16. jun 2005 8:53
sharon, tudi jaz sem bila nedavno dva meseca službeno odsotna, če bi šla brati za nazaj, bi videla, da nimam veliko kg za izgubiti, a ti se držijo kot prilepljeni. Vedela sem, da če se čisto razpustim, ne bodo toliko boleli kilogrami na meni, ampak moja vest, ki bi me z pogledom v ogledalo opominjala na glas, morda celo kriče - obupala si!!!!! Zato sem sicer prilagajala dieto, a sem se držala osnovnih smernic. Kg niso padali, a sem jih uspela obdržati, razen zadnje 14 dni, ko sem res bila skoraj na samih sendvičih, ker drugega skoraj ni bilo, a sem se po prihodu domov vzela v roke, kot da bi ponovno začela, čeprav jaz to ne smatram več kot dieta, ampak kot način življenja in ne verjamem,da bi, razen izjem, lahko jedla še drugače, ker me na to opominja želodec. Zto sharon, ko ti bo nabolj težko, pokukaj sem gor in pri vsakem napadu lakote imej pri sebi stekleničko vode. Sama sem ugotovila, da se da z vodo dostikrat potešiti lakoto, ker smo večkrat žejni kot lačni. Pravzaprav mi to soparno vreme pomaga, da spijem še več vode, kot bi jo, če bi bilo mrzlo.
Prav tako sem vesela, ker sem v to prepričala starše, ki sta danes na sadnem dnevu, prvem, in upam, da jima bo uspelo. V mamo ne dvomim, ker je te tri dni kar obupavala, ker je bilo premalo sadja, zato si bo danes dala duška, za očeta pa, ki mora izgubiti okoli 20 kg in se je šele v zadnjem času navadil malo jesti zelenjavo in sadje, pa vem, da bo hudo hudo težko oziroma bo verjetno lačen. Ampak vesel je, ker je v tem zosu poleg njega mama in skupaj sta trdno odločena in bosta menda vztrajala. Prav tako pa imamo novo temo za pogovor in sem lahko enkrat jaz tapametna pri bajti in mi to celo dovolijo...Malo ga pa vzpodbujam tudi s tem, ko mu pravim, da po teh izkušnjah tukaj gor moški hitreje izgubljajo kile.
Prav tako pa naj te vzpodbudi tudi to, da se sedaj vse dosti bolje počutimo, dosti lepše izgledamo, in najlepše je to, ko vidiš tiste "zavistne" poglede tistih, ki so te zmeraj smatrali za debeluško, sedaj pa zgledamo tako, da so oni tisti, ki bi se morali malo zamisliti.
Lep dan naprej, jaz imam danes OH in si bom privoščila polnozrnate svedrce z gobicami in veeeeeeeeeliko skledo mešane zelene solate.
brittney