zelo trdožive in se vedno poberemo. Pa saj si borka !!!!
marjanca45