20. jun 2005 18:56
Andrinaa, jaz imam Magic bullet, ki ima sicer zraven en del, ki služi kot sokovnik. Sem ga preizkusila in dela, vendar raje uporabim vse dele sadja ( razen koščic), tako, da so zraven tudi vlaknine. Pa sploh je to pametna stvarca, saj si v njem zelo na hitro naredim razne omake za testenine ali kakšne kaše.
Me zelo veseli, da si se odločila, da boš šla zares. Boš videla, da se boš hitro navadila na to, da je pač treba nekaj početi s svojim telesom. Poizkusi si pisati, kaj vsak dan poješ. Jaz imam v kuhinji nalepljen jedilnik, ki si ga pišem tudi sedaj, ko sem že končala. Napišem si ga za kak teden naprej, čeprav ga potem spreminjam glede na trenutne "lušte" po določeni hrani, ampak v glavnem se ga držim. In na ta jedilnik pišem tudi ,na kakšen način se znojim ( koliko km česa naredim), pa težo, ko se tehtam. Ni slabo in hitro imam pregled, kaj počnem. Ko se boš pa počutila slabo, pa daj nekaj v usta ( ne ravno kakšne tortice), da bo slabost minila. Prepričana sem, da takšni "napadi" slabosti in vrtoglavice ne bodo dolgo trajali. Slej ko prej se bo telo navadilo na nov način prehranjevanja, samo moraš mu pustiti nekaj časa in ga ne motiti s preveč grehi, da ni preveč zmedeno, saj ne more vedeti, kaj bi rada.
Maychi, res em bila čisto blizu tebe. Zlahka bi me spoznala po najmanjših joških na kopališču. Madonca, pa jih imam res samo še v sledovih.
Riba ribica, pred operacijo sem kar pridno palvala v Pristanu, sedaj pa je voda žal prehladna zame. Sem poizkusila, pa kot da me zgrabi krč v hrbet, pa diham težko, zato sem raje nehala in moram žal zdaj plavati v toplejši vodi, ki je prej nikoli nisem marala. Vem pa, da je tam pravi plavalski raj, saj bi bila skoraj sama v bazenu. Mogoče čez nekaj časa. Glede te tvoje hitro pridobljene teže ti lahko povem, da se je to kakih 14 dni nazaj zgodilo tudi meni. Nič nisem jedla narobe, nič večjih količin, kot navadno, pa je teža kar lezla gor. Potem sem si naredila sadni dan, kjer sem v glavnem jedla jagode, pa sploh sem 3 dni dopoldan kot sadje jedla jagode. In sem začela neverjetno odvajati vodo in kar čez noč sem imela 2 kg manj. Vem pa tudi, da kadar jem bolj začinjeno hrano, gre voda slabše iz mene in potem se takoj pozna. Ni variante, da bi se v tako kratkem času lahko tako zredila. Naredi si sadni dan, pa pojej veliko sadja, ki vsebuje dosti vode ( npr. lubenice, jagode), pa boš videla, da boš boljša.
Tabina, ti si res prava faca ! Glavno, da se ne sekiraš. Saj imajo tudi pri nas vsak dan sladoledne pojedine, samo mene to sploh ne gane. Če bom pridna, si ga bom privoščila jutri za večerjo. Ampak moram biti pridna.
marjanca45