17. jun 2005 6:28
Dobro jutro, rožice moje !
Marjetka cvetka, tako sem vesela, da si spet sončna. Saj si te pravzaprav sploh ne predstavljam, da bi bila kako drugačna. Res drži, da za vsakim dežjem posije sonce.
Andrinaa, če je pa tako zelo hudo, bi mogoče res poizkusila to, kar ti je predlagala Marjetka cvetka - najprej ločevanje po obrokih, da se tvoj telešček malo navadi na to, kaj ga čaka. Res pa je, da moraš sama želeti narediti kaj zase. Nobena od nas te ne more prepričati. Me te lahko le vzpodbujamo, končna odločitev pa je pri tebi. Kot so ti že dekleta napisale, kriza je prva dva tedna, potem pa je vsak dan lepše in boljše. Zato se najprej umiri in potem premisli. Daj na eno stran pluse, na eno pa minuse, pa ti bo hitro jasno, kako naprej. Držim pesti.
Lisička, res bravo za tvojo voljo pri študiju. Se mi zdi, da se redni študij sploh ne more primerjati z izrednim. Vem, ker sem bila nekaj mesecev vpisana na 3. stopnjo, pa popoldan predavanja, v soboto služba, da sem ure noter spravila, potem pa me je rahla kap in zdravniki so rekli stop. Zdaj se pa mučim s temi strokovnimi preverjanji znanja, ki so res zelo zoprni, ampak bom že preživela. Tega, ki bi ga morala delati naslednji teden, so mi prestavili na januar naslednje leto.
Majdad, pa ti si res frajerka na kvadrat !!! Želim ti le, da se imej na popotovanju krasno. Čudovito je, da si se tako lepo nagradila. Tudi jaz se bom s krasnim dopustom, ki ga bom začela konec tega meseca. Komaj čakam.
Ampak drage moje, danes je dan D, ko moj sin odhaja na morje. Včeraj je spakiral cule ( mami, kaj mi lahko malo pomagaš, prosim ... kako rada ), vse sva se dogovorila, ampak moje srce je za znoret. Ponoči sem se zbujala in ga hodila gledat v sobo, zjutraj sem ga z lubčkanjem zbudila, pa si nisem mogla pomagati. Stala sem pri vratih njegove sobe, ga gledala, kako mirno spi, meni pa so tekle solze po licih. Za znoret. Sedaj spet točim slanico po mojih licih. Bi bilo boljše, če bi imela izpit, ki bi me zamotil, tako pa ..... No ja, bom že........
marjanca45